Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/3368/s6001433cdssj2.jpg[/IMG]

biegiem do wiosnyyyyy ;-)
Witaj kochaniutka .......fajnie ze Brutusek ma takie doborowe towarzystwo na spacerkach.........my z reguly sami eheheh;-).....buziaki

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

JUż widze moje psy bawiące sie z taką sforą :D
Kaja stałaby kołomnie i czekała na rzut piłki , a Czarek poszedłby pokopać dołki.Takie to mam aspołeczne psy :D

Posted

[quote name='zuzolandia']
biegiem do wiosnyyyyy ;-)
Witaj kochaniutka .......fajnie ze Brutusek ma takie doborowe towarzystwo na spacerkach.........my z reguly sami eheheh;-).....buziaki[/quote]
Wy sami??a Eria??:mad::mad:
[quote name='olekg18']JUż widze moje psy bawiące sie z taką sforą :D
Kaja stałaby kołomnie i czekała na rzut piłki , a Czarek poszedłby pokopać dołki.Takie to mam aspołeczne psy :D[/quote]
oo kogo przywialo tutaj:evil_lol::evil_lol:steskniles sie Olku??
[quote name='DiDDlina85']Ale sliczne zdjęcia ze spacerku:) Brutusek cudowny:loveu:[/quote]
dziekujemy:oops::oops:

Posted

[quote name='Marzenka18']heh a ja mam wolne od szkoły :p bo chora jestem :D i się w łóżeczku wyleguję :p Jak tam kochany Brutusek? Przesyłamy mizianko :buzi:[/quote]
ale masz dobrze :)
Brutuse dobrze :) dzisiaj znowu sie wybiegal a teraz spi,ale nie cce mi sie wrzucac fotek ze spacerku:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bGirl']dzień dobry [B]Rinuś

[/B]Pozdrawiamy
[SIZE=1][SIZE=2][B]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[/B][/SIZE]
[IMG]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1282/64/1453/3.jpeg[/IMG][/SIZE][/quote]
dzien dobry ;*

Posted

[quote name='Paulina_mickey']hey jest tu kto??:razz:[/quote]

[quote name='Ibazelka']a gdzie fotki???? niby nie zagladam ??? zagladam, ale tu fotek nie ma :([/quote]
witam Was kochani ;*
nie bylo mnie wczoraj poniewaz po ostatniej imprezce rozchorowalam sie:-(:-(caly dzien wymiotowalam i nie mialam nawet sily wstac do kompa:placz::placz:tylko weszlam na gg zeby opis zmienic a tak to nic :shake::shake:
ale zaraz jakies fotki chyba wrzuce

Posted

..tak sie sklada ze wlasnie sobie tez ogladalismy wasza galeryjke... ale to akurat nie pierwszy raz tylko ostani mieisac duzo nauki i nie czesto wpadalo sie na dogo.. teraz odswiezam troche galeryjke Berdy.. no i czekamy na nowe zdjecia Brutuska :) pozdrowionka