Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie o to chciałam zapytac Age Mazury. Była, ale nie miała ostatnio zainteresowania.
Wiem że są dogomaniaczki, które zajmuja się psami i maja do tego warunki. U kogoś takiego Lady miałaby najlepszą opieke, przy pomocy finansowej.
Nie wiem czy ktoś ją adoptuje, ona cały czas jest w swoim świecie. Nawet moje psy zachowują w stosunku do niej dystans z nimi też ma bardzo mały kontakt

Posted

Myślałam nad tym,ale co ja w tym ogłoszeniu mam napisać? Lady tak jak Ida jest w swoim świecie. Tylko jeszcze potrafi warknąć. Moż stac kilka minut bez ruchu z opuszczonym łepkiem.Ożywia sie kiedy wybiega na podwórko poawanturować się z suczkami sąsiadów. Oprócz tego padaczka, lekkostrawna dieta. Ją może wziąć tylko miłośnik psów który nie boi sie odpowiedzialności. Prawdziwy dogomaniak.

Posted

Auraa a może na ulotki dać to samo co napisałam do ogłoszeń w internecie?
jesli się zgadzasz to mogę przesłać treść i fotki do przyjaciel koni..
A może coś dodać,uzupełnić?

Posted

Ciotki, Lady musi natychmiast znaleźć nowe miejsce nie może juz dłuzej być u mnie. Przed chwilą moja córka wyszła z psami na ostatnie siusiu i Lady która pierwsza weszła nie chciała jej wpuścic do domu i nie było to łagodne warczenie. Dominika przestraszona musiała sie zamknąc w łaience a ja odwracałam uwagę psa. Córka z tyłu wspinała się z boku schodów na górę. Jutro idę na 10 godz. do pracy i będę się bała kazdego telefonu z domu.
Jeśli jej nikt nie weźmie będę ją musiała zawieść do schroniska, nie ma innego wyjścia, a tam Lady zginie.
Dominika w styczniu miała pierwszą operacje, zdaje mature i w wakacje ma drugą. Cały czas jedzie na środkach przeciwbólowych, dużo się już wycierpiała i jeszcze wycierpi nie mogę jej narazać
Bardzo mi przykro.

Posted

GreenEvil
w grę wchodziłby tylko hotelik u mnie / 20zł doba
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54921[/URL]

opieka gwarantowana;)

Posted

No lepszej opieki to napewno sie nie znajdzie :lol: Karma szla by nasza, bo Lady moze tylko delikatna, bo inaczej na brzuch jej sie rzuca :shake: . Powiedz jeszcze, kochana, ile trzeba by było dopłacić Ci za transport?

[SIZE=1]i jak z fakturkami ? :oops: mozesz wystawiac? :oops: [/SIZE]

pzdr
GreenEvil

Posted

:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:
Bałam się ,że Lady wyląduje w schronisku...
_beatka_ wysłałam....
Wcześniej nie wstawiłam tych 2 kreseczek..._ _

Posted

Cieszę się,że Lady znajdzie się u osoby kochającej psy i jednocześnie świadomej jak z nimi postępować, bo jak widać na moim obrazku sama miłość i dobre chęci to czasami za mało:shake:. Mam nadzieję że wszystko wreszcie się ułozy.

Posted

Oczywiście bardzo prosimy o wsparcie finansowe dla Lady....pewnie do końca życia będzie już na tymczasach, hotelach...:( nie będzie już miała domu :(

u mosii napewno jest to jedno z najlepszych miejsc gdzie mogłaby trafić w tej chwili Lady... o ile mosii znajdzie jeszcze dla niej miejsce :cool3:

mosii a Ty masz kojce na dworze tylko?...

czy ktoś wie czy lady może mieszkać na dworze przy swoich schorzeniach...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']
czy ktoś wie czy lady może mieszkać na dworze przy swoich schorzeniach...[/quote]
Aga.. może niemoże.... primo - jest cieplo, nic jej nie bedzie, secundo... nie za bardzo jest wybór?

pzdr
GreenEvil

Posted

musimy wierzyć,że będzie dobrze.pół nocy dzisiaj nie spałam martwiąc sie co będzie dalej. Hotel u mosii to najlepsze rozwiązanie. Lady oczywiście lubi ciepełko, chetnie wygrzewa sie na słoneczku jej stawy też juz przecież nie młode..

Posted

W sumie Lady jest chora na epilepsję...Nie wiem czy dawka Luminalum została zmniejszona (wczesniej była o tym mowa..).Może bardziej się ozywi..Aga epilepsja w niczym nie przeszkadza,raczej wchodzi w grę przyzwyczajenie do temperatury..Była w domu....Różnie może byc...
Tak bardzo chciałabym,żeby trafiła do kochającego domu...I wiem,że potrzebna jest Jej stabilizacja...
Ubolewam,że nie mogę Jej pomóc...
I w tej chwili...hotelik u Mosiii to chyba jedyny wybór...Co innego wchodzi w grę? Schron? Tylko nie to.....