Matusz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Lady, księżniczko nasza !! hopsaj szybko na pierwszą stronę!! Quote
auraa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Właśnie o to chciałam zapytac Age Mazury. Była, ale nie miała ostatnio zainteresowania. Wiem że są dogomaniaczki, które zajmuja się psami i maja do tego warunki. U kogoś takiego Lady miałaby najlepszą opieke, przy pomocy finansowej. Nie wiem czy ktoś ją adoptuje, ona cały czas jest w swoim świecie. Nawet moje psy zachowują w stosunku do niej dystans z nimi też ma bardzo mały kontakt Quote
_beatka_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 jakby lady nie miala już ogloszeń to podeślicie mi zdjęcia i teks i ja się nią zajmę:cool3: Quote
auraa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Evelin ma się tym zająć, juz zaczęła coś pisać skontaktuj się z nią. Co 3 głowy to nie 2;) Dzięki Quote
Evelin Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wysłałam tekst ze zdjęciami do beatka.... Dziękujemy za pomoc.... Quote
przyjaciel_koni Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Myślałam już tyle nad znanymi nam hotelami, nic rozsądnego jednak nie wymyśliłam.... Lady - proś psinko o Domek Stały lub Tymczasowy !!!!!! Auraa - może jeszcze ulotki ????? Takie do rozkładania ????? Quote
auraa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Myślałam nad tym,ale co ja w tym ogłoszeniu mam napisać? Lady tak jak Ida jest w swoim świecie. Tylko jeszcze potrafi warknąć. Moż stac kilka minut bez ruchu z opuszczonym łepkiem.Ożywia sie kiedy wybiega na podwórko poawanturować się z suczkami sąsiadów. Oprócz tego padaczka, lekkostrawna dieta. Ją może wziąć tylko miłośnik psów który nie boi sie odpowiedzialności. Prawdziwy dogomaniak. Quote
przyjaciel_koni Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 To napisz to wszystko, oraz inne wiadomości o suni, dodajcie foty wydrukujemy i ......porozkładamy !!!!! W końcu nikt nas za to nie pobije.... A warto spróbować !!!!!! Quote
Evelin Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Auraa a może na ulotki dać to samo co napisałam do ogłoszeń w internecie? jesli się zgadzasz to mogę przesłać treść i fotki do przyjaciel koni.. A może coś dodać,uzupełnić? Quote
przyjaciel_koni Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Mnie zależy, by był dodany tekst taki, jak Auraa napisała w swoim poście - jest bardzo autentyczny, jednocześnie wyraża emocje Opiekunki związane z koniecznością rozstania. Taki prawdziwy !!!! I "od serca" !!!! Quote
auraa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ciotki, Lady musi natychmiast znaleźć nowe miejsce nie może juz dłuzej być u mnie. Przed chwilą moja córka wyszła z psami na ostatnie siusiu i Lady która pierwsza weszła nie chciała jej wpuścic do domu i nie było to łagodne warczenie. Dominika przestraszona musiała sie zamknąc w łaience a ja odwracałam uwagę psa. Córka z tyłu wspinała się z boku schodów na górę. Jutro idę na 10 godz. do pracy i będę się bała kazdego telefonu z domu. Jeśli jej nikt nie weźmie będę ją musiała zawieść do schroniska, nie ma innego wyjścia, a tam Lady zginie. Dominika w styczniu miała pierwszą operacje, zdaje mature i w wakacje ma drugą. Cały czas jedzie na środkach przeciwbólowych, dużo się już wycierpiała i jeszcze wycierpi nie mogę jej narazać Bardzo mi przykro. Quote
_beatka_ Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 eviln ale ja nic nie dostalam:shake: wyslij proszę raz jeszcze na [email][email protected][/email] dobrze? Quote
mosii Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 GreenEvil w grę wchodziłby tylko hotelik u mnie / 20zł doba [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54921[/URL] opieka gwarantowana;) Quote
GreenEvil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 No lepszej opieki to napewno sie nie znajdzie :lol: Karma szla by nasza, bo Lady moze tylko delikatna, bo inaczej na brzuch jej sie rzuca :shake: . Powiedz jeszcze, kochana, ile trzeba by było dopłacić Ci za transport? [SIZE=1]i jak z fakturkami ? :oops: mozesz wystawiac? :oops: [/SIZE] pzdr GreenEvil Quote
Evelin Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Bałam się ,że Lady wyląduje w schronisku... _beatka_ wysłałam.... Wcześniej nie wstawiłam tych 2 kreseczek..._ _ Quote
auraa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cieszę się,że Lady znajdzie się u osoby kochającej psy i jednocześnie świadomej jak z nimi postępować, bo jak widać na moim obrazku sama miłość i dobre chęci to czasami za mało:shake:. Mam nadzieję że wszystko wreszcie się ułozy. Quote
Aga_Mazury Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Oczywiście bardzo prosimy o wsparcie finansowe dla Lady....pewnie do końca życia będzie już na tymczasach, hotelach...:( nie będzie już miała domu :( u mosii napewno jest to jedno z najlepszych miejsc gdzie mogłaby trafić w tej chwili Lady... o ile mosii znajdzie jeszcze dla niej miejsce :cool3: mosii a Ty masz kojce na dworze tylko?... czy ktoś wie czy lady może mieszkać na dworze przy swoich schorzeniach... Quote
GreenEvil Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Aga_Mazury'] czy ktoś wie czy lady może mieszkać na dworze przy swoich schorzeniach...[/quote] Aga.. może niemoże.... primo - jest cieplo, nic jej nie bedzie, secundo... nie za bardzo jest wybór? pzdr GreenEvil Quote
auraa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 musimy wierzyć,że będzie dobrze.pół nocy dzisiaj nie spałam martwiąc sie co będzie dalej. Hotel u mosii to najlepsze rozwiązanie. Lady oczywiście lubi ciepełko, chetnie wygrzewa sie na słoneczku jej stawy też juz przecież nie młode.. Quote
Evelin Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 W sumie Lady jest chora na epilepsję...Nie wiem czy dawka Luminalum została zmniejszona (wczesniej była o tym mowa..).Może bardziej się ozywi..Aga epilepsja w niczym nie przeszkadza,raczej wchodzi w grę przyzwyczajenie do temperatury..Była w domu....Różnie może byc... Tak bardzo chciałabym,żeby trafiła do kochającego domu...I wiem,że potrzebna jest Jej stabilizacja... Ubolewam,że nie mogę Jej pomóc... I w tej chwili...hotelik u Mosiii to chyba jedyny wybór...Co innego wchodzi w grę? Schron? Tylko nie to..... Quote
Evelin Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Napiszcie coś....plissss Transport ustalony???? Jedzie???? Quote
Recommended Posts