Alicja Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiem przecież ale ni chciałam jej tu gołymi cycami po galerii machać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tam zaraz gołymi :roll: oblyczki mają ;).....[IMG]http://yelims.free.fr/SpecialNouveauxNes/Bebe32.gif[/IMG]tak tysz można ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tam zaraz gołymi :roll: oblyczki mają ;).....[IMG]http://yelims.free.fr/SpecialNouveauxNes/Bebe32.gif[/IMG]tak tysz można ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tak też fajnie...przynajmniej nie ma ofiar:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ośmiele się tutaj zebrać wszystkie ciekawe ;) powitania, jakimi została przez ostatnie dni witana Madzialena :loveu: a więc: 1.Czesc babo:grins: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]2.Cześć:multi: To ja:diabloti: Przyszłam zobaczyć jak się ma nasza Tiróweczka..........tfffu:roll:..... ciężaróweczka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] 3.[B][I]doberek gruba kobitkooo z pasazerem na gape [/I][/B]:loveu::loveu: 4.[B][COLOR=#008000]Cześć dubeltówko[/COLOR][/B]:loveu::loveu: 5.witam cie kangurzyco:diabloti: 6.Cześć podwójna :loveu: :loveu: :evil_lol: 7.[B][COLOR=#800080]witam Cię zafasolkowana Madzialeno!! [/COLOR][/B]:multi::multi::multi: Fajne, co? :evil_lol: jest w nich tyle ciepła, mimo takich mało finezyjnych słów ;) :crazyeye: Madzialena, ciotki się bardzo cieszą z Twojego szczęścia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 czesc fasolkowa mamo :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]2 in 1 coś się ukrywa przed nami [/B][/COLOR][/FONT]:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Madzialena jest zajęta :razz:....dziś na przykład miala gościa :p.... widzialam jak Groszek:loveu: rośnie ....znaczy widziałam Groszka :loveu:w opakowaniu :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Madzialena jest zajęta :razz:....dziś na przykład miala gościa :p.... widzialam jak Groszek:loveu: rośnie ....znaczy widziałam Groszka :loveu:w opakowaniu :p [/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kolędę?:diabloti::roflt: To Ja sobie pozwolę powiedzieć cześć naszej Madzialenie "Wash & Go":evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kolędę?:diabloti::roflt: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :obrazic: jam tam byłam :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :obrazic: jam tam byłam :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przeca wiem gooptasie:loveu: Tak se zażarciłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:ale Mnie do księdza porównałas .... wiesz jakie to upokorzenie ...:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ojjjj nie histeryzuj................:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przeca wiem gooptasie:loveu: Tak se zażarciłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:ale Mnie do księdza porównałas .... wiesz jakie to upokorzenie ...:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] no dopsz ....:grins: obciach by był jakby wyszło na to ze zakonnica :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie no tego bym Ci nie zrobiła:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ojjjj nie histeryzuj................:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no dopsz ....:grins: obciach by był jakby wyszło na to ze zakonnica :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 O mamusiu, a co tu tak kościelnie się zrobiło?? Quote
Iv_ Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cześć Madzialena :loveu: zafasolkowana kobitko :grins::grins::grins: czy też zagroszkowana jak mówi Ala :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B];) czy Groszek czy Fasolka ...Cioteczka i tak utulka :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bry Spodziewanko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus: Berek Groszkowa Panienko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Cześć Kinder - niespodzianka :loveu::multi::loveu: Quote
Kiłi Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]dobra... przeca nie wstrzimia.... :loveu::loveu: MUSZE SIE POCHWALIĆ!!![/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]komu sie pochwale jak nie wam!!!!![/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Bosh, nie bijta, ale ja dopiero przyczytałam:oops: GRATULACJEE!!!!!! :loveu::loveu: Wielkie gratulacje:BIG: Quote
clockwork Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie widzieliście klockowej??? :roll::roll::roll: eeeee... jadł ktoś z Was zapiekanke taką mniam z pieca, z pieczareczkami, mnóstwem rozpuszczonego serka i....................................................... czekoladą do deserów??? :grins: ostatnio se qpowałam zaklepanke i jak zobaczyłam tą czekolade :sabber: :mdleje: alem zbyt nieśmiała żeby poprosić panią zapiekankową o taki misz masz :mdleje: no dobra... meldunek złożony, żyje , ja i groszek mamy sie dobrze .... nie żigom, nic mnie nie boli........ino żrem za.... 40tu :diabloti: cholera... zero objawów... może to tasiemiec nie groszek :crazyeye::crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Zapiekanki z czekoladom nie jadłam... ale ogórki kiszone z dżemem truskawkowym i owszem :loveu: Wypsitulaj tasiemca ode mnie ;) Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: czy są okrągłe klocki :evil_lol::evil_lol:...za niedługo jak Groszek będzie taki zachłanny to bedziemy Cię wkulgiwać po tym najeździe na wózki :evil_lol::evil_lol: Chciałam zrobić naleśniki osobno z warzywami , osobno z serkiem , osobno z dżemem ...te na słodko z czekoladą i śmietanką popaćkane z góry :roll:....a moze to wszystko wymieszać :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]jakbym prawie ciebie miala poczęstować ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Cześć Groszkowa:loveu::loveu::loveu: Może Madzia będzie odkrywą nowych smaków?:diabloti: Więc Alu, nie trzeba się nabijać tylko wspierać naszą Warzywną :loveu: Swoją drogą ja uwielbiam zupkę ogórkową zagryzać pączusiem z lukrem i z różą:oops: Quote
Recommended Posts