Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sapera'][SIZE=2][COLOR=purple][B]Po co pisać za Ciebie, wprowadzę sie poprostu z moim kompem i łączem do Was i będziemy we dwie siedziały :-D[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=5]BRAWO!! BRAWO!!! jesteś wielka!!! VIVAT SAPERA!!!! :multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]:sweetCyb::rofl::rofl::laola::laola::cunao::drink1::drink1::popcorn::popcorn::knajpa::knajpa::beerchug::beerchug::chlup::chlup:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zaraziłam koleżankę dogo..jak się nie chciała zalogować 3 mies. tak dziś jak powiedziałam że o sexie klikamy to już sie loguje...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: SAPERA!!! JESTEŚ??? :mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak sex to zaraz ruch na łączach;)[/I][/B][/COLOR]

[quote name='sapera'][COLOR=darkorchid][B]Jestem jak obiecałam :D i od jutra jestem pierwsza na liscie do zwolnienia w robocie bo będę tu siedzieć całymi dniami :D [/B][/COLOR]
[B][COLOR=#9932cc]Pozdrawiam wszystkich :D[/COLOR][/B][/quote][COLOR=Red][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to masz dobrze że masz neta w pracy .....ja mam 2 kompy i bez neta:angryy:
Pozdrowionka ....zapraszamy na Polek rozmowy;)nocne
[/I][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='sapera']Cały czas jem obiad :D tylko jakoś dziwnie zimny sie zrobił :mad:[/quote]

hahahha , a ja miałam gotować obiad :oops: :evil_lol: tylko net mi podłączyli po 24 godzinnej przerwie :angryy: i jak tu teraz do garów iść :hmmmm:

Posted

[quote name='Vectra']hahahha , a ja miałam gotować obiad :oops: :evil_lol: tylko net mi podłączyli po 24 godzinnej przerwie :angryy: i jak tu teraz do garów iść :hmmmm:[/quote][B][I]:razz:psy jadły....jadły...no to oki [/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:psy jadły....jadły...no to oki [/I][/B][/quote]
oczywiście że jadły :cool1: ja też jadłam :cool1: TZ sam niech se zrobi :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']oczywiście że jadły :cool1: ja też jadłam :cool1: TZ sam niech se zrobi :cool1:[/quote][B][I]:cool3:jajka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][B][I];)[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to masz dobrze że masz neta w pracy .....ja mam 2 kompy i bez neta:angryy:[/I][/B][/COLOR]
[/quote]
Koniecznie trzeba to zmienic Jakas petycja, czy cos...

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]A JA ZAŚ NADGODZINY... UDAM ŻE NIE ZAUWAŻYŁAM...:siara: siostra.. teraz tego nie czytaj...
abo lece po psa i do Sapery- ciach!!!
albo Sapera- zwijak tego kompa do nas... kabla jakoś pociągniemy[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]A JA ZAŚ NADGODZINY... UDAM ŻE NIE ZAUWAŻYŁAM...:siara: siostra.. teraz tego nie czytaj...
abo lece po psa i do Sapery- ciach!!!
albo Sapera- zwijak tego kompa do nas... kabla jakoś pociągniemy[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:noooo to ffcale nie jest uzależnienie:evil_lol:...dawaj ciągnąć kabelka;)[/I][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobra... nie porobiłam tego co miałam porobic w pracy, ale lecę do domciu.. papa
SAPERA- przejmij pałeczke...
ah!!! Sapera to pańcia od Klockowej narzeczonej...Sonii :loveu:

[/B][/COLOR][/FONT][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d8aa53f924c7c43d.html"][IMG]http://images4.fotosik.pl/293/d8aa53f924c7c43d.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobra... nie porobiłam tego co miałam porobic w pracy, ale lecę do domciu.. papa
SAPERA- przejmij pałeczke...
ah!!! Sapera to pańcia od Klockowej narzeczonej...Sonii :loveu:

[/B][/COLOR][/FONT][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d8aa53f924c7c43d.html"][IMG]http://images4.fotosik.pl/293/d8aa53f924c7c43d.jpg[/IMG][/URL][/quote][B][I];)ooo ta panienka już tu była:multi::multi::multi:[/I][/B]

Posted

[quote name='sapera'][COLOR=darkorchid][B]Jestem jak obiecałam :D i od jutra jestem pierwsza na liscie do zwolnienia w robocie bo będę tu siedzieć całymi dniami :D [/B][/COLOR]
[B][COLOR=#9932cc]Pozdrawiam wszystkich :D[/COLOR][/B][/quote]
Cześc Sapera :multi:

[quote name='clockwork'][COLOR=Blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]

no i pamiętaj- w nocy jak ja w domu- ty klikaj tu w moim imieniu.. wiesz o co biega!!!
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a Ty sobie nie mozesz lacza w chaupie podlaczyć? :cool3:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d8aa53f924c7c43d.html"][IMG]http://images4.fotosik.pl/293/d8aa53f924c7c43d.jpg[/IMG][/URL][/quote]

Aaaa Sonia jaka maciupinka jest :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Jeszcze tego kabelka nie przeciągnęłyście :hmmmm: :evil_lol:[/quote][B][I]:roll:musi za daleko dziewczyny mają ......:razz:.....a szkoda bo jajka u nas w galerii jeszcze ciepłe;)[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]hmmm no nie wiem jakis pociag albo autobus ....a Waszka :evil_lol:by nas skąś tam odebrała[/I][/B]
[/quote]

[B]tak, wy to biedne jesteście. Bo Warszawa to ma dobrze, ja je zawiozę moim bolidem :grins:[/B]
[B]Wiem, że dziewczyny już się nie mogą doczekać przejażdżki :evil_lol: Na pewno coś fajnego wydarzy się po drodze, na pewno coś się zepsuje, na pewno wymyślę jakiś rewelacyjny skrót :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]tak, wy to biedne jesteście. Bo Warszawa to ma dobrze, ja je zawiozę moim bolidem :grins:[/B]
[B]Wiem, że dziewczyny już się nie mogą doczekać przejażdżki :evil_lol: Na pewno coś fajnego wydarzy się po drodze, na pewno coś się zepsuje, na pewno wymyślę jakiś rewelacyjny skrót :evil_lol: [/B][/quote]

:hmmmm: w sobote będą miały okazje ? :razz: :diabloti: :diabloti: nie odmówisz koleżanką chyba :cool1:

Posted

[quote name='Maga100'][B]tak, wy to biedne jesteście. Bo Warszawa to ma dobrze, ja je zawiozę moim bolidem :grins:[/B]
[B]Wiem, że dziewczyny już się nie mogą doczekać przejażdżki :evil_lol: Na pewno coś fajnego wydarzy się po drodze, na pewno coś się zepsuje, na pewno wymyślę jakiś rewelacyjny skrót :evil_lol: [/B][/quote][COLOR=Red][B][I]no to nie bądź taka tylko podjedź po nas ;)[/I][/B][/COLOR]

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]GADAJĄ, GADAJĄ... a ja czatuje na klokłorkowe... piiii- żeby sie pochwalić że on też ma... :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz nie śpisz pki nie ufocisz ;)[/I][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][B][I]no to nie bądź taka tylko podjedź po nas ;)[/I][/B][/COLOR]

[COLOR=red][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz nie śpisz pki nie ufocisz ;)[/I][/B][/COLOR][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ło matko.. a on nie kciał ukazać :placz: [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]ło matko.. a on nie kciał ukazać :placz: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]ja tez dziś na świeże polowałam i się nie dał ufocić;)
....przecie ty miałaś dziś u nas w nogach spać:razz:
[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=red]ja tez dziś na świeże polowałam i się nie dał ufocić;)[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=red]....przecie ty miałaś dziś u nas w nogach spać:razz:[/COLOR][/B][/I]
[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]bede- nie dygaj.... [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a mogą być pawciowe??:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]bede- nie dygaj.... [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a mogą być pawciowe??:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote];)[B][I]liczy się sztuka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]