Agga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :lol: [INDENT][B][COLOR=darkgreen]Wiesz ALicjo nigdy nic nie wiadomo z Cezarym. A może kiedyś najdzie go ochota na dogo:lol:[/COLOR][/B] [/INDENT] Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Agga']:lol: [INDENT][B][COLOR=darkgreen]Wiesz ALicjo nigdy nic nie wiadomo z Cezarym. A może kiedyś najdzie go ochota na dogo:lol:[/COLOR][/B] [/INDENT][/quote][B][I]:cool1:Agguś czy ty czegoś nie insynułujesz:razz:....pan Cezary w pracy pracuje a w domu odpoczywa ...a do kompa nie ma dostępu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Agga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkgreen]Nic nie insynułuje. Pan Cezary ma takie samo prawo do kompa jak jego zoneczka.[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Agga'][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkgreen]Nic nie insynułuje. Pan Cezary ma takie samo prawo do kompa jak jego zoneczka.[/COLOR][/FONT][/B][/quote]:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [B][I]Agguś .....zajady mi popękały ...:razz:[/I][/B] Quote
Agga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [INDENT][quote name='Alicjarydzewska']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [B][I]Agguś .....zajady mi popękały ...:razz:[/I][/B][/quote] [B][COLOR=darkgreen]Terefere:lol: Chyba musze z Cezarym pogadać. Musi komus pasa ukrucić:mad: :evil_lol:[/COLOR][/B] [/INDENT] Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Agga'][INDENT] [B][COLOR=darkgreen]Terefere:lol: Chyba musze z Cezarym pogadać. Musi komus pasa ukrucić:mad: :evil_lol:[/COLOR][/B] [/INDENT][/quote][B][I]:oops:jesu pasa nie ukrócaj.......jak schudnę to możesz ale teraz będzie mi się wpijać w brzuszek:angryy:[/I][/B] Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Agga'][INDENT] [B][COLOR=darkgreen]Terefere:lol: Chyba musze z Cezarym pogadać. Musi komus pasa ukrucić:mad: :evil_lol:[/COLOR][/B] [/INDENT][/quote] Łomatko Agga to straszne co piszesz..... Quote
Cimi Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][I][B]Ty wiem że nie, ale my sprzedajecie... cho do nas na zakupki ;)- do wyboru do koloru[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :cool3:[SIZE=1]od 14 (ZŁ) w góre :p[/SIZE][/QUOTE] No nie powiem kusząca propozycja, kusząca :cool3: :evil_lol:. A jakąś stronkę www macie :cool3: ? Z chęcią pooglądam jak narazie :lol: :eviltong:. Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Witam w galerii "zakochanego kundla" :evil_lol: A ja chce samca wziąc :crazyeye: :mdleje: Ja zapomnialam jak to jest miec samca :crazyeye: Quote
Vectra Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='PIKA']Witam w galerii "zakochanego kundla" :evil_lol: A ja chce samca wziąc :crazyeye: :mdleje: Ja zapomnialam jak to jest miec samca :crazyeye:[/quote] szybko sobie przypomnisz :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='PIKA']Witam w galerii "zakochanego kundla" :evil_lol: A ja chce samca wziąc :crazyeye: :mdleje: Ja zapomnialam jak to jest miec samca :crazyeye:[/quote] Buahahahahahahahahahahahaha Masz przesrane :diabloti: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Vectra'] szybko sobie przypomnisz :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] nie tak szybko :evil_lol: za jakies póltora roku :evil_lol: [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahaha Masz przesrane :diabloti:[/quote] na poczatku na pewno :diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Cimi']No nie powiem kusząca propozycja, kusząca :cool3: :evil_lol:. A jakąś stronkę www macie :cool3: ? Z chęcią pooglądam jak narazie :lol: :eviltong:.[/quote];)[I]wejdź w profil ...tam są namiary[/I] Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahaha Masz przesrane :diabloti:[/quote][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a co suki nie sr...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
BeaC Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witaj... z rana :cool3::cool3: myśłałam że to galeria.... a Wy tu o czapkach, paskach, fajkach i takich tam pierdach gadacie..... dobrze że to nie twój królicek... miałam jednego..... nigdy więcej króliczków [SIZE=1][COLOR=Cyan](sra więcej niż waży:-o:-o:-o)[/COLOR][/SIZE] Quote
Samturia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Królicki są lepsze od świnek morskich :P Quote
clockwork Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roflt:[B][I]no tak ........................kocham cię misiu:cool1: Dobrze że Cezary nie ma cierpliwości do Dogo ;) [/I][/B][/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool1:Agguś czy ty czegoś nie insynułujesz:razz:....pan Cezary w pracy pracuje a w domu odpoczywa ...a do kompa nie ma dostępu:evil_lol:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][I][B]Ty to masz luxus... ja to musze walczyć z Pawciem o kompa :olympic: dlatego czasem znikam z dogo... bywa że przegrywam[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :-( [quote name='Agga']:lol:[INDENT][B][COLOR=darkgreen]Wiesz ALicjo nigdy nic nie wiadomo z Cezarym. A może kiedyś najdzie go ochota na dogo:lol:[/COLOR][/B] [/INDENT][/quote] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][I][B]myślisz?? widząc swoją Alicję - jej głupawki i uzależnienie od DGM- myślę że to będzie ostatnia rzecz na którą wlazłby Cezary[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol: [quote name='Cimi']No nie powiem kusząca propozycja, kusząca :cool3: :evil_lol:. A jakąś stronkę www macie :cool3: ? Z chęcią pooglądam jak narazie :eviltong:.[/quote] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][I][B]na stronce nie mamy całego asortymentu- to stronka studia tatuażu a sklep to tylko w formie informacyjnej- nie prowadzimy sprzedaży internetowej choć nie wiem dlaczego :confused:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='PIKA']Witam w galerii "zakochanego kundla" :evil_lol: [COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial][I][B]kundel juz sie odko****e ;) powoli mija mu miłość do labki... do następnego razu :roll:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] A ja chce samca wziąc :crazyeye: :mdleje: Ja zapomnialam jak to jest miec samca :crazyeye:[/quote] [COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial][I][B]samiec- dobra rzecz- ja mam dwóch... no i legwan- płeć niewiadoma :hmmmm:- ja nie znaju...[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] [quote name='Vectra']szybko sobie przypomnisz :evil_lol: [/quote] [COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial][I][B]feministki... muszą być samce ne tym świecie... [U]czasem [/U]sie przydają!!!! :evil_lol:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahaha Masz przesrane :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial][I][B]nie słuchaj obcych głosów :ghost_2:zobacz co pisze BeaC poniżej... co tam pies... z królikiem to przesrane!!!!!!!![/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] [quote name='BeaC']Witaj... z rana :cool3: myśłałam że to galeria.... a Wy tu o czapkach, paskach, fajkach i takich tam pierdach gadacie..... dobrze że to nie twój królicek... miałam jednego..... nigdy więcej króliczków [SIZE=1][COLOR=SeaGreen](sra więcej niż waży:-o)[/COLOR][/SIZE][/quote] [COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Arial][I][B]czapki, paski, fajki- to niezbędny asortyment dla miłośników psów- bo przecież wychodząc na spacer - ze psem trzeba założyć czapke (w paski) i zajarać fajke... i takie tam pierdy :evil_lol:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Samturia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 o ludu ale ta wasza stronka sie wiesza... [color=lightblue] trza było numer tel. podawac? bd cie nękła głuchymi telefonami :evil_lol:[/color] Quote
clockwork Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Samturia']o ludu ale ta wasza stronka sie wiesza... [COLOR=lightblue] trza było numer tel. podawac? bd cie nękła głuchymi telefonami :evil_lol:[/COLOR][/quote] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][I][B]w ogóle dogo szleje od kąd powrzucali jakieś reklamy[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:motz:[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][I][B]- moja cierpliwośc jest na wykończeniu [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:-x[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][I][B] a co do telefonu - proszę [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][I][B]:handy: [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][SIZE=5]0700-666-666[/SIZE][I][B], i w każdym mieście [/B][/I][SIZE=5]99?[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
clockwork Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Pysia']Cześć kolezanko degeneratko inaczej ;)[/quote] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][I][B]że niby co??? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
clockwork Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 mata... popatrzta jak zachowywuje sie głupecek... [URL]http://video.interia.pl/obejrzyj,film,44443,sortuj,,st,,pozycja,1,clockwork[/URL] na początku troche ciemnawo bo komornik znajomym prad ukradł! :;P: Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='clockwork']mata... popatrzta jak zachowywuje sie głupecek... [URL]http://video.interia.pl/obejrzyj,film,44443,sortuj,,st,,pozycja,1,clockwork[/URL] na początku troche ciemnawo bo komornik znajomym prad ukradł! :;P:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]głupecek Cześć klockowe ....dotarłam do domu:razz: [/I][/B] Quote
Medorowa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ale śliczny morderczy banduś:loveu: :loveu: :loveu: Będziemy tu zagladać częściej:cool3: Quote
Samturia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ale super odbija tą piłeczke xD a tam też był jakiś inny piesek nie? nóżki było widać :D Quote
Recommended Posts