clockwork Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][I]jadłaś legwanki a żaby masz w brzuniu...:crazyeye:[/I][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja sztic.... bo legwan to żaba... ino że z ogonem :eviltong::eviltong::eviltong: jestem, ale zara mam jechać do PiZetjU[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja sztic.... bo legwan to żaba... ino że z ogonem :eviltong::eviltong::eviltong: [COLOR=Red][I] legwanek to .......SMOK:eviltong: [/I][/COLOR] jestem, ale zara mam jechać do PiZetjU[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:tylko NAM się tam nie zgub...[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:tylko NAM się tam nie zgub...[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wróciłam... bogatsza :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wróciłam... bogatsza :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]jak na PZU to szybko.... a od PZU jak dają to tylko brać;) [/I][/B][I]bogatsza przede wszystkim w doświadczenia...[/I][B][I] :calus:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]jak na PZU to szybko....[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]a od PZU jak dają to tylko brać;)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [FONT=Arial][COLOR=red][I]bogatsza przede wszystkim w doświadczenia...[/I][B][I] :calus:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]chyba tylko w doswiadczenia[/B];) Quote
clockwork Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]jak na PZU to szybko.... a od PZU jak dają to tylko brać;) [/I][/B][I]bogatsza przede wszystkim w doświadczenia...[/I][B][I] :calus:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa...a jutro mnie czeka niespodzianka..... poznam moją prywatną......[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=PaleTurquoise]sis [/COLOR]:multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa...a jutro mnie czeka niespodzianka..... poznam moją prywatną......[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=PaleTurquoise]sis [/COLOR]:multi::multi::multi::multi:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:calus:...niech już jest to JUTRO;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:calus:...niech już jest to JUTRO;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] albo sobota... to dilerka se już pojedzie :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: buuuhahhah... przez medorową mi palma odwaliła Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork']albo sobota... to dilerka se już pojedzie :eviltong::eviltong::diabloti::diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: buuuhahhah... przez medorową mi palma odwaliła[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam że Medorowa jak wszystkie Tyszanki ma na ludzi zły wpływ:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tak KWM:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:wy moje tyszanki:pDilerke tysz [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 SKANDAL!!!! i tu takie same fotki :shake: Witaj Bogatsza Magdo :loveu: Quote
Pysia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [URL]http://images25.fotosik.pl/31/74d728b2ebceb919.jpg[/URL] Klockowa stęskniłam się za Tobą :placz: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='malawaszka']SKANDAL!!!! i tu takie same fotki :shake: Witaj Bogatsza Magdo :loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:a jakie byś chciała ....w końcu MY to 3/3:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Pysia'][URL]http://images25.fotosik.pl/31/74d728b2ebceb919.jpg[/URL] Klockowa stęskniłam się za Tobą :placz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:to napiszę Ci tak jakby napisała nasza Klocusiowa ...wsadzaj doopalona w auto i przyjeżdżaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']a jak ci wsadze paluszek w obiektyw to zrobisz foteckę:razz:[/quote] :grin: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa...a jutro mnie czeka niespodzianka..... poznam moją prywatną......[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=PaleTurquoise]sis [/COLOR]:multi::multi::multi::multi:[/quote] :multi: Udanego spotkania z niespodzianką :loveu: Quote
Medorowa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=DarkOrange][B]P.S. co kurde... You have included 39 images in your message. ... qrde .. a to masz jeszcze 1 image :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Szczam:diabloti::turn-l::turn-l::turn-l: [quote name='clockwork']albo sobota... to dilerka se już pojedzie :eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: :loveu::loveu: buuuhahhah... przez medorową mi palma odwaliła[/quote] A ta Medorowa... nie zadawaj się z nią, bo to nie wychowane takie i w ogóle wredne:evil_lol::evil_lol:KCM:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam że Medorowa jak wszystkie Tyszanki ma na ludzi zły wpływ:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tak KWM:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:wy moje tyszanki:pDilerke tysz [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] KCM Alutko:loveu: Cześć klocusiowa:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [B]czesc Madzik......[/B] [B]jak sie miewa legwanik? nic o nim ostatnio nie piszesz...przerobilas na torebke ??[/B] Quote
clockwork Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='malawaszka']SKANDAL!!!! i tu takie same fotki :shake: Witaj Bogatsza Magdo :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witaj witaj.....[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia'][URL]http://images25.fotosik.pl/31/74d728b2ebceb919.jpg[/URL] Klockowa stęskniłam się za Tobą :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też sie za SOBĄ stęskniłam.... cześć Pysiulku [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='paula_z']:grin: :multi: Udanego spotkania z niespodzianką :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mam nadzieje że bedzie udane :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='madzia i medor']Szczam:diabloti::turn-l::turn-l::turn-l: A ta Medorowa... nie zadawaj się z nią, bo to nie wychowane takie i w ogóle wredne:evil_lol::evil_lol:KCM:loveu: Cześć klocusiowa:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]joł zaszczana tyszanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Madzik......[/B] [B]jak sie miewa legwanik? nic o nim ostatnio nie piszesz...przerobilas na torebke ??[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]legwanik przerobiony na kotlety... poćwiartowany i zjedzony.... zapomniałam napisać? :hmmmm: a teraz jade powiększyć sobie rodzine :multi: do zobaczenia potem. Dilerka już mdleje na fotelu [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]legwanik przerobiony na kotlety... poćwiartowany i zjedzony.... zapomniałam napisać? :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a teraz jade powiększyć sobie rodzine :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]do zobaczenia potem.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]Dilerka już mdleje na fotelu [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] [B]jak to mdleje????:crazyeye: [/B] [B]robi sobie tatuuuu????[/B] [B]no to dzielna kobieta...ja chcialabym a boje sie...:diabloti: [/B] [B]jak to na kotlety???:crazyeye: [/B] [B]jak to powiekszenie rodziny..co tak hasłami rzucasz..poprosze jasneij...[/B] Quote
clockwork Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='madzia i medor']Szczam:diabloti::turn-l::turn-l::turn-l: [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]oooo masz przecieki ....[/B][/I][/COLOR][/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: KCM Alutko:loveu: [/quote][COLOR=Red][I][B]:loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:KCM Madziu Medorkowa;)[/FONT][/B][/I][/COLOR] Quote
chalimala Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 a kiedy będą jakieś nowe foteczki kloca? :) tak się grzecznie pytam :) Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]joł zaszczana tyszanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [SIZE=5]To o mnie, to o mnie:Cool!::Cool!::Cool!::diabloti:[/SIZE] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a teraz jade powiększyć sobie rodzine :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B]Ahhh, nie jestem wtajemniczona, ahhhhh, czemuż to czemuż pytam[/B]:placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][FONT=Arial][COLOR=blue]do zobaczenia potem.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]Dilerka już mdleje na fotelu [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Dilerka, nie mdlej, przeca Ci dobrze robią:diabloti: :diabloti: [quote name='clockwork'][COLOR=red][I][B]:loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:KCM Madziu Medorkowa;)[/FONT][/B][/I][/COLOR][/quote] KCM Alutko:multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Witaj :loveu: Szczerze powiem- nie wiem gdzie jestem :evil_lol: I nie wiem kogo przywitałam :evil_lol: Mogłabym sprawdzić ale tak jest weselej :diabloti: Chociaż.... Chyba Klocki tu powinny być - tak wynika z nagadania :mad: Wszystkie kawałki mózgów- przybywajcie :bigok: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Pysia']Witaj :loveu: Szczerze powiem- nie wiem gdzie jestem :evil_lol: I nie wiem kogo przywitałam :evil_lol: Mogłabym sprawdzić ale tak jest weselej :diabloti: Chociaż.... Chyba Klocki tu powinny być - tak wynika z nagadania :mad: Wszystkie kawałki mózgów- przybywajcie :bigok:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:Witaj PYsiu ...jesteś [SIZE=5]U NAS[SIZE=2] :loveu::loveu::loveu: My juz po spotkanku ...od poniedziałku znów każda na swym kompeczku ....chociaż czasem ;)...2/3 mogą pisać z jednego;) Ale z racji tego że jestem tu jako pierwsza1/3 to chcę powiedzieć że jestem niezmiernie szczęśliwa że mogłyśmy sie spotkać , chociaż do końca nic nie było pewnego:razz:... przegadałyśmy sporo czasu ...poznałyśmy się jeszcze lepiej i mam nadzieję ze nie raz jeszcze nam sie uda powtórzyć pogaduszki ...nie tylko na Skypku;) Magda pewno w poniedziałek jeszcze wiele ...wiele napisze:razz: MOJE 2/3 KWM:loveu::loveu::loveu: [/SIZE][/SIZE][/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]melduje że... zamelduje sie w.... poniedziałek... nie jutro :cool1: :cool1: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]opisze ostatni- bardzo emocjonujący tydzień... i ....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a tero jestem na .... ROCZKU......[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]i jeszcze jeden i jeszcze raz... :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]melduje że... zamelduje sie w.... poniedziałek... nie jutro :cool1: :cool1: [COLOR=Red][I]:razz:oj pierdasi sie od słoneczka;)[/I][/COLOR] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]opisze ostatni- bardzo emocjonujący tydzień... i .... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a tero jestem na .... ROCZKU...... [COLOR=Red][/COLOR][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]i jeszcze jeden i jeszcze raz... :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ile tych roczków....:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts