Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:niewiem: spotkam go kiedy to zapytam.....

mam jednak nadzieje że Domi będzie się brzydziła dziarami- jak mamusia i tatuś ;) przetrącę łapy przy samej doopie jak mi przyjdzie z dziarą czy kolczykiem :mad::mad::mad:

cze robaczki :hand:
[/FONT]
Hahahahahahahahaha a to dobre......na prawde...dobre....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Katarama']Cos mi się wydaję, że wsiądę kiedys w ciapąg i do was przyjadę po dziarkę. Projekt mam,ale póki co zaufanego artysty nie znalazłam :(
[FONT=Arial]nooo wiadomo że lepszego tatautora nie znajdziesz ....... :roll::diabloti: ale bardzo dobrego mogę polecić bliżej Ciebie- w Gdyni[/FONT] http://www.tattoo.com.pl/
;)

Posted

[FONT=Arial]HA! jutro wychodze z domu .... HA!!!!! :multi::multi: mało tego jade se do katowic.... HA! :multi:

jest impra... HA! ponoć każdy prawdziwy facet musi tam być HA! no to jade!!!! HAHAHAH:multi::multi::multi::diabloti:
[/FONT][FONT=Arial] HA! [/FONT]:multi::multi::multi:

http://www.ttmm.pl/

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]HA! jutro wychodze z domu .... HA!!!!! :multi::multi: mało tego jade se do katowic.... HA! :multi:

jest impra... HA! ponoć każdy prawdziwy facet musi tam być HA! no to jade!!!! HAHAHAH:multi::multi::multi::diabloti:

:cool2: no ba .....prawdziwy facet , prawdziwe rozrywki ;)

BĘDĄ FOTY :bigcool: :bigcool:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]HA! jutro wychodze z domu .... HA!!!!! :multi::multi: mało tego jade se do katowic.... HA! :multi:

allee impra :klacz: startujesz w konkursie miss IQ + beauty""" :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']allee impra :klacz: startujesz w konkursie miss IQ + beauty""" :lol:[/QUOTE]

tak, i bede tańczyc na rurce więc na zdjęcia nie czekajcie ..... i co to za ironiczny uśmiech na końcu małaflaszko ;> :mad:

Posted

[quote name='clockwork']tak, i bede tańczyc na rurce więc na zdjęcia nie czekajcie ..... i co to za ironiczny uśmiech na końcu małaflaszko ;> :mad:

chwila ...chwila....to ja wskakuje w Drabasa i jade do Spodka ;) ....foty MUSZA być ;)

Posted

[quote name='clockwork']tak, i bede tańczyc na rurce więc na zdjęcia nie czekajcie ..... i co to za ironiczny uśmiech na końcu małaflaszko ;> :mad:[/QUOTE]

wcale nie ironiczny - ona - ta emotka trzyma za Ciebie kciuki z tyłu :grins:

Posted

[FONT=Arial]nie jade :placz::placz::placz: nie mamy co z piesem zrobić :placz::placz::placz:
miała zostać z nim Pawła siostra ale własnie jutro MUSI iśc na lodowisko - i czemu mnie to nie dziwi...

i ciul... nic straconego- za 6 lat grosia pójdzie do szkoły to gdzieś se wybęde :placz::placz::placz:

i jak tu qrwa nie mieć dołów :shake::shake::shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie jade :placz::placz::placz: nie mamy co z piesem zrobić :placz::placz::placz:
miała zostać z nim Pawła siostra ale własnie jutro MUSI iśc na lodowisko - i czemu mnie to nie dziwi...

i ciul... nic straconego- za 6 lat grosia pójdzie do szkoły to gdzieś se wybęde :placz::placz::placz:

i jak tu qrwa nie mieć dołów :shake::shake::shake:
[/FONT]

a niech się wala na ryj