apple Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:niewiem: spotkam go kiedy to zapytam..... mam jednak nadzieje że Domi będzie się brzydziła dziarami- jak mamusia i tatuś ;) przetrącę łapy przy samej doopie jak mi przyjdzie z dziarą czy kolczykiem :mad::mad::mad: cze robaczki :hand: [/FONT] Hahahahahahahahaha a to dobre......na prawde...dobre....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 666 strona :lol: WITAMY W PIEKLE :evil_lol: Quote
ice_t Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 coś głęboko to piekło bo nikt tu przez 2 dni nie zajrzał :) Quote
clockwork Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [FONT=Arial]ja nic nie pisze bo chce jak najdłużej sie cieszyć TĄ stroną.... wchodze, oglądam , podziwiam ..... [/FONT] :diabloti: Quote
Alicja Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [FONT=Arial]Pokaż jak się cieszysz :grins:[/FONT] Quote
Katarama Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Cos mi się wydaję, że wsiądę kiedys w ciapąg i do was przyjadę po dziarkę. Projekt mam,ale póki co zaufanego artysty nie znalazłam :( Quote
clockwork Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Katarama']Cos mi się wydaję, że wsiądę kiedys w ciapąg i do was przyjadę po dziarkę. Projekt mam,ale póki co zaufanego artysty nie znalazłam :( [FONT=Arial]nooo wiadomo że lepszego tatautora nie znajdziesz ....... :roll::diabloti: ale bardzo dobrego mogę polecić bliżej Ciebie- w Gdyni[/FONT] http://www.tattoo.com.pl/ ;) Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [FONT=Arial]:crazyeye:to TY .... o tej porze na dogo :diabloti::evil_lol: dałabyś jakieś foty :diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [FONT=Arial]ni mom :niewiem: mom ino rentgena szczeny :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ni mom :niewiem: mom ino rentgena szczeny :evil_lol::evil_lol: [/FONT] :hmmmm: no niech będzie ....dawa te panorame;) Quote
apple Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ni mom :niewiem: mom ino rentgena szczeny :evil_lol::evil_lol: [/FONT] O to tak jak mój TZ:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [FONT=Arial]HA! jutro wychodze z domu .... HA!!!!! :multi::multi: mało tego jade se do katowic.... HA! :multi: jest impra... HA! ponoć każdy prawdziwy facet musi tam być HA! no to jade!!!! HAHAHAH:multi::multi::multi::diabloti:[/FONT][FONT=Arial] HA! [/FONT]:multi::multi::multi: http://www.ttmm.pl/ Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]HA! jutro wychodze z domu .... HA!!!!! :multi::multi: mało tego jade se do katowic.... HA! :multi: jest impra... HA! ponoć każdy prawdziwy facet musi tam być HA! no to jade!!!! HAHAHAH:multi::multi::multi::diabloti:[/FONT][FONT=Arial] HA! [/FONT]:multi::multi::multi: http://www.ttmm.pl/ :cool2: no ba .....prawdziwy facet , prawdziwe rozrywki ;) BĘDĄ FOTY :bigcool: :bigcool: Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]HA! jutro wychodze z domu .... HA!!!!! :multi::multi: mało tego jade se do katowic.... HA! :multi: jest impra... HA! ponoć każdy prawdziwy facet musi tam być HA! no to jade!!!! HAHAHAH:multi::multi::multi::diabloti:[/FONT][FONT=Arial] HA! [/FONT]:multi::multi::multi: http://www.ttmm.pl/ allee impra :klacz: startujesz w konkursie miss IQ + beauty""" :lol: Quote
clockwork Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='malawaszka']allee impra :klacz: startujesz w konkursie miss IQ + beauty""" :lol:[/QUOTE] tak, i bede tańczyc na rurce więc na zdjęcia nie czekajcie ..... i co to za ironiczny uśmiech na końcu małaflaszko ;> :mad: Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='malawaszka']allee impra :klacz: startujesz w konkursie miss IQ + beauty""" :lol: obskoczy też casting modelek ;) Quote
clockwork Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Alicja'] obskoczy też casting modelek ;) nie szalej... nie jestem pazerna dam też szanse innym :diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='clockwork']tak, i bede tańczyc na rurce więc na zdjęcia nie czekajcie ..... i co to za ironiczny uśmiech na końcu małaflaszko ;> :mad: chwila ...chwila....to ja wskakuje w Drabasa i jade do Spodka ;) ....foty MUSZA być ;) Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='clockwork']tak, i bede tańczyc na rurce więc na zdjęcia nie czekajcie ..... i co to za ironiczny uśmiech na końcu małaflaszko ;> :mad:[/QUOTE] wcale nie ironiczny - ona - ta emotka trzyma za Ciebie kciuki z tyłu :grins: Quote
clockwork Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [FONT=Arial]nie jade :placz::placz::placz: nie mamy co z piesem zrobić :placz::placz::placz: miała zostać z nim Pawła siostra ale własnie jutro MUSI iśc na lodowisko - i czemu mnie to nie dziwi... i ciul... nic straconego- za 6 lat grosia pójdzie do szkoły to gdzieś se wybęde :placz::placz::placz: i jak tu qrwa nie mieć dołów :shake::shake::shake: [/FONT] Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie jade :placz::placz::placz: nie mamy co z piesem zrobić :placz::placz::placz: miała zostać z nim Pawła siostra ale własnie jutro MUSI iśc na lodowisko - i czemu mnie to nie dziwi... i ciul... nic straconego- za 6 lat grosia pójdzie do szkoły to gdzieś se wybęde :placz::placz::placz: i jak tu qrwa nie mieć dołów :shake::shake::shake: [/FONT] a niech się wala na ryj Quote
Recommended Posts