Maga100 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]wow Magda??? :crazyeye::crazyeye: no kogo ja tu widzę.... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]także GRATULUJĘ :loveu: widziałam Tadzia :cool3::cool3::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]P.S. buuuuhahhahah.... korzystając z rad i doświadczeń mamusiek jutro ide na szmatexy... nakupić jeeeeszcze więcej :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B]Bo mi Vectra kazali, a ja się jej zawsze słucham (ze strachu, bo ona wrzeszczy glośniej niż Tadzio :evil_lol:).[/B] [B]I chodzę i patrzę jakie zmiany u starych znajomych :cool3:[/B] [B]Jeszcze trochę, a wszystkie przeniesiemy się na BOBOforum :cool1:[/B] Quote
Maga100 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='malawaszka']bhhahaha ja co prawda swoich nie mam, ale TO znam - mycie szyi z kupska też :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B]haha, mam nadzieję, że nie swojej :evil_lol::evil_lol:[/B] [quote name='lolka75']nie ma to jak podczas obiadu uswiadomic sobie obecnosc kupy niemowlecej pod paznokciem:diabloti:[/quote] [B]tego też nie miałam, choć.... na wszelki wypadek nie będę spoglądała na swoje paznokcie :evil_lol:[/B] Quote
apple Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='lolka75']nie ma to jak podczas obiadu uswiadomic sobie obecnosc kupy niemowlecej pod paznokciem:diabloti:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Maga100'][B]Bo mi Vectra kazali, a ja się jej zawsze słucham (ze strachu, bo ona wrzeszczy glośniej niż Tadzio :evil_lol:).[/B] [B]I chodzę i patrzę jakie zmiany u starych znajomych :cool3:[/B] [B]Jeszcze trochę, a wszystkie przeniesiemy się na BOBOforum :cool1:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie pisz ze cie wzięlo :roll::razz: to kiedy zlot matek z dogo robicie :roll::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [I][B]Mój wrzeszcący siostrzeniec -chrzesniak :diabloti: zrobił se koope ...papmers jakos se odkleił i tą wspaniałą mazią wysmarował sobie buzie ciałko i sprawdzał jak TO smakuje ł :eviltong::eviltong:......nawet bysmy sie z siostra nie zorientowały ale jakos tak dziwnie cicho sie zrobiło w łozeczku a On raczej z tych co to lubią głosno wyrażac swoje zdanie :evil_lol::evil_lol:....[/B][/I] [I][B]bleeeeee...[/B][/I] Quote
Maga100 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie pisz ze cie wzięlo :roll::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]to kiedy zlot matek z dogo robicie :roll::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B]ad. 1 - ale że co mnie wzięło? Boboforum? A zaglądałaś kiedyś na takie? :roll: Stado nawiedzonych wariatek :roll:[/B] [B]ad. 2 - ale BEZ DZIECI :diabloti:[/B] Quote
Alicja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Maga100'][B]ad. 1 - ale że co mnie wzięło? Boboforum? A zaglądałaś kiedyś na takie? :roll: Stado nawiedzonych wariatek :roll:[/B] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak Asior dała na ciężarówkowym linka dla Iryskowej :diabloti::evil_lol:rewela opowieści :p[/B][/COLOR][/FONT] [B]ad. 2 - ale BEZ DZIECI :diabloti:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja sie też zalapie bom dzieciata :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i? Co tam? Ty wiesz, że dzisiaj termin Ci się kończy......jutro już bedziesz w promocji bo przeterminowana:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i? Co tam? Ty wiesz, że dzisiaj termin Ci się kończy......jutro już bedziesz w promocji bo przeterminowana:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] o rany serio???? to już????? :crazyeye: :mdleje: aż mnie brzuch rozbolał :crazyeye: Quote
Basia&Safi Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [I][B]zaczynam sie stresowac :evil_lol:[/B][/I] Quote
furciaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Za kazdym razem jak ktos co Tu napisze to lece sprawdzic czy to juz...a Ala jak sie odezwie to w ogole stresik mi sie wlacza:evil_lol: Quote
clockwork Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:grins: przecie już??? :cool3::cool3: ja nie :eviltong: za 3 godz. mam wizyte u pitologa- przełoże se termin :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Basia&Safi Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:grins: przecie już??? :cool3::cool3: ja nie :eviltong: za 3 godz. mam wizyte u pitologa- przełoże se termin :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [I]a na kiedy przekladasz hehehe :) to nie bedziemy sie tak stresowac :) wiesz ja ma do sprzedania masee ubranek dla dziewczynek za grosze ;P moge Ci podesłac fotki hehehe [/I] Quote
ewatr Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [B][COLOR="DarkOrchid"]Clockowa czy to Twoj brzuch ???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [url]http://images6.fotosik.pl/531/4f105de93dde3b3e.jpg[/url] Normalnie Was nie mozna nawet na marny rok :eviltong:samych zostawic :eviltong:od razu jakies rewelacje :loveu: Z tego co podczytuje to tu niektórzy przec pomagaja :evil_lol:jakby co to i ja sie moge dołaczyc w koncu mam wprawe :eviltong:[/COLOR][/B] Quote
zuzolandia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [I][B]Grosia siedz tam jak Ci dobrze :eviltong::eviltong:[/B][/I] Quote
apple Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:grins: przecie już??? :cool3::cool3: ja nie :eviltong: za 3 godz. mam wizyte u pitologa- przełoże se termin :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee no, nie być taka.....my tu już wszystkie czekamy:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:errrr: kocham Was robaczki i jakby co licze na Wasze wsparcie duchowe :Rose:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:errrr: kocham Was robaczki i jakby co licze na Wasze wsparcie duchowe :Rose:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]na mnie zawsze można liczyć.......ino powiedz kiedy a nawet poprę z Tobą:cool3:[/B][/COLOR][/FONT]:loveu: Quote
clockwork Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 jutro mam się stawić w szpitalu :placz::placz: ordynator porodówki zdecyduje czy mogę jeszcze czekać spokojnie w domciu czy zostane leżeć na patologii ciąży :grab: w razie gdyby wód było zbyt mało lub coś nie tak po KTG Grosi ..... trzymajta kciuki!!!!! Quote
ice_t Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='clockwork']jutro mam się stawić w szpitalu :placz::placz: ordynator porodówki zdecyduje czy mogę jeszcze czekać spokojnie w domciu czy zostane leżeć na patologii ciąży :grab: w razie gdyby wód było zbyt mało lub coś nie tak po KTG Grosi ..... trzymajta kciuki!!!!![/quote] no to trzymamy :kciuki::kciuki: Quote
apple Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='clockwork']jutro mam się stawić w szpitalu :placz::placz: ordynator porodówki zdecyduje czy mogę jeszcze czekać spokojnie w domciu czy zostane leżeć na patologii ciąży :grab: w razie gdyby wód było zbyt mało lub coś nie tak po KTG Grosi ..... trzymajta kciuki!!!!![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]spoko! Klocuszkowa! Jutro ordynator Cię obejrzy......zapoda oksytocynkę i pójdzie jak po masle.......i bedziem mieli Grosię z 16:mdrmed:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]spoko! Klocuszkowa! Jutro ordynator Cię obejrzy......zapoda oksytocynkę i pójdzie jak po masle.......i bedziem mieli Grosię z 16:mdrmed:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] żeby to było tak O! bo jak mnie zostawią leżeć przez tydzień to przysięgam że mój poród bedzie pryszczem w porównaniu ze zszarpaną psychiką personelu oddziału :grins: Quote
apple Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='clockwork']żeby to było tak O! bo jak mnie zostawią leżeć przez tydzień to przysięgam że mój poród bedzie pryszczem w porównaniu ze zszarpaną psychiką personelu oddziału :grins:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahaha......tym bardziej......jak sie zorientują to urodzisz w trymiga:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts