Jump to content
Dogomania

Jogi i Gulek- dwa staruszki oddane do azylu na stare lata. Potrzebne wsparcie!

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo proszę o pomoc na weekend. ja bym poprosiła o pomoc, na weekend od wieczora piatku do niedzieli potrzbueje tymczas dla Gulka !!
Ja mam Borysa i Mizie u siebie, nie daje rady !!

Posted

kasimaga napisał(a):
bardzo proszę o pomoc na weekend. ja bym poprosiła o pomoc, na weekend od wieczora piatku do niedzieli potrzbueje tymczas dla Gulka !!
Ja mam Borysa i Mizie u siebie, nie daje rady !!

Kasimaga mamy domek na weekend dla Gulka - zadzwoń do mnie. Magda od Jogiego

Posted

cicia1977 napisał(a):
Gulek na weekend pojedzie do moich rodziców - Madzik gratuluję "urobienia" mojego taty:-)

Kochana - też nie wiem jak mi się to udało, ale dziękuję, że się zgodzili i że taki pomysł wysunęłaś:-)

Niestety w schronisku od wczoraj mamy dwa kolejne staruszki ślepe....:-(

Posted

Madzik34 napisał(a):
Kochana - też nie wiem jak mi się to udało, ale dziękuję, że się zgodzili i że taki pomysł wysunęłaś:-)

Niestety w schronisku od wczoraj mamy dwa kolejne staruszki ślepe....:-(

Madzik , jakie są te ślepe nowe sierotki ? Duże czy małe ? Masz zdjęcia ? Chyba mi serce pęknie w sobotę jak je zobaczę :( .

Posted

piesia napisał(a):
Madzik , jakie są te ślepe nowe sierotki ? Duże czy małe ? Masz zdjęcia ? Chyba mi serce pęknie w sobotę jak je zobaczę :( .

Piesia jeszcze ich nie widziałam...wiem, że jeden prawdopodobnie trafi do Wolontariuszki Magdy J. - jestem także w kontakcie w ich sprawie z członkinią Fundacji Animal Security być może przez nich jeden znajdzie domek, ale na razie to są wstępne rozmowy.
Po sobocie jak będą już zdjęcia i będziemy wiedziały co i jak to będzie trzeba szybciutko wątek im założyć, może znajdą się dla nich kochające domki.
[FONT=&quot][/FONT]

Posted

A Gulek u moich rodziców ma się świetnie:-). Bardzo szybko zorientował sie w terenie i dzisiaj jak byłam na obiadku to na własne oczy widziałam jak śleputki Gulek pieknie sobie radzi w nowym otoczeniu.

Posted

Witajcie,
Gulek już bezpiecznie dotarł do swojego DT - bardzo chciałabym podziękować Rodzicom Cici1977 - nie dosyć, że Jej Mama wspiera nas finansowo (wpłata stała po 20 zł na każdego psiaka) to jeszcze w razie potrzeby przygarnie naszego staruszka - bezcenna pomoc i przykład dla innych..:-)

• 2 weeks later...
Posted

ana666 napisał(a):
co słychac u staruszków?:)

Witaj,

u staruszków dobrze, byłam w sobotę podrzucić trochę jedzonka, między świętami postaram się wpaść do nich jak będzie jasno i jak się uda to wyjdę z Joguiem na spacer, zrobię zdjęcia i prześlę cioteczkom:-)

Posted

Kochane Cioteczki w imieniu Gulka i Jogiego oraz pozostałych psiaków z Azorka oraz Wolontariuszek i Pracowników dziękujemy za dotychczasową pomoc i życzymy Wam radosnych i rodzinnych Świąt Bożonarodzeniowych.

• 2 weeks later...