Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Sprawa jest na policji od dawna !
Prosze o pomoc osoby dzialajace w kielcach !!! Dostalam informacje od dwoch osob ze suczka przebywa u "przetrzymywaczki psow " . Dzwonilam juz do kilku hoteli i cisza - tam jej nie ma. Panie zprowadzace hotele, watpia zeby pies byl w ktoryms hotelu, w takim razie trzeba szukac u osob prywatnych !!! Na ta chwile przychodzi mi do glowy tylko wydrukowanie ogloszen i rozwieszenie ich po kielcach - noz widelac ta osoba je zobaczy i oddzwoni. Z tego co sie orientuje pies mil przebywac u tej kobiety tylko jakis czas, ale delikwent sie po niego nie zjawil !

Posted

sluchaj podaj mi swojego meila, zrobie szybko ogloszenia. i sie dogadamy. Jesli Bomba sie znajdzie a kobieta uzna ze nie chce jej zatrzyac ( minely prawie 3 miesiace wiec jest opcja ze pokochala psa) to ja pojade po Bombe. Bardzo Ci dziekuje !

Posted

UlaFeta napisał(a):
No wlasnie,juz nie chcialam sie madrzyc odnosnie wladz schronu,bo ktos napisal o ochronie danych,ale p. dyrektor to chyba je ma i ona powinna dzialac.
Chyba ze nie wie?a szukacie suni na wlasna reke?

Żanetka cały czas szukała, policja od razu była zawiadomiona prze dyr ( na prośbę Żanetki), ale to dzialania Żanetki dały teraz taki efekt, ze cokolwiek wiemy o Bombie

Posted

[quote name='Panna Żaneta']CZY ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ JESZCZE KTO MÓGŁBY POROZWIESZAĆ OGŁOSZENIA ? W innych częściach Kielc niż Madzia. Madzia rozwiesi je w okolicy swojego osiedla.[/QUOTE

Ja porozwieszam. W jakiej okolicy mieszka Madzia? Wysyłam priv

Posted

[quote name='Madziaa']Ja rozwieszam na Ślichowicach napewno :) jeśli będę miała czas porozwieszać gdzieś indziej to dam znać gdzie co i jak :)[/QUOTE

Wielkie dzięki za pomoc:loveu:
Czekamy na telefony, ze Bombka sie odnalazła :)