Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.
Piesek w typie yorka około może 2 letni w dobrej kondycji, natomiast troszkę chudawy. Znaleziony na ulicy we Wrocławiu, podobno przebywał 3 tygodnie u cyganów, skąd się tam wziął nie wiadomo.
Strzyżony, widać, ze mieszkał u kogoś, nie wiadomo czy się zgubił, czy ktoś go wyrzucił.
Miałam dziś wziąć go na tymczas, ale okazało się, że samczyk jest dość szczekający, a moi sąsiedzi niestety mają już dość moich psów i wolałam nie ryzykować.
Piesek musi dziś znależć lokum- mozę trafić do schroniska lub w niepowołane ręce.
Jest aktualnie w dobrych warunach, ale ludzie ktorzy go mają mają już 3 yorki w tym sukę z cieczka i musza się go szybko pozbyć.
Piesek lagodny w stosunku do ludzi i psow, nie znam stosunku do dzieci.
Mam nadzieje, ze znajdzie sie jakas dobra dusza. (przepraszam za ewentualne bledy mam problem

klawiatura)

Posted

O, kurczę, w zasadzie mam przerąbane w kwestii tymczasowania obecnie, mam przed soba wyjazd do kliniki i inne tego typu atrakcje... No, ale napisz, co z tym psiakiem dzisiaj... Może coś pomyślę, choc nie wiem, jak i co... No, ale pomyślę. Jest mały, to może coś sie da... A własnie, jak mały jest? Taki typowy york czy większy?

Posted

Witajcie jesli nie macie domku dla pieska ja chetnie sie nim zajme:) Moja mama chce takiego psiaka wiec jesli ogloszenie dalej aktualne moge go wziasc na dom tymczasowy jesli moja mama bedzie chciala go zostawic moze zostac u nas:) Tylko prosze o jakis kontakt:)