kasibor Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Witam. Piesek w typie yorka około może 2 letni w dobrej kondycji, natomiast troszkę chudawy. Znaleziony na ulicy we Wrocławiu, podobno przebywał 3 tygodnie u cyganów, skąd się tam wziął nie wiadomo. Strzyżony, widać, ze mieszkał u kogoś, nie wiadomo czy się zgubił, czy ktoś go wyrzucił. Miałam dziś wziąć go na tymczas, ale okazało się, że samczyk jest dość szczekający, a moi sąsiedzi niestety mają już dość moich psów i wolałam nie ryzykować. Piesek musi dziś znależć lokum- mozę trafić do schroniska lub w niepowołane ręce. Jest aktualnie w dobrych warunach, ale ludzie ktorzy go mają mają już 3 yorki w tym sukę z cieczka i musza się go szybko pozbyć. Piesek lagodny w stosunku do ludzi i psow, nie znam stosunku do dzieci. Mam nadzieje, ze znajdzie sie jakas dobra dusza. (przepraszam za ewentualne bledy mam problem klawiatura) Quote
Poker Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nikt nie jest zainteresowany losami malucha? Kto może dać mu DT? Quote
beta ata Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 O, kurczę, w zasadzie mam przerąbane w kwestii tymczasowania obecnie, mam przed soba wyjazd do kliniki i inne tego typu atrakcje... No, ale napisz, co z tym psiakiem dzisiaj... Może coś pomyślę, choc nie wiem, jak i co... No, ale pomyślę. Jest mały, to może coś sie da... A własnie, jak mały jest? Taki typowy york czy większy? Quote
karolina175 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Witajcie jesli nie macie domku dla pieska ja chetnie sie nim zajme:) Moja mama chce takiego psiaka wiec jesli ogloszenie dalej aktualne moge go wziasc na dom tymczasowy jesli moja mama bedzie chciala go zostawic moze zostac u nas:) Tylko prosze o jakis kontakt:) Quote
karolina175 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 zastanawiam sie po co jest zakladany watek skoro ktos kto go zalozyl tu wogole nie zaglada? Quote
kasibor Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Bardzo prosze bez tego rodzaju komentarzy - są niepotrzebne ;). Wątek można zamknąc. Piesek znalazł dobry domek pod Wrocławiem. Quote
beta ata Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 To super, że znalazł domek! Bardzo sie cieszę i życzę maluchowi długiego szczęsliwego życia! Quote
Recommended Posts