Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dusje']Roxana pewnie wszystko zalatwi, ja nie moge wypowiedziec sie w tym temacie, ciut za daleko od spraw jestem:lol: Kobitki dzialajcie zanim kasa Maksiunia odejdzie w sina dal:evil_lol: Do tego nie dopuscimy przeciez:diabloti:[/quote]
Oki dzięki Dusje:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczynki dzisiaj kupuję jednak kartę tel 2x10zl w plusie dla pani Irenki :) tylko powiedzcie kto będzie najszybciej u pani Irenki i doładuje jej to konto ???? komu mam wysłać ok 21:00 na priva kod doladowuujacy??? dajcie znaki :) pozdrawiam cieplo - czyje to pieski???

Posted

[quote name='yewcia1']Nie wiem, niech któraś z Was czy Roxana czy dusje napisze priva do Grenn Evil, że skarpeta Maksio i Irena jest aktualna [/quote]

Wplacilam conieco wiec bedzie aktywnosc w skarpecie :-)

Beata

Posted

[quote name='Cosmo']dziewczynki dzisiaj kupuję jednak kartę tel 2x10zl w plusie dla pani Irenki :) tylko powiedzcie kto będzie najszybciej u pani Irenki i doładuje jej to konto ???? komu mam wysłać ok 21:00 na priva kod doladowuujacy??? dajcie znaki :) pozdrawiam cieplo - czyje to pieski???[/quote]
Nie wypre sie paskud:evil_lol: Moje ci one,moje Cosmo:lol:

Posted

Cześć Ciotki :loveu:
Internet tak mi ostatnio fiksuje, ze mnie normalnie ponosi :mad:
PW do Green wysłane, pieniążki ze skarpety ma ściągnąć Anetka. Prześle faktury na AFN. Beatko dziękuję za wpłatę dać znać i tak musiałam bo nie wiadomo kiedy dziewczyny ją zaksiegują a do 6 czerwca trzeba zgłosić. Jak już skarpeta Maksia będzie pusta to wtedy ją się zamknie i jeśli ktoś będzie chciał wspomóc tą naszą kochaną dwójeczkę, to niech prześle pieniążki poprostu przekazem wprost na adres Pani Irenki. To będzie najlepsze rozwiązanie.
Madziu- ja tych zdjęć z imprezki nie wykasuję, co to to nie. To są nasze pamiątki a Ty wcale nie wyszłaś na nich okropnie. Byłaś po długiej podróży a i tak wyglądałaś świetnie- więc proszę mi tu głupotów nie wypisywać :lol: Mnie to tylko ciekawi co Twój TZ mówił o tym wszystkim jak już wyjechaliście ze Szczecina. Biedny rodzynek pewnie powiedział sobie- nigdy więcej! Tyle bab a On jeden i to jeszcze mało kumający co my tam wygadujemy :lol:
Cosmo ja naprawdę nie wie kiedy będzie mi dane pójść do Maksia i Irenki. Mam taki kocioł w pracy, że nijak się urwać nie mogę, a po pracy to już wogóle. Dwa razy już przekładałam wizytę aż wreszcie się na mnie tam pogniewają...

Rufinku- jaki Ty piękny jesteś :loveu: Jaki modniacha z Ciebie kochany :loveu:
A Tosia jest poprostu jak to kobitka zazdrosna, że Rufin se nową szatę zafundował a Ona co? Nic! To mu za to podokucza :evil_lol: A Rufinek nie do poznania normalnie :crazyeye: Psinki "moje" kochane! Madziu proszę je wycmoktać i wymiziać od ciotki Roxany :)

Buziaczki dla Was wszystkich :loveu:

Ps. Nie wiem czy zauważyłyście ale ja nie mam takiego problemu jak Dusje z fotkami z imprezki- bo mnie na żadnej nie ma :diabloti:

Posted

[quote]Nie wypre sie paskud:evil_lol:[/quote] piekne powiedziane hehehe :lol: tak ta sunie pamietam ze spotkania z pania Irenka :P ale pana sznaucerka nie mialam okazji widziec :p

dusje - moze Ty mieszkasz w starym wiatraku??? :cool3: jak w Holandii sa ladne wiatrakowe domy i zazdroszcze tych tulipankow, "kultury rowerowej" i w ogole... super masz :) - oczywiscie poza rozlaka z rodzinka ;)

[p.s. mam na imie Karolina]

mam juz kody, szczecinianki odezwijcie sie ;)

Roxanko mimo wszystko moge Ci przeslac??? :>

Roxanko nie bij - przeslalam juz Tobie :)

Posted

Cosmo, wystarczy zadzwonić do plusa 601102601, wybrać 0, potem 5, podać numer do doładowania i kod z kuponu i doładują. Jeśli chcesz, możesz wysłać kody do mnie na PW i doładuję, mam darmowe rozmowy ze służbowego telefonu.
Tylko trzeba pamiętać, że 10 zł przedłuża ważność konta o 7 dni i te okresy się nie sumują, więc jeśli ważność już się skończyła, to warto doładować teraz za 10zł i za tydzień dopiero drugie 10zł.

Posted

ha, widzisz i o tym nie wiedzialam, bo zastanawialam sie jak mozna doladowac z wlasnego tel :P - ale wyslalam juz Roxance :eviltong: - ale dzieki za info i pomoc :p pozdrawiam

Posted

A bardzo proszę, zawsze do usług :p
Czytam o Irence i Makciu, impreza była wspaniała, widać ze zdjęć, ale mało się odzywam, bo daleko do Szczecina ze stolicy, niestety.

Posted

[quote name='Cosmo']dziewczynki dzisiaj kupuję jednak kartę tel 2x10zl w plusie dla pani Irenki :) tylko powiedzcie kto będzie najszybciej u pani Irenki i doładuje jej to konto ???? komu mam wysłać ok 21:00 na priva kod doladowuujacy??? dajcie znaki :) pozdrawiam cieplo - czyje to pieski???[/quote]
Możesz zasilić zdalnie konto pani Irence
nie pamiętam bo dawno tego nie robiłam ale chyba tak to się robi

*123*telekod*48601....#
tylko to z tel plusa

Jak masz sklep plusa niedaleko to pani Ci powie.

O widzę, ze Zdrojka mądra głowa przybyła- dzięki ;-)

Posted

Rzeczywiscie, na zdjeciach nie ma Roxany:shake: Halo anielice dawac tu prosimy foteczke tej Pani:lol: Dlaczego jej ma sie utrzec?:lol: :evil_lol: Roxano, stary byl ogluszony:evil_lol: tyle kobitek na raz w jednym pomieszczeniu to on dawno nie widzial, no i jakich kobiet:multi: nie ma ladniejszych i madrzejszych od polskich dziewczyn na calym swiecie. Toncio byl pod urokiem oj byl i pewnie gdyby nie zmeczenie, opowiedzialby mi co nieco. A zmeczeni bylismy faktycznie ale humory nam dopisywaly:lol: mimo tej dlugiej drogi. Wiecie, gdybysmy jechali sami to pewnie o wiele szybciej ale 3 psiury to naprawde wyzwanie. Co tam, one sa tak kochane i tak staraly sie byc grzeczniutkie i byly:lol:

Posted

Cosmo, nie ma czego zazdroscic, Nl to naprawde nuda i monotonia. Tulipany i wiatraki po jakims czasie sa juz niezauwazalne ale kazdy samochod z polska rejestracja wywoluje okrzyki radosci:multi:Tesknota, tesknota, tesknota:-(

Posted

Cześć Cioteczki.
Z powodu braku w domu internetu czasami tu tylko coś napiszę.

Nie chcę się wtrącać, bo Wy się znacie , jesteście blisko tam na miejscu i same wiecie jak to wszystko organizować, ale z tymi wpłatami na karmę do Pani Irenki widzę mały problem.

Jak tych przekazów będzie kilka (oby jak najwięcej:lol: ) to ta kobieta będzie co chwilę stała na poczcie, bo akurat nie będzie jej w domu a listonosz zostawi Awizo.

Posted

I jeszcze, otóż po informacji Cioteczki, że pieniązki na karmę są i że jeśli ktoś może to niech wyśle pieniążki P. Irence tak zrobiłam i jeszcze Jej czasami coś wyślę.

I teraz, jeżeli ktoś wysyła na Jej potrzeby i później przyjdą pieniązki na karmę. To jak to będzie? ktoś przyjdzie i powie: proszę o pieniążki na karmę bo dziewczyny miały przysłać. Czy nie będzie głupiej sytuacji i Pani Irenka nie pogubi się która to kaska przychodzi dla niej, a która dla Maksia na karmę. Raz dostaje pieniądze i się Ją przekonuje, żeby przyjęła a drugi raz każe się jej zapłacić za Karmę.

Może pieniązki za karmę wpłacać do Cioteczki, lub przekazem do sklepu skąd ta karma jest kupowana? Tak żeby te dwa tematy: karmy i pieniędzy dla P. Irenki rozdzielić.

Mam nadzieję, że nie narozrabiałam i nikt się nie pogniewa za moje uwagi.

Pozdrawiam.:lol:

Posted

ALMA2- chodzi o to, że pieniążki na suchą karmę narazie są na jakieś trzy miesiące a może i więcej. Dlatego podjęłyśmy z Anetką (Ona dostarcza karmę), że jeśli ktoś chce pomóc to niech prześle prosto do Pani Irenki. Jej ogólnie jest ciężko a teraz Pani Wet pozwoliła gotować Maxiowi mięsko z warzywami i jak Pani Irenka będzie miała pieniążki to będzie Jej łatwiej mu gotować. Jeśli chodzi o pocztę to Pani Irenka ma ją dosłownie pod domem. Więc wrazie czego zawsze moze zajrzeć i odebrać jak będzie mało ludzi. Wieczorem to tam prawie nokogo na poczcie nie ma, wiem bo to też moja poczta.

Kody dostałam i będę zasilać konto Pani Irence :)

Buziaczki :loveu:

Posted

Cosmo, co do powrotu to raczej plonne nadzieje:-( chyba ze w trumnie albo w urnie i solo:evil_lol: a moze stanie sie cud i jednak uda sie , chce w to wierzyc.

Anielice, a jak ciocia Irenka po tej zwariowanej pozytywnie chyba prywatce? Jakie jej wrazenia? To taka dobra ciepla osoba. Jestem pelna podziwu dla niej i szanuje ogromnie za caloksztalt/zeby sie juz nie rozpisywac/. lada dzien usiade i napisze liscik. Wiecie, chcialam cioci sprawic jeszcze jedna niespodzianke w postaci kapitalnych ksiazek, niestety zadzialam za pozno i przepadlo. Pomyslalam jednak, ze moze istnieje mozliwosc wypozyczenia w bibliotece, prosze zorientujcie sie. Chodzi mi o cykl powiesci autorki Krystyny Nepomuckiej ktory zaczyna sie tytulem Malzenstwo niedoskonale , dalej jest bodaj Rozwod niedoskonaly"itd. Akcja rozpoczyna sie tuz przed wybuchem wojny i konczy w czasach wspolczesnych a bohaterka jest lekarka opisujaca swoje perypetie zyciowe i zawodowe. Wiecej fikcji anizeli faktow ale pisane lekkim piorem i absolutnie do smiechu. mysle, ze ciotunia usmieje sie do lez czytajac ten cykl. da sie to zalatwic?:lol:

Posted

I jeszcze nawiazujac do poprzedniego postu, polecam wam goraco przeczytanie tego cyklu. Czy mozna nazwac swojego narzeczonego - syna rejenta i sfiksowanej matki pochodzenia arystokratycznego, ot tak zwyczajnie BUSIO?:evil_lol: Ano da sie, tylko trzeba najpierw byc corka zwariowanego ojca pijusa i miec ambicje:lol: Malo tego, trzeba posiadac tzw.wiecznego mola w domu, czyli przyjaciela ojca od serca i butelczyny bimbru czyli niejakiego Zygmusia Wykolejenca. Czy juz was zachecilam do lekturki? No to moze jeszcze cytat z ksiazki:
-Nie-krzyknela matka.-Migdy nie zgodze sie na handel prnografia! Spalilabym sie ze wstydu, gdyby sie to wydalo i jako oskarzona musialabym stanac przed sadem! / uwaga! wciaz na etapie wojny, he he/

A tu odzywa sie tatus narratorki:

"- Mordy macie biale jak dupy aniolow...ojciec popatrzyl na nas z niesmakiem", ale kilka linijek wczesniej mowa jest o kuzynce ktora w zawierusze wojennej wystepowala jako artystka dla Niemcow, a ze pozniej zycie jej zostalo uslane rozami i w zamian za serdecznosc wujostwa zapraszala w goscine do Anglii, ojciec skwitowal,zwracajac sie do zony:
"burdel nie burdel, ale szykuj sie stara do wielkiej podrozy"

Kobitki!!! kupa smiechu, nie zapomnijcie i przeczytajcie

Posted

[quote name='BeataJ']Jestem jak najbardziej ZA! Swietny pomysl. Swinoujscie to moje rodzinne miasto, jesli tylko Pani Irenka bedzie tam to postaram sie przyjechac do rodzicow i w koncu poznac Pania Irenke i Maxa osobiscie.

Beata[/quote]

Beatko, a czy w razie czego/gdyby nie wypalilo z moja znajoma/ Pani Irenka moglaby sie zatrzymac u twoich rodzicow, krewnych razem z Maksiem? Kazda opcja na wage zlota:lol:

Posted

[quote name='dusje']Beatko, a czy w razie czego/gdyby nie wypalilo z moja znajoma/ Pani Irenka moglaby sie zatrzymac u twoich rodzicow, krewnych razem z Maksiem? Kazda opcja na wage zlota:lol:[/quote]

Bardzo mi przykro ale moi rodzice nie sa pro-psi.....Mojego psa jakas zaakceptowali ( nie mieli wyjscia ) ale na innego nie zgodza sie :-(
Rodzinki dalszej nie mam w S-ciu, teraz mieszkam 400km od S-cia. Bede myslala ale nie wiem czy cos uda mi sie znalezc dla Pani Irenki.

Beata

Posted

A poza tym to chyba nie myslicie teraz o tym dla Pani Irenki? Czerwiec - wrzesien to koszmarny okres w S-ciu, wszystko drogie. Moze lepiej pazdziernik?

Beata

Posted

Masz racje Beatko, pazdziernik to najlepszy czas:lol: Spokoj i cisza. Kobitki, dajcie znac co u Irenki? Czy jest mozliwosc zebym pogadala z ciocia na skypa o okreslonej porze dnia?:lol: Chcialabym bardzo i marze o tym:lol:

Posted

Juz pogadalam:lol: az komora rozladowala sie na dobre:diabloti: Ale co bylo frajdy to bylo. Ciotunia nieeeeeziemska:lol: Jakby co, powiedzcie cioci ze kurde rozladowalo sie i zeby nie miala mi za zle:lol: