Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kobitki, dopisuje na szybko...,.,.jesli sasiad stwarza problem to zalatwie i to szybciutko!!!!!!Nie wolno mu nekac Pani Irenki. Ja go zwyczajnie :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: uje....:angryy: :mad:Dajcie namiary i robie akcje/nie dlatego ze ja ta "dama" z NL ale wiem jak dziadowi oslodzic zycie:diabloti: :mad:Taka sasiadke/notabene z milicji ha ha stan wojenny mialam.....ha ha i zrobilam jej kuku/ no co.......nie chcialam bawic sie z nia w tej samej piaskownicy.Oj oj oj ciezkie miala zycie pozniej....ha ha

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepis jest taki W miejscach wspólnego użytku takich jak windy, klatki i korytarze pies musi być wyprowadzany na smyczy i w kagańcu.

A sąsiad jak mu sie nie podoba i dziecko ma alergie to moze chodzić po schodach :diabloti: albo spuszaczać sie po linie przez okno:diabloti:

Posted

Taka mala uwaga:
Pani Irenka jest osoba samotna , starsza- a taki sasiad moze uprzykrzyc zycie.Mialam takowego mieszkajac jeszcze w Polsce - kawal sk.............. byl i toczylam z nim prawdziwa wojne. Tylko ze ja sobie nie pozwolilam na dyskusje i sprawde zalatwili prawde mowiac koledzy z silki.Ale nie wiem czy starsza osoba bedzie miala ochote i sile na takie przepychanki, a sasiad moze uprzykrzyc zycie. Szkoda mi Pani Irenki.

Posted

DUSJE

fajnie że już się zjawiłas:multi:na necie:multi:

a to prawda że taki sąsiad moze uprzykrzyć życie!!
Tam z windy korzysta dużo psów!!
Ale p.Irenka jest sama,starsza kobietą!!!
Czyli osoba której mozna bezkarnie dowalać i nic ona nie zrobi tylko bedzie sie bała!!!

I myslę że jak młot zobaczy
ze za nia stoi naprawdę duzo ludzi.
to moze da spokój!

Ja myslałam najpierw o spokojnych grzecznych pytaniach/telefonach /z cal;ej Polski typu
podobno Panu MaX przeszkadza??

Dzwonię z Torunia-
postaramy sie aby zawsze jeżdził w kagańcu?

Dzwonię z Holandii
a co za głosno sie zachowuje w windzie ?

a co Wy o tym myslicie????

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=red]Dusje - witaj :multi: !!!!! jak minęła podróż? jak psiutki?:loveu: [/COLOR][/SIZE][/B]

[B]co do sąsiadów - ja też próbowałam numeru z umięśnionymi kolegami:evil_lol: ... poskutkowało na kilka tygodni...potem spotkałam sie z sąsiadami w wydzile zabójstw, poniewaz uskuteczniali wobec mnie groźby karalne...[/B]
[B]kiedyś Wam to opiszę - będziecie śmiać się do rozpuku :)[/B]

[B]uważam, ze Amiśka ma rację - można spróbować zadzwonić... i piszę się na taką akcję :)[/B]

[B]alejesli to się powtórzy - trzeba iść drogą oficjalną - i wezwać policję- jeśli sąsiad Pani Irenki posunie się do gróźb, lub niecenzuralnych słów - kilka takich zgłoszeń i sprawa idzie do wyjaśnienia... gwarantuję Wam, że dziadyga przystopuje, jak zobaczy, że Pani Irenka się go nie boi :)[/B]

[B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]DROGIE MAMY - [COLOR=darkorange]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WASZEGO ŚWIĘTA :B-fly: :BIG: :iloveyou: [/COLOR]!!![/COLOR][/SIZE][/B]

[B][COLOR=#006400][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]ps. zawiozłam wczoraj wykładzinę do schroniska -wielkie podziękowania dla Dusje :) wykładzina i kocyki bardzo się przydadzą :) [/COLOR][/B]

Posted

Madzia się odezwała :loveu: :multi: :loveu:
Z telefonami dobry pomysł, tylko skąd jego numer wziąć?
Nie mam teraz jak wpaść do pani Irenki u mnie w pracy trochę zmian zaszło i dosłownie nie mam chwili wytchnienia :roll:
Buziaczki dla Was Cioteczki :loveu:

Posted

Anielice, mialam napisac wczesniej, ale zmoglo mnie chorobsko:angryy: Cisnienie w gorke poszlo i dalo mi czadu.
Jestem pod wrazeniem naszego spotkania....co za piekne chwile ktore bede wspominac do konca zycia:lol:
Jestescie odjazdowe, niesamowite i takie kochane:loveu: Pani Irenka jest naprawde cudowna ciepla osoba i ma ta niesamowite mlodziencze usposobienie:loveu: Coz za klasa w tej malenkiej drobnej kobietce!!!!Maksio...zakochalam sie w nim:loveu: Psiury towarzyszace tez boskie. Eh ta salatka sledziowa od Bozenki. Mniam mniam. Karolinka stary wieszal slipia na tobie:evil_lol: mimo zmeczenia ha ha. No i podziwial twoja znajomosc jezyka ang.:lol: Dobrze ze wykladzinki juz w schronie, psiurki nie zmarzna, zbieram dalej.
Roxanka, taka dzielna jestes ze slow brak, Anetko dzieki ze bylas, AnkaG tez kochane dzieki Szwajcar cudoooowna, chyba sie w niej zakochalam platonicznie. Rufus obciachany wg modelu amerykanskiego, dolacze fotki pozniej. Kochane, ucalujcie ciocie Irenke od nas, ja napisze do niej liscik. Jakby co trzeba a najbardziej lekarstwa dla Irenki to piszcie, a najlepiej nie ch zalatwi recepty, prawda Roxanko? Co z tymi sasiadami? Robimy im wbrew? Jestem gotowa. Mysle, ze najpierw powiadomoc dzielnicowego o szykanach i prosic go o interwencje!!!! Jesli nie da rady z nim to same zalatwimy. Niech Pani Irenka sie nie martwi
Urlop fajny ale zabiegany, niewiele czasu bylo na chodzenie brzegiem morza, niemniej jednak ciesze sie ze bylam i widzialam to czego brakuje nam tutaj w NL. Pozdrawiam ciotki i caluje mocno

PS Raz jest Pani raz ciocia Irenka, dziwnie brzmi, to moze ustalamy ze mamy Ciocie Irenke...to tak rodzinnie i swojsko a Ciocia nie miala nic przeciwko temu, mysle ze bylo jej milo. No to jak====powinien byc znak zapytania..Ciocia Irenka ta nasza jedyna i tu znow zank zapytania

Posted

Pomyslalam jeszcze ze moze zalatwic Pani/cioci/ Irence jakis pobyt w Swinoujsciu zeby sie podkurowala. Zrobimy moze jakas zrzutke na zabiegi i jej pobyt/na tydzien/. Mieszkanko ewentualnie bym wyprosila za male pieniazki/ u dobrej duszy ratujacej psiaki i znajacej historie pani/cioci Irenki/ tak zeby Irenka mogla pojechac z Maksem. Jedynie kwestia dochodzenia na zabiegi i oplacenie no i dowiezienie jej na miejsce:lol: Pomyslcie, jesli nie juz, to przeciez wrzesien, pazdziernik tez dobry. Podkurujemy Ciocie a i Maksio wciagnie troche jodu w pluca:lol: Co wy na to kobitki= a znak zamiast zapytania bo znow klaewiaturka szaleje:evil_lol:

Posted

[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/3861/recoveredpics14uv5.jpg[/IMG]

Patrzac na zdjecia z prywatki ,odnosze wrazenie ze padlam ofiara apratu he he.... nigdy nie bylam fotogeniczna, ale czasami udawalo sie i oto przyklad he he, kobitki kasujcie te szokujace dla oka foty, przeciez nie jestem taka czarownica, no spojrzcie same jaka lagodna owieczka obok zadziornego barana he he/ ale mowie szczerze, po kilku pieknych malych wylewach geba sie wykrzywia niestety/

Posted

hej dziewczynki skasowalo moja poprzednia notke, bo byla burza ehhh

Po 5 godzinach internet wlaczyli :razz:

a wiec, nie dowiedzialam sie jak jest z karta tel pani Irenki :cool3: wiec moze jutro uda mi sie nadac pieniazki na poczcie :)

dzisiaj jeszcze dobila mnie odpowiedz schroniska, nie potrzebuja wolontariuszy, bo schronisko jest przez firme sposorowane i oni sie nie zgadzaja :angryy: no szlag mnie trafi zaraz :shake:

ale ja Wam dziewczyny zazdroszcze, ze mieszkacie nad morzem, ja tez tak chce, bylam ostatnio pare dni na Zulawach Wislanych i normalnie zalamana wracam do Belchatowa, gdzie powietrze jest suche, zero wilgotnosci... ehhh ja chce tam wrocic ;)

Posted

[B]Dusje [/B]- jesteś piękną kobietą - widziałam Cię więc mam prawo się wypowiadać :)

Co do Cioci Irenki - jestem ZA :)

a wyjazd to świetny pomysł!!! będę mogła dorzucić określoną kwotę :)

a gdzie wszystkie nasze dziewczynki? haaalo!!! AMiśka! Roksanko! AniuG! GoWa! Anetko! :loveu:

[B]Cosmo[/B] - dawaj namiary na firmę - zarzucimy ich mailami - z prośbą o utworzenie wolontariatu :) poza tym może spróbuj to załatwić przez gminę?

Posted

[quote name='dusje']Pomyslalam jeszcze ze moze zalatwic Pani/cioci/ Irence jakis pobyt w Swinoujsciu zeby sie podkurowala. :evil_lol:[/quote]

Jestem jak najbardziej ZA! Swietny pomysl. Swinoujscie to moje rodzinne miasto, jesli tylko Pani Irenka bedzie tam to postaram sie przyjechac do rodzicow i w koncu poznac Pania Irenke i Maxa osobiscie.

Beata

Posted

nie robmy szumu, bo nie wiem jeszcze jak mi sie zycie ulozy - studia i te sprawy, ale pozniej ewentualnie pomysle o tym ;) chcialam chociaz przez czerwiec pomoc ;) - skoro i tak nic nie robie, a o prace trudno to ehhh :shake:

Posted

Cześć kobitki:lol:

Przeklejam post z wątku rozliczeniowego

[COLOR=red][B]UWAGA NASTEPUJACE SKARPETKI WYTYPOWALAM DO ZAMKNIECIA :
[/B](brak obrotow przez ostatnie 2 m-ce). Wszelkie sugestie prosze kierowac PW, brak reakcji do 6 czerwca 2007 bedzie traktowany jako zgoda na przesuniecie zebranych pieniedzy, oraz zamkniecie skarpety.
[/COLOR][COLOR=black]
[/COLOR]Ares-wnyki- Kielce 39.00
Bartek Podhalan 69.00
Chudy z Ostrowii 15.00
Czarny Radom 321.90
Dalia 50.00
Dalmatynczyk z Mlawy 50.00
Dredzik sznacuer 20.31
Dreptus 15.00
Gucio Eli i Waldiego 25.00
Hotel szczeniaka 10.00
Kora Radom 66.00
Lapek 55.00
Leos 35.00
Ligota Norton 210.00
Maksio i Irena 362.50
Maly cyganek 25.00
Mela swietokrzyskie 142.00
Momus 205.00
ON Rex 151.21
Oskar krk 15.00
Oskar Lublin 215.62
Pies z Tarowa 100.00
Pikusia 399.00
Potracone psy Chynow 611.00
Rogalik 70.00
Rotti 25.50
rottka zory 132.00
salomon Ostrow 63.00
Sunia Anouk 70.00
Sunie z Lodzi 79.50
Szarik Rybnik 73.00
Tonio 1,020.00
Toska 110.00
Yeti cmentarz brodnowski 30.00
Zwierzaki z kunowej 303.94

pzdr
GreenEvil

post nr 304

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=31[/URL]

Nie wiem, niech któraś z Was czy Roxana czy dusje napisze priva do Grenn Evil, że skarpeta Maksio i Irena jest aktualna i oby nie przenoszono pieniążków na AFN ogólny bo Maks bedzie korzystał ze skarpety
Pozdrawiam ciepło
Ewka

Posted

[IMG]http://img373.imageshack.us/img373/9039/rufiinswinoujscie004fc2.jpg[/IMG]

Nie laz za mna ty paskudna babo, ilez razy mozna cie prosic o to samo?

Posted

[quote name='yewcia1']Cześć kobitki:lol:

Przeklejam post z wątku rozliczeniowego

[COLOR=red][B]UWAGA NASTEPUJACE SKARPETKI WYTYPOWALAM DO ZAMKNIECIA :[/B][/COLOR]
[COLOR=red](brak obrotow przez ostatnie 2 m-ce). Wszelkie sugestie prosze kierowac PW, brak reakcji do 6 czerwca 2007 bedzie traktowany jako zgoda na przesuniecie zebranych pieniedzy, oraz zamkniecie skarpety.[/COLOR]

Ares-wnyki- Kielce 39.00
Bartek Podhalan 69.00
Chudy z Ostrowii 15.00
Czarny Radom 321.90
Dalia 50.00
Dalmatynczyk z Mlawy 50.00
Dredzik sznacuer 20.31
Dreptus 15.00
Gucio Eli i Waldiego 25.00
Hotel szczeniaka 10.00
Kora Radom 66.00
Lapek 55.00
Leos 35.00
Ligota Norton 210.00
Maksio i Irena 362.50
Maly cyganek 25.00
Mela swietokrzyskie 142.00
Momus 205.00
ON Rex 151.21
Oskar krk 15.00
Oskar Lublin 215.62
Pies z Tarowa 100.00
Pikusia 399.00
Potracone psy Chynow 611.00
Rogalik 70.00
Rotti 25.50
rottka zory 132.00
salomon Ostrow 63.00
Sunia Anouk 70.00
Sunie z Lodzi 79.50
Szarik Rybnik 73.00
Tonio 1,020.00
Toska 110.00
Yeti cmentarz brodnowski 30.00
Zwierzaki z kunowej 303.94

pzdr
GreenEvil

post nr 304

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=31[/URL]

Nie wiem, niech któraś z Was czy Roxana czy dusje napisze priva do Grenn Evil, że skarpeta Maksio i Irena jest aktualna i oby nie przenoszono pieniążków na AFN ogólny bo Maks bedzie korzystał ze skarpety
Pozdrawiam ciepło
Ewka[/quote]
[B][COLOR=red]Kobity do roboty napiszcie pw do Grenn bo kasa pojdzie na ogólny[/COLOR][/B]

Posted

Roxana pewnie wszystko zalatwi, ja nie moge wypowiedziec sie w tym temacie, ciut za daleko od spraw jestem:lol: Kobitki dzialajcie zanim kasa Maksiunia odejdzie w sina dal:evil_lol: Do tego nie dopuscimy przeciez:diabloti: