Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moniAmi napisał(a):
Byłoby super ;) Tylko na razie jeszcze nie wiadomo, czy ciocia Magdy się zdecyduje, napisałam do niej na priv, ale nie mam jeszcze odpowiedzi

Już odpisałam i wyjaśniłam sytuację.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Na allegro 2 obserwujacych... ktos moze dzownil?

Niestety nie... Zupełna cisza. Nie dzwonił, ani nie przysłał maila nikt, nie licząc pana, który koniecznie chciał Westa...

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Dziwie sie naprawde bo Szczotka taka cudna!

No ja też. Jest taka śmieszna, właśnie teraz trąca mnie noskiem i tak chrumka jak świnka, żeby ją głaskać :D Może zły opis zrobiłam i nie jest "chwytliwy", choć liczyłam, że ona jest taka ładna i mała, że szybko komuś wpadnie w oko

Posted

Zrobiłam jeszcze parę zdjęć, może będą lepsze od tych poprzednich ? I tu widać jaka ona jest mała w porównaniu z moimi psami. Pojutrze zabiorę ją do weta i ją zważę przy okazji, chyba przesadziłam pisząc wcześniej, że waży 10 kilo. Jest dużo lżejsza od mojego Tasia (ten czarny), a on waży 12 kg

Tu mała zadziora obszczekuje większą koleżankę, bo zagrodziła jej przejście do mnie :)

Posted

:multi: Już po USG, wszystko ok, nie jest w ciąży !!! :multi:

Cieszę, się, że już nie ma wątpliwości. Teraz tylko żeby znalazł się dobry domek !
Wet obiecał, że popyta wśród pacjentów, może ktoś szuka psa, bo mała jest taka fajna, że gdyby mógł to sam by ją wziął :)

Posted

moniAmi napisał(a):
:multi: Już po USG, wszystko ok, nie jest w ciąży !!! :multi:

Cieszę, się, że już nie ma wątpliwości. Teraz tylko żeby znalazł się dobry domek !
Wet obiecał, że popyta wśród pacjentów, może ktoś szuka psa, bo mała jest taka fajna, że gdyby mógł to sam by ją wziął :)

Ufff, jeden problem z głowy ;)

Ogłoszenie małej jest jedno z pierwszych, jak teraz domek nie zadzwoni, to ja już nie wiem.....

Posted

Tak :) To wyróżnione ogłoszenie dało efekt ! Od wczoraj miałam jeden telefon, niestety niezbyt poważny, pan chyba chciał zabaweczkę psią dla swoich małych córeczek. Mailuję też z trzema osobami. Jedna Pani wydaje się być fajną i odpowiedzialną osobą, niedawno uśpiła swojego 12 letniego jamniczka, który miał raka.
Czy w razie czego mogę liczyć na Ciebie gdy dojdzie do wizyty przedadopcyjnej ?

Posted

Wyróżnione zawsze (no, zazwyczaj) dają efekty.
Tak, obiecałam, że pomogę, więc słowa dotrzymam ;)
A skąd babka jest....?

A pozostałe dwie osoby, z którymi mailujesz...? jacyś sensowni...? miałabym jeszcze paru psich kandydatów :D