maja7 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='SARA.dierra']DIABEŁek ADOPTOWANY :) DIABEŁ - to bardzo mlody, około 10-miesięczny piesek, błąkał się po mieście. Jest bardzo miły, łagodny, wesoły i kontaktowy. Lubi towarzystwo człowieka i wspólne zabawy. Można go jeszcze bez trudności ułożyć i wiele nauczyć. Bedzie wspaniałym przyjacielem. Diabełek przebywa w schronisku od 19 lipca 2012 r. Nr czip: 941000014228080 DIABEŁ JEST WYSTERYLIZOWANY Strasznie się cieszę, że Diabełek znalazł tak szybko domek. Taki był niezadowolony w trakcie łapania na Mostowej, nawet pokazywał swoje piękne ząbki, ale nie wiedział, że to dla jego dobra:lol: Quote
SARA.dierra Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Stonia adoptowana dziś :) i jest pięciu nowych chłopaków CZAREK, CZEKAN, WAFER, MANFRED, LANDER :) dziś mam kocioł remontowy, ale jak tylko się odkopię to wrzucę fotki nowych :) i kilka informacji o nich :) Quote
Hmmm Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Witajcie, szukam kogoś, kto mógłby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w Okalewie. Bardzo nam na tym zależy, bo pies pojechałby do domku aż z Katowic. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 z Brodnicy to 40km, ja niestety nie jestem w stanie czasowo... Quote
Hmmm Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 tak, rozumiem ale znacie okolicznych wolontariuszy, może ktoś mieszka w pobliżu, dlatego proszę popytajcie :) Quote
SARA.dierra Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 i nowa sunia , malusieńka kruszynka HALSA - foty i info niedługo wrzucę ( do niedzieli najdalej ) Quote
abra43 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Super,że Góraszka adoptowana,ale Osjan będzie tęsknił za nią. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Wczoraj rano zadzwonił do mnie domek Góraszki , myślę, że trafiła dobrze. Wszyscy będą za nią tęsknić, razem z Osjanem tworzyli super duet....ale niestety nie ma możliwości , aby zostawiać w schronisku wszystkie psy;) Quote
SARA.dierra Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 i kamień z serca :) choć widziałam ją zaledwie chwilę to jakoś dziwnie się czuję Quote
SARA.dierra Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Lilija - sunia o cudownym i łagodnym charakterze do adopcji Quote
SARA.dierra Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 (edited) CZAREK - DO ADOPCJI Czarek to ok. 1,5 roczny przemiły piesek,błąkał się po mieście. Zachowuje się jak szczeniak :) CZEKAN - DO ADOPCJI Czekan to około 2 - letni, bardzo spokojny, ułożony i łagodny psiak Edited September 23, 2012 by SARA.dierra Quote
SARA.dierra Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 (edited) [quote name='Hmmm']Witajcie, szukam kogoś, kto mógłby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w Okalewie. Bardzo nam na tym zależy, bo pies pojechałby do domku aż z Katowic. w związku z tym że ktoś pytał o tę wizytę - to króciutko informuję że w naszej okolicy zamieszka - jakimś zbiegiem okoliczności nawet niedaleko od Góraszki - Roki - pies ze schroniska w Katowicach - wizyta była rewelacyjna, domek to spełnienie marzeń dla każdego psa - spanko w domu, cudowni ludzie, wielki ogród w którym można skakać, biegać, gonić piłkę, - ludzie którzy mają psiaki, otaczają je opieką, leczą w razie potrzeby, ogrodzenie porządne i solidne, - ludzie którzy z troską i czułością opowiadają historie swoich psiaków ... a Roki - to pies który w katowickim schronisku był od szczeniaka, - dzięki wolontariuszce która odwiedza go bardzo często - Roki opanował wszystkie komendy, potrafi pokonać tor przeszkód - wychodzi z wolontariuszką na długie spacery, uczył się posłuszeństwa - ogromne ukłony dla tej wolontariuszki, która całe serce włożyła w tego psa i ogrom czasu i miłości Roki: Edited September 22, 2012 by SARA.dierra Quote
SARA.dierra Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Oko - został zarezerwowany :) nowa pani i pies od razu w sobie zakochani :) OKO- 1,5 roczny psiak , miły i bardzo przytulaśny. Psiak nie widzi na jedno oczko - nie wiemy dlaczego. Może w wyniku jakiegoś urazu... Jednak mimo to radzi sobie świetnie. Jest psem towarzyskim, posłusznym i lubiącym inne psiaki. Daj mu szanse i odmień smutny los! NR CZIP : 941000013324956. Quote
abra43 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Aż miło patrzeć jaką miłościa psy darzą kierownika a on je,oby tak było we wszystkich schroniskach.:buzi::buzi: Quote
SARA.dierra Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 WAFER - DO ADOPCJI Wafer to półtoraroczny , łagodny pies. Przylepa, której tylko zabawy w głowie Quote
lika1771 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='SARA.dierra']i nowa sunia , malusieńka kruszynka HALSA - foty i info niedługo wrzucę ( do niedzieli najdalej )[/QUOTE]Pokazesz kruszynke? Quote
SARA.dierra Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='lika1771']Pokazesz kruszynke?[/QUOTE] jasne :) jadę po kolei moje zaległości :) to zostawię chłopaków na potem a najpierw Halsę wrzucę :) daj mi kilka minut :) Quote
lika1771 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='SARA.dierra']jasne :) jadę po kolei moje zaległości :) to zostawię chłopaków na potem a najpierw Halsę wrzucę :) daj mi kilka minut :)[/QUOTE]Dziekuje poczekam. Quote
SARA.dierra Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='lika1771']Dziekuje poczekam. HALSA - DO ADOPCJI Halsa to malutka 3-4 kilogramowa sunia. Jest puszysta i milutka w dotyku :) Błąkała się po mieście, na smyczy fajnie chodzi :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Zapomniałaś napisać, że sunia ma charakterek;) Lubi kłapać zębami;) Quote
SARA.dierra Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 (edited) [quote name='Ania+Milva i Ulver']Zapomniałaś napisać, że sunia ma charakterek;) Lubi kłapać zębami;) hah - że Halsa ? łoj - jestem usprawiedliwiona, nie miałam o tym bladego pojęcia :) RUTKA - [FONT=lucida grande]Rutka jest wysterylizowana - jej czip - 941000013966253[/FONT] MANFRED - DO ADOPCJI [FONT=lucida grande]Manfred ma około 1,5 roku. Jest łagodny i ładnie chodzi na smyczy.[/FONT] LANDER - DO ADOPCJI [FONT=lucida grande]Lander to malutki - około 3-letni piesek[/FONT] RYPKA - DO ADOPCJI Rypka to malutka sunia błąkająca się w Rypinie. Ma około dwóch lat, jest bardzo łagodna. Na smyczy bardzo ładnie chodzi :) Edited September 23, 2012 by SARA.dierra Quote
SARA.dierra Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 CHAŁKA - DO ADOPCJI [FONT=lucida grande]Chałka to super spokojna sunia pieknie chodząca na smyczy. Malusieńka powsinoga :) Ma około dwóch lat [/FONT] Quote
SARA.dierra Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 KARA adoptowana - POJECHAŁA DO SUPER DOMKU DO GRUDZIĄDZA :) KARA - to młoda, około roczna suczka, mieszaniec husky, czarno - biała, o bursztynowych oczach, błąkała się po mieście. Bardzo łagodna i miła, wesoła i energiczna, potrzebuje kontaktu z człowiekiem i dużej ilości ruchu. Dość dobrze radzi sobie na smyczy. Nie sprawia problemów. Pinie szukamy domu dla tej suni. KARA JEST WYSTERYLIZOWANA, czip-985170002319819 OKO adoptowany - POJECHAŁ DO REWELACYJNEGO DOMU DO TORUNIA :) OKO- 1,5 roczny psiak , miły i bardzo przytulaśny. Psiak nie widzi na jedno oczko - nie wiemy dlaczego. Może w wyniku jakiegoś urazu... Jednak mimo to radzi sobie świetnie. Jest psem towarzyskim, posłusznym i lubiącym inne psiaki. Daj mu szanse i odmień smutny los! NR CZIP : 941000013324956. Quote
abra43 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Byłam w schronisku pieski zadbane,biegaja uśmiechnięte tylko brać i pieścić-domki przybywajcie.:kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Recommended Posts