Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wolne miejsce w samochodzie, jadę tak jak na tej mapie [url]http://mapy.google.pl/maps/ms?msid=205955621309040052748.0004b2f02897102293426&msa=0&ll=52.1554,20.926208&spn=0.850959,2.705383[/url] . Ktoś chętny? ;)

Posted

[quote name='Onaya']Ja też mam pytanie - na plakacie na stronie oddziału pisze, że rozpoczęcie wystawy jest o 9 - wystawy czyli oceny psów, czy ich przyjmowania? Zapewne to pierwsze, ale jeszcze proszę o potwierdzenie :evil_lol:
Miałam nadzieję, że będzie jak zwykle o 10, bo mamy z 5h drogi, a tu trzeba będzie jeszcze godzinę wcześniej wyjechać...[/QUOTE]

Ocenianie zaczyna się już od 9.
Ale widzę, że aussie wchodzą na ring o 12.40.

Posted

My mamy ocenianie o 13:20. :) No i hipotezy się potwierdziły - będziemy jedyni w rasie, a siedzimy w babykach. :D
Ktoś orientuje się, które ringi są na dworzu, a które na hali (preferujemy halę, żeby było cieplutko ;-) )?

Posted

[QUOTE=owczarek'ab;18116618]Ocenianie zaczyna się już od 9.
Ale widzę, że aussie wchodzą na ring o 12.40.[/QUOTE]
Szczęście w nieszczęściu, bo ja i tak muszę być od 9 :D
I potem tyle czekania... bo i na mp :) Przynajmniej może jakieś fotki porobię. Koło 11:15 wchodzę z JRT, więc jak się wyrobię, to na Cairny podejdę ;)

Posted

[quote name='Banshee.']Ktoś orientuje się, które ringi są na dworzu, a które na hali (preferujemy halę, żeby było cieplutko ;-) )?[/QUOTE]

Na dworze są chyba tylko berneńczyki i leonbergery (czyli kurcze będę musiała przez jakiś czas być na zewnątrz... ;/ )

Posted

[quote name='Asiaczek']U nas jest nadal p. Jakubowski, a u Was? Kto?
pzdr.[/QUOTE]

pani Supronowicz... nie wiem czy się cieszyć, czy płakać :eviltong: jakoś tak pan Jakubowski mi pasował ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Noooo, jedni się popłaczą ze złości a drudzy z radości:)
Pzdr.[/QUOTE]

Nas jeszcze nie oceniała, ale z naszym "levelem hardcore" może być różnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jeżeli prezentacja będzie szwankowała, to może byc kiepawo...
pzdr.[/QUOTE]

Dlatego piszę, że może być 'różnie' :evil_lol: zależy od humoru Hanisa w dany dzień :eviltong:

Posted

[quote name='mychaaaaa']pani Supronowicz... nie wiem czy się cieszyć, czy płakać :eviltong: jakoś tak pan Jakubowski mi pasował ;)[/QUOTE]

i dokładnie przeczytaj temat w sedziach by wiedzieć jak wystawca powinien zachowywać się na ringu :diabloti: