Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://www.zkwp-legionowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=202%3Axxii-zimowa-wystawa-psow-rasowych-informacje&catid=23&Itemid=124[/url] - inf. na stronie ZKWP - legionowo
Jeżeli jacyś hodowcy z warszawy są zainteresowani , ja chętnie mogę wystawić psa w młodym prezenterze.

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[B]Już jutro (poniedziałek, 31/10/2011) upływa I termin przyjmowania zgłoszeń i opłat.[/B]

[IMG]http://www.zkwplegio.nazwa.pl/images/stories/mala_reklama_zimowej_2011.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']Kiś a ty w sobotę czy niedzielę?
my też zgłoszeni i opłaceni debiutujemy w klasie otwartej :)[/QUOTE]
Jak bys była zainteresowana,to my w niedzielę;)

[quote name='Kisses']Niedziela ;)[/QUOTE]
My tez! Super!!!

Pzdr.

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']oj zobaczymy czy wogole bede miala wolne na sobote na niedziele wole sie nie szykowac bo sie nakrece a w pracy bede musiala siedziec :/[/QUOTE]
Ja tam się nastawiam na spotkanie z Wami:)

[quote name='Zuza i Noddy'][COLOR=red][B]Szukam transportu na sobotę dla 1 osoby bez psa.[/B][/COLOR][/QUOTE]
Jak nic nie znajdziesz,to z W-wy do L. mogę cię zabrać (warunki takie mniej komfortowe, bo sam. osobowy). Ale do W-wy musiałabys jakoś dojechac...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja tam się nastawiam na spotkanie z Wami:)

Jak nic nie znajdziesz,to z W-wy do L. mogę cię zabrać (warunki takie mniej komfortowe, bo sam. osobowy). Ale do W-wy musiałabys jakoś dojechac...

Pzdr.[/QUOTE]
Tylko, ze ja szukam na sobotę, a baski w niedziele przecież.