Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL="http://allbreedscup.wz.cz/en_index.htm"][COLOR=#006699]http://allbreedscup.wz.cz/en_index.htm[/COLOR][/URL]

poszukuję szelciaka do pary, może ktoś ma ochotę pojechać?

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='OlaAB']Haniu
a nie chcecie czwartego do drużyny?[/quote]

Jeśli nie masz drużyny, to będzie nam miło.
Nas jest wesóła trójeczka - Bangi, Czołgista i Monia, więc grupa cokolwiek egzotyczna, ale zapraszamy serdecznie, bo czwartego nie mamy :lol: .

Posted

Hania,

Jesli nadal nie masz kundla do pary to pomysl o Gutosławie bo najprawdopodobniej w przyszlym roku podbijamy Austrie ;-). Dzis wieczorem siade do netu i powysylam zgloszenia tu i ówdzie na przyszly rok i potwierdze Ci na priv czy dam rade z kundlem.

Posted

[quote name='Guttierrez']Hania,

Jesli nadal nie masz kundla do pary to pomysl o Gutosławie bo najprawdopodobniej w przyszlym roku podbijamy Austrie ;-). Dzis wieczorem siade do netu i powysylam zgloszenia tu i ówdzie na przyszly rok i potwierdze Ci na priv czy dam rade z kundlem.[/quote]
Nie mogę się doszczekać :lol:

Posted

[quote name='Rauni']A ja szukam pyrka i spaniela do pary :evil_lol:
(na szczęście drużyna już mnie jedna przygarnęła)[/quote]
Jeden pyrek w zeszłym roku śmigał w Pucharze (chyba krewniak Oxi), może znów się pokaże. Jak juz będzie podana lista startowa, można się odezwać do samotnych zawodników z innych krajów i zaproponować im parki.

Posted

[quote name='Sajko']Ja szukam mini-bulla do pary... jakieś zgłoszenia:lol: ?[/quote]
Myslę, że nie musisz koniecznie szukać miniatury, jak dla mnie może być i standard :lol:

Posted

[quote name='Ania i Salma']To niesprawiedliwe że puchar ras jest akurat wtedy gdy mam sesję :mad: W zeszłym roku bylo to samo.[/quote]
No bo te parszywe sesje są w wybitnie nieodpowiednich terminach :evil_lol:

Posted

Hej Mokka a mogłabyś zdradzić tajemnice tego turnieju?/:lol:
Turniej ras - z kim? -z czym ? to sie skacze:lol:
o co chodzi z drużynami?

Ile dni trwa i do kiedy zgłoszenia przyjmują?

Posted

AMIŚKA, wszystkie informacje są na stronie, którą OlaAB podała w pierwszym poście, również po niemiecku i po czesku.
Są to trzydniowe zawody, są konkurencje indywidualne, oprócz tego można zgłosić drużynę (4 psy dowolnych ras i wielkości) i parę (dwa psy tej samej rasy). Zgłoszenia są teoretycznie do 1.06.07, ale w praktyce do wyczerpania miejsc - przyjmują 200 psów.
Znalazłam pyrka do pary :lol: To jeszcze tylko spaniel mi potrzebny, Lilo nie jedzie niestety...

Posted

[quote name='Rauni']AMIŚKA, wszystkie informacje są na stronie, którą OlaAB podała w pierwszym poście, również po niemiecku i po czesku.
Są to trzydniowe zawody, są konkurencje indywidualne, oprócz tego można zgłosić drużynę (4 psy dowolnych ras i wielkości) i parę (dwa psy tej samej rasy). Zgłoszenia są teoretycznie do 1.06.07, ale w praktyce do wyczerpania miejsc - przyjmują 200 psów.
Znalazłam pyrka do pary :lol: To jeszcze tylko spaniel mi potrzebny, Lilo nie jedzie niestety...[/quote]

dziekuję:lol:

Ja dlatego zapytałam bo weszłam na stronkę podaną przez Olę AB ale niestety nie znam zadnego z tych języków:oops: użytych na stronce
A psy tej samej rasy to z jedną osoba mogą być?
I jakbyś byla miła i napisala jaka jest opłata zawodów:lol: .
Ja w tym roku nie pojadę ale na przyszły,kto wie:lol: