OlaAB Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [URL="http://allbreedscup.wz.cz/en_index.htm"][COLOR=#006699]http://allbreedscup.wz.cz/en_index.htm[/COLOR][/URL] poszukuję szelciaka do pary, może ktoś ma ochotę pojechać? Quote
Mokka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Od nas trójka juz zgłoszona, ale żadnego szelciaka :roll: . Ja szukam kundelka do pary... Quote
OlaAB Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Haniu a nie chcecie czwartego do drużyny? Quote
Mokka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='OlaAB']Haniu a nie chcecie czwartego do drużyny?[/quote] Jeśli nie masz drużyny, to będzie nam miło. Nas jest wesóła trójeczka - Bangi, Czołgista i Monia, więc grupa cokolwiek egzotyczna, ale zapraszamy serdecznie, bo czwartego nie mamy :lol: . Quote
OlaAB Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 super! więc jakby co to dochodzi wam szara szelma ;) Quote
Guttierrez Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hania, Jesli nadal nie masz kundla do pary to pomysl o Gutosławie bo najprawdopodobniej w przyszlym roku podbijamy Austrie ;-). Dzis wieczorem siade do netu i powysylam zgloszenia tu i ówdzie na przyszly rok i potwierdze Ci na priv czy dam rade z kundlem. Quote
Sajko Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja szukam mini-bulla do pary... jakieś zgłoszenia:lol: ? Quote
Rauni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A ja szukam pyrka i spaniela do pary :evil_lol: (na szczęście drużyna już mnie jedna przygarnęła) Quote
Sajko Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Lilo możesz wziąć:lol: to nawet rodzinnie bedzie:cool3: Quote
OlaAB Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 wow! to w tym roku szykuje się mocna ekipa z Polski :lol: Quote
Mokka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Guttierrez']Hania, Jesli nadal nie masz kundla do pary to pomysl o Gutosławie bo najprawdopodobniej w przyszlym roku podbijamy Austrie ;-). Dzis wieczorem siade do netu i powysylam zgloszenia tu i ówdzie na przyszly rok i potwierdze Ci na priv czy dam rade z kundlem.[/quote] Nie mogę się doszczekać :lol: Quote
Mokka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Rauni']A ja szukam pyrka i spaniela do pary :evil_lol: (na szczęście drużyna już mnie jedna przygarnęła)[/quote] Jeden pyrek w zeszłym roku śmigał w Pucharze (chyba krewniak Oxi), może znów się pokaże. Jak juz będzie podana lista startowa, można się odezwać do samotnych zawodników z innych krajów i zaproponować im parki. Quote
Rauni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Oxy własny tatuś, właśnie szukam, bo gdzieś kiedyś miałam maila do jego pańci :lol: Szkoda, że Oxa smarkata :-( Ale za to w 2008 damy czadu! Quote
niuka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 ruszajcie do Austrii i zaszalejcie! :cool3: a ktos sie na European Open wybiera do Włoch w ostatni weekend lipca? Quote
zakla Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ależ fajowa impreza:cool3: Życzymy Wam powodzenia i odnalezienia drugiej połówki:lol: My to raczej się nie nadajemy:evil_lol: Quote
Mokka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Sajko']Ja szukam mini-bulla do pary... jakieś zgłoszenia:lol: ?[/quote] Myslę, że nie musisz koniecznie szukać miniatury, jak dla mnie może być i standard :lol: Quote
Ania i Salma Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 To niesprawiedliwe że puchar ras jest akurat wtedy gdy mam sesję :mad: W zeszłym roku bylo to samo. Quote
Mokka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Ania i Salma']To niesprawiedliwe że puchar ras jest akurat wtedy gdy mam sesję :mad: W zeszłym roku bylo to samo.[/quote] No bo te parszywe sesje są w wybitnie nieodpowiednich terminach :evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hej Mokka a mogłabyś zdradzić tajemnice tego turnieju?/:lol: Turniej ras - z kim? -z czym ? to sie skacze:lol: o co chodzi z drużynami? Ile dni trwa i do kiedy zgłoszenia przyjmują? Quote
PARSONRK Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='Mokka']No bo te parszywe sesje są w wybitnie nieodpowiednich terminach :evil_lol:[/quote] Mi sie w tym czasie obrona szykuje :evil_lol: Quote
Rauni Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 AMIŚKA, wszystkie informacje są na stronie, którą OlaAB podała w pierwszym poście, również po niemiecku i po czesku. Są to trzydniowe zawody, są konkurencje indywidualne, oprócz tego można zgłosić drużynę (4 psy dowolnych ras i wielkości) i parę (dwa psy tej samej rasy). Zgłoszenia są teoretycznie do 1.06.07, ale w praktyce do wyczerpania miejsc - przyjmują 200 psów. Znalazłam pyrka do pary :lol: To jeszcze tylko spaniel mi potrzebny, Lilo nie jedzie niestety... Quote
Mokka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [quote name='PARSONRK']Mi sie w tym czasie obrona szykuje :evil_lol:[/quote] IPO robicie? :evil_lol: Quote
PARSONRK Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [quote name='Mokka']IPO robicie? :evil_lol:[/quote] Prawie, prawie :) - to będzie lepsze niż IPO, ale też na temat psów :cool3: Quote
AMIŚKA Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [quote name='Rauni']AMIŚKA, wszystkie informacje są na stronie, którą OlaAB podała w pierwszym poście, również po niemiecku i po czesku. Są to trzydniowe zawody, są konkurencje indywidualne, oprócz tego można zgłosić drużynę (4 psy dowolnych ras i wielkości) i parę (dwa psy tej samej rasy). Zgłoszenia są teoretycznie do 1.06.07, ale w praktyce do wyczerpania miejsc - przyjmują 200 psów. Znalazłam pyrka do pary :lol: To jeszcze tylko spaniel mi potrzebny, Lilo nie jedzie niestety...[/quote] dziekuję:lol: Ja dlatego zapytałam bo weszłam na stronkę podaną przez Olę AB ale niestety nie znam zadnego z tych języków:oops: użytych na stronce A psy tej samej rasy to z jedną osoba mogą być? I jakbyś byla miła i napisala jaka jest opłata zawodów:lol: . Ja w tym roku nie pojadę ale na przyszły,kto wie:lol: Quote
Recommended Posts