Scott Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Monalisa4']Gratulacje dla wszystkich wygranych!!!! na ringu ..... były jaja jak berety ;( Czeska sędzina oceniała kogo chciała.przeważnie czeskie psy ;( a gdy rasę wziął Polski pies, na ringu o mało by nie doszło do rękoczynów ;(((((szok Czeszka wrzeszczy i wymachuje łapami do naszego zwycięzcy,ze nie po to płaci 300 euro , żeby przegrywać . Tak chamskiego zachowanie Czeskich wystawców nie widziałam nigdzie ;([/QUOTE] A na którym ringu sędziowała Czeszka ??? Na liscie sędziów zamieszczonej przez oddział jest tylko sędzia z Czech albo coś mi umknęło... Quote
izabela.szczepaniak Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Na wstępie wielkie gratulacje dla wszystkich. czy jakas dobra duszyczka zrobiła fotki Dogom de Bordeaux :???: Monalisa4 jak poszło Heruni Bazyl pyta :grins: Quote
Monalisa4 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nie wystawialiśmy ;) byliśmy czysto towarzysko ta wystawa nic by nam nie dala, więc szkoda kasy. Ale mimo tego ze nas okradziono ;( komórka,dokumenty ,aparat ;( To wystawa bardzo fajna !!!!!! organizacja na 6 + Brawa dla oddziału Wałbrzych. Iza nie mam twojego nr tel, plis napisz mi na prv Quote
izabela.szczepaniak Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Monalisa4']Nie wystawialiśmy ;) byliśmy czysto towarzysko ta wystawa nic by nam nie dala, więc szkoda kasy. Ale mimo tego ze nas okradziono ;( komórka,dokumenty ,aparat ;( To wystawa bardzo fajna !!!!!! organizacja na 6 + Brawa dla oddziału Wałbrzych. Iza nie mam twojego nr tel, plis napisz mi na prv[/QUOTE] Telefonik posłałam prv. Jak to was okradziono :crazyeye: na terenie wystawy czy w drodze na/z wystawy??? My też bardzo chcieliśmy jechać niestety nie miałam jak sie dostać :shake: Quote
Kamila_ Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 o kurcze.. no cóż.. rózne osoby na wystawe trafiają... mam kilka zdjeć w albumie, stałam głownie przy 2 ringu (Belgi, wilczaki, Briardy) i u Onków więc innych zdjeć nie mam [url]https://picasaweb.google.com/105679663714136078795/KrajowaSwiebodzice2011?authkey=Gv1sRgCKaU1fOs_fzDYw#[/url] oby do następnej wystawy :) Quote
Kisses Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi rzucić stawką Cairnów? Były tylko trzy.. suka baby, puppy i veteran :) Quote
Tusia&NN Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Kisses']Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi rzucić stawką Cairnów? Były tylko trzy.. suka baby, puppy i veteran :)[/QUOTE] Suki Baby CON COLIBRI od Fossinky Szczeniąt IRIS Terierkowo Weteranów ANNY od Pokratickych Strani Quote
olaro1 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Hihi gratki dla wszystkich :multi::multi::multi: Marcelka pamiętam te Sheltiki :loveu: słodziachnee . Nie ma ktoś może zdjęć z MP ? :cool3: Quote
marcelinka371 Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Nooo jasneee !! :D A pamiętasz jak podbijałyśmy ring z Buencią a sędzina wbiła na ring :D :D Quote
Recommended Posts