Jump to content
Dogomania

Krajowa Wystawa Psow Rasowych Świebodzice(O/Wałbrzych) 03.12 i 04.12:)

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamy miejsce w aucie z sosnowca lub okolic. Jedziemy na sobotę nocujemy i wracamy w niedzielę po wystawie. Mamy też miejsce w hotelu dla 1 osoby zarezerwowane.
Jak by ktoś był zainteresowany to proszę PW.

Posted

[quote name='Jula i Dengi']Merrick! To znów się zobaczymy! Do zobaczenia :)[/QUOTE]

Kamień z serca, że to taka odpowiedź, bo w pierwszej chwili pomyślałam, że napisałaś, że Was nie będzie :roll: ufff ;)

Posted

No to Marcelka porywamy cie na wystawe :D Przy okazji zobaczymy moją Bountusię :) I poszukamy razem jakiegoś psieska :cool3: na MP. Mam cały dzień wolny więc jak zawsze mogę komuś pomóc przy pieskach ;) Może jeszcze rodziców da się gdzieś do grzywek wyeksportować xD

Posted

[quote name='olaro1']No to Marcelka porywamy cie na wystawe :D Przy okazji zobaczymy moją Bountusię :) I poszukamy razem jakiegoś psieska :cool3: na MP. Mam cały dzień wolny więc jak zawsze mogę komuś pomóc przy pieskach ;) Może jeszcze rodziców da się gdzieś do grzywek wyeksportować xD[/QUOTE]

Noooooo:) Tylko pamiętaj o napadzie grzywkowym ;)

Posted

[quote name='marcelinka371']Noooooo:) Tylko pamiętaj o napadzie grzywkowym ;)[/QUOTE] Noo :D Pamiętam, pamiętam :) A później trzeba się postarać o pudło na MP :diabloti:

Posted

Nieeee ! Grzywacze są na szarym końcu :angryy: no to jak będą wchodzić o 13:00 to będzie dobrze :shake: wie ktoś o której zaczynają się eliminacje do MP ? ;)