Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cytuję z MIAU
Koleżanka mieszka na wsi. Poznała panią.
Pani ma dobre serce do zwierząt, ale sytuacja ją przerosła.
5 psów szuka domu.
2 pieski i 3 suczki.
Pieski będą pewnie średnio dużej wielkości. Ojciec puchaty z dłuższą sierścią (szaro czarno łaciaty) matka jak na zdjęciu żółto biała.Szczeniaczki mają około 6 tygodni.
Matka zostanie wysterylizowana, na razie zajęłam się pomocą przy kotkach, nie dam rady wszystkiego ogarnąć na raz.
Rodzice nie agresywni.
Psiaki chowane razem z kotami.

najlepiej kontaktowac się bezpośrednio z Moniką
607837834
mail [email protected]

Posted

Jestem i ja, poryczalam sie:-(, biedaki. I co dalej? Czy one moga tam byc az do wydania? jesli tak, to ogloszenia i mocne kciuki potrzebne, tak? Kciuki trzymam z serca, a ogloszen nie robie, przykro mi. Trzymajcie sie maluszki, sliczne jestescie. Jakies smutne takie, tylko w ziemie patrzą:-(

Posted

z tego co ona pisze to wynika
że dotychczasowi opiekunowie to całkiem nie wiedzą co robić

ale mają sąsiadkę -panią Monikę , która dogadała się( chyba w pracy) z dziewczyną z MIau -tą która założyła wątek -ona się nazywa na Miau- Iskra
telefon kontaktowy będzie na p. Monikę, ale ogłoszeniami itd ma się zając Iskra

a ja chce ją wesprzeć psychicznie :diabloti:

Posted

Pani nie chce oddać szóstego psiaka.
Chce go zatrzymać. Uzależniłam pomoc przy sterylizacji od chęci oddania wszystkich.
Oni sobie nie radzą z karmieniem.

pies, baca, puchaty

suczka, Nuka, niebieskooka

Posted

ostatecznie to ja jej pomogę, ale najpierw niech przemyśli.
Bo ich nie stać na 3 psa.
Oni kotów nie mają czym karmić i się cieszą, że matka wyprowadza je na dwór i tam jedzą :roll:

Posted

Iskra, masz racje,popieram. Albo wszystkie wyda, albo niech sama sie martwi. Oczywiscie tylko tak mow, nie odwracaj sie od nich, bo dojdzie do wiekszej ilosci psow, a wtedy??????
Jak nie ustapisz, to pani sie zgodzi na zabieg kastracji. Pieski sliczne, powinny sie wydac.
Nie wiem dlaczego, ale jak na nie patrze, to placze zaraz.. . . one takie smutne oczki mają, nie tak jak inne szczeniaki. Moze mi sie tylko tak wydaje?
Numeru telefonu tez nie podawalabym na opiekunow. Przede wszystkim nie maja na pewno doswiadczenia w adopcji, nie beda wiedzieli o co pytac itd.
Dobrze, ze jestes Iskra i pomozesz, ja bardzo Ci dziekuje. Lzej nam wszystkim wiedziec, ze maluszki dostaly szanse na nowe domy. Matke suke, koniecznie ciachac.

Posted

Na razie nic z ogłoszeń nie wychodzi.
Ludzie dzwonią, ale jakoś na pierwszym telefonie się kończy.
Koty także do adopcji, ale na razie je ciachamy.
Ja nie mogę ich zabrać, w sobotę jadę po kotkę.

Po ciachaniu koty nawet tam by chyba mogły zostać.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...