Kofeina Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 no i prosze by mi jakas dobra ciotka dala znaka ze wyslala wsio;) wtedy bede siedziec i dzialac;) Quote
Lolalola Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Kofeina']witam zagladam;) mam troszke wolnego czasu wiec moge pomoc w ogloszeniach prosze tylko o zdjecia plus tekst na maila w wolnych chwilach bede podrzucac gdzie sie da... [email][email protected][/email][/QUOTE] o rajhuuuuuuuuuuuuuu cioteczko dziekujemy!!!!! Sentir kochana,dasz rade skleic pare slow o Maxiu??znasz Go najlepiej!!!! Lu_Gosiak boskie zdjecia,wyglada naprawde ladnie a co najwazniejsze to ma usmiechnieta pysie:) Quote
Kofeina Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Lolalola']o rajhuuuuuuuuuuuuuu cioteczko dziekujemy!!!!! [/QUOTE] Nie macie za co;) a jesli koniecznie chcecie dziekowac to w podziece prosze zagladac na watek mojeg staruszka(w podpisie retro) I tak siedze poki co w domu wiec moge pomoc:) Quote
Kofeina Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Czy ktoras cioteczka wyslala mi tego maila? ze tak niesmialo sie przypome;) Quote
Lolalola Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Kochana Kofeinko:)prosze poczekaj chwile jeszcze bo ciocia Sentir musi sie odniesc w tej sprawie,Ona zna Maxia najlepiej....ja nic nie wiem,poza tym,ze bida potworna...............:( Quote
Kofeina Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Lolalola']Kochana Kofeinko:)prosze poczekaj chwile jeszcze bo ciocia Sentir musi sie odniesc w tej sprawie,Ona zna Maxia najlepiej....ja nic nie wiem,poza tym,ze bida potworna...............:([/QUOTE] No to ze bida to wiadomo... zal chlopaka dobrze dobrze czekam nie mam wyjscia...;) Quote
sentir Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Kofeinko - wczoraj wysłałam na Twoję pocztę -sprawdź ...chyba że coś pokaszaniłam.. Quote
Kofeina Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='sentir']Kofeinko - wczoraj wysłałam na Twoję pocztę -sprawdź ...chyba że coś pokaszaniłam..[/QUOTE] no a ja poczty nie sprawdzalam:) dobrze napiszcie mi na jakie miasta robic gloszenia i dzialam;) za roztargnienie przepraszam;) Quote
Kofeina Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 tak dostalam maila teraz sprawdzam ale prosze bys mi na poczte wyslala zdjecia bo jestem na firmowym lapie plus numer tel w sprawie adopcji;) tzn kto go bedzie odbieral;) w opisie cs jeszcze dodamy calosci oglosen powklejam;) Quote
Kofeina Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Lolalola']no i prosze wszystko jasne;)[/QUOTE] zamieszanko bo za duzo na glowie;) prosze jeszcze o uzupelnienie maila z informacjami co umiescilam w poscie wyzej;) Quote
Mysza2 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Maksiu nie pogonisz mnie jak zaproszę cioteczki :oops::oops: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/215571-wst%C4%85p-kup-du%C5%BCo-dobrego-dla-Rokiego-do-11.10.-22-00"]http://www.dogomania.pl/threads/2155...o-11.10.-22-00[/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/215659-Dalekowschodnie-klimaty-i-nie-tylko-dla-Szafranka-do-12.10.-godz-22-00"]http://www.dogomania.pl/threads/2156...10.-godz-22-00[/URL] Quote
Lolalola Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 toz to skandal,ze tak cicho u naszego przyjaciela.....;) Quote
Kofeina Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 witam... wszytko mam do ogloszen do ponidzialku beda zrobione gdzie tylko sie da;) Quote
Lu_Gosiak Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 super wielkie dzieki Wiolu:):) moze do ogloszen podac moj numer telefonu - bo u Ewy czesto nie ma zasiegu MAx byl dzisiaj u fryzjera - jest wykapany i wyczesany - bardzo dziekujemy pani z salonu bo zrobila to bezplatnie:):) Quote
Kofeina Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']super wielkie dzieki Wiolu:):) moze do ogloszen podac moj numer telefonu - bo u Ewy czesto nie ma zasiegu MAx byl dzisiaj u fryzjera - jest wykapany i wyczesany - bardzo dziekujemy pani z salonu bo zrobila to bezplatnie:):)[/QUOTE] to w takim razie wstawie twoj numer;) jade na wygnajw to sobie wsio przygotuje a teraz lece ogarniac moje cudaki one tz sie musza spakowac;) Quote
Lolalola Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 a matysiuuuuu salon pieknosciowy odwiedzil?????:):)nalezy sie jak najbardziej!!! Quote
Agula99 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 To czekamy na jakieś fotki Maksia prosto z salonu! :) Quote
sentir Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Niestety nie będzie zdjęć z kąpieli:( Maxia musiałam trzymać , nie znał chłopina mycia i warczał i mruczał i chciał wyłazić z wanny , tak że pupa blada....ale jest gładszy , śliczniejszy , i dalej czeka na domek... Quote
Lolalola Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 na pewno czuje sie 1000 razy lepiej i juz wie,ze to nic zlego;) czekamy na domeczek!!!!!domku przybywajjj!!! Quote
Lolalola Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 witaj piekny Maxiu,juz sobie wyobrazam jak sie musiales zmieniac po tych zabiegach ;) Quote
Agula99 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Wierzymy na słowo, że Maksiu jest teraz jak sam Belmondo :) Quote
Marycha35 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 A nawet Banderas;) Kobitka z salonu kochana, że pomogła darmo, brawo:):):) Quote
Recommended Posts