Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 kurczeeeee martwi mnie i transport,Neris ma zapchana skrzynke a ja nie wiem gdzie jest hotelik dokladnie..............i gdzie mieszka Sentir.......trzeba jakos Maxia tam teleportowac.....:roll::roll::cool3: Quote
bela51 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Napisz do Lu_Gosiak, mysle, ze Ona ma rozeznanie w sytuacji. Quote
Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='bela51']Napisz do Lu_Gosiak, mysle, ze Ona ma rozeznanie w sytuacji.[/QUOTE] czekam na Lu Gosiak z niecierpliwoscia az sie zjawi,moze cos poradzi!!! Quote
sentir Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Rozliczam się z Maxa Lolalola-15 kg superanckiej karmy + gryzaki Zioberek87- 40,- Urząd Gminy -2 tygodnie kupował karmę Ja -puszki, makarony, Max ma jeszcze do zapłacenia zaległą fakturę u weterynarza za odrobaczanie, szczepienie p. wściekliźnie , środek na pchły.Faktura jest z września. Szczeniaki od 3 tygodni nie są juz na mleku mamy , jedzą stałą karmę , przynajmniej trzy razy dziennie. Z otoz-u dla suczki dostałam 18 kg karmy + 5 kg dodatkowo w czasie -2 wrzesień do dziś ... Quote
Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ciociu Sentir trzymaj Maxa prosze!!!!musimy mu zorganizowac transport do Neris dobrze????? Quote
bela51 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 A skąd i dokąd mialby Max jechac??? Napiszcie, łatwiej bedzie cos zorganizowac. Quote
Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='bela51']A skąd i dokąd mialby Max jechac??? Napiszcie, łatwiej bedzie cos zorganizowac.[/QUOTE] hahahha:)no wlasnie staram sie ustalic [COLOR=black]to [/COLOR]od rana;) [COLOR=red]CIOTECZKI NESCA I SENTIR,BLAGAM NAPISZCIE GDZIE JEST DOKLADNIE HOTELIK U NERIS,BO MA ZAPCHANA SKRZYNKE A JA NIE MAM JEJ TEL.[/COLOR] I NIE MOGE SIE DOWIEDZIEC:( [COLOR=red]ORAZ W JAKIM MIESCIE JEST TERAZ MAX!!!!!![/COLOR] Quote
sentir Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Lolalola']hahahha:)no wlasnie staram sie ustalic [COLOR=black]to [/COLOR]od rana;) [COLOR=red]CIOTECZKI NESCA I SENTIR,BLAGAM NAPISZCIE GDZIE JEST DOKLADNIE HOTELIK U NERIS,BO MA ZAPCHANA SKRZYNKE A JA NIE MAM JEJ TEL.[/COLOR] I NIE MOGE SIE DOWIEDZIEC:( [COLOR=red]ORAZ W JAKIM MIESCIE JEST TERAZ MAX!!!!!![/COLOR][/QUOTE] Kochana , napisałam ci na priv... Quote
Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nesca bardzo prosze zadzwon dla pewnosci do Neris,powiedziec,zeby Maxowi miejsce trzymala!!!!nie moge sie z Nia skontaktowac i sie denerwuje..... Quote
Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Sentir napisz prosze gdzie jest MAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mozna zaczac nic organizowac z transportem,bo nic nie wiem:shake: ani skad ani dokad......choc juz wynalazlam maila do neris,wiec czekam na odp....... Quote
Lu_Gosiak Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Max przebywa pod Lublińcem a Neris pod Warszawa cena u neris 250zl Quote
Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 juz dokladnie sparwdzilam to 267 km...............nie wiem,czy to jest jakas tajemnica z poisaniem dokladnie miejsc....bo nie wiem jak mamy szukac wobec tego transportu??:roll:juz wiem dokladnie skad i dokad jedzie:evil_lol:kto pomoze z organizacja teleportowania Maxa??? Quote
Lu_Gosiak Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='sentir']Rozliczam się z Maxa Lolalola-15 kg superanckiej karmy + gryzaki Zioberek87- 40,- Urząd Gminy -2 tygodnie kupował karmę Ja -puszki, makarony, Max ma jeszcze do zapłacenia zaległą fakturę u weterynarza za odrobaczanie, szczepienie p. wściekliźnie , środek na pchły.Faktura jest z września. Szczeniaki od 3 tygodni nie są juz na mleku mamy , jedzą stałą karmę , przynajmniej trzy razy dziennie. Z otoz-u dla suczki dostałam 18 kg karmy + 5 kg dodatkowo w czasie -2 wrzesień do dziś ...[/QUOTE] pare dni temu byla brana jeszcze na nas karma 5 kg dla Maxa - jest do zaplacenia 40zl w zologicznym + na poczatku zakupy w kaufie na kwote 90zl- to rzeczywiscie OTOZ nie dal ani złotówki:crazyeye: a fakture za weta mowilam 2 razy, ze jak urzad nie zaplaci to OTOZ to zrobi - faktura podobno jest do konca pazdziernika, wiec jeszcze jest czas a suka dostala jeszcze na poczatku worek 3kg czyli razem 26kg + odpchelnia, odrobaczenia i szczepienia wszystkich maluchów i jej samej Quote
Lu_Gosiak Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='Lolalola']juz dokladnie sparwdzilam to 267 km...............nie wiem,czy to jest jakas tajemnica z poisaniem dokladnie miejsc....bo nie wiem jak mamy szukac wobec tego transportu??:roll:juz wiem dokladnie skad i dokad jedzie:evil_lol:kto pomoze z organizacja teleportowania Maxa???[/QUOTE] ja niewiem dokładnie gdzie Neris mieszka kojarzy mi sie, ze w Pomiechówku, ale niewiem czy dobrze mi świta a Max dokładnie jest w Koszęcinie Quote
Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']ja niewiem dokładnie gdzie Neris mieszka kojarzy mi sie, ze w Pomiechówku, ale niewiem czy dobrze mi świta a Max dokładnie jest w Koszęcinie[/QUOTE] dokladnie tak:)czyli z Koszecina do Pomiechowka trzeba pana przewiesc........kto pomoze z transportem??moze wiecie o jakims psiaku ,ktory jedzie w jakims podobnym kierunku czy cos???chce pomoc,ale sama nie dam rady............ Quote
danavas Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='danavas']jakby Sentir nie zabrała wtedy Maxa z tego kojca to już dawno zgniłby w Miedarach, bo właśnie tam miał pojechać więc sugerowanie że przez nią tam trafi jest z leksza chamskie...bo od początku Max był skazany na Miedary....[/QUOTE] no to teraz danavas będzie się tłumaczyć...pisałam to święcie przekonana że Max z tego kojca miał jechać do Miedar... i że właśnie dlatego Sentir go zabrała..........teraz wiem że zostałam wprowadzona w błąd...bo była dla niego organizowana opcja dt...mądrzejsza o te informację stukam się po głowie wielkim kijem i pisze wszem i wobec...przepraszam....sory sory....:oops: Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 ja pierdoza:( dziewczyny poszukajmy transportu i tyle... hotelik jest trzeba uzbierac deklaracje i tyle.. Quote
nescca Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Kofeino....a Ty nie właź na dogo tylko kładź się do łóżeczka i odpoczywaj. Strasznie się dziś Tobą zdenerwowałam. Dbaj o siebie kochana.... i jeszcze raz wieeeelkie dzięki za wszystko co robisz. Gosiu.... fajnie ,że panujesz nad wszystkim. Sentir... EOT Lolalola.... kochaniutka.....rozmawiałam dzis z Nerisówką :) To moja bratnia dusza..... prosiła aby Maxa dowieźć we wtorek bo ma psa po operacji i bardzo prosi o kilka dni po to by mogła poświecić się tylko Jemu. Początkowo się zgodziłąm...ale zapomniałam ,że Max ma zniknąć do końca tyg. Zatem jutro rano zadzwonię i poproszę aby to była niedziela..... może tak być? Quote
nescca Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']pare dni temu byla brana jeszcze na nas karma 5 kg dla Maxa - jest do zaplacenia 40zl w zologicznym + na poczatku zakupy w kaufie na kwote 90zl- to rzeczywiscie OTOZ nie dal ani złotówki:crazyeye: a fakture za weta mowilam 2 razy, ze jak urzad nie zaplaci to OTOZ to zrobi - faktura podobno jest do konca pazdziernika, wiec jeszcze jest czas a suka dostala jeszcze na poczatku worek 3kg czyli razem 26kg + odpchelnia, odrobaczenia i szczepienia wszystkich maluchów i jej samej[/QUOTE] No wlaśnie..... przykre to. Tym bardziej ,że Santir też za chwilke powinna dostać legit. insp.OTOZ. Mam nadzieję ,że to się jakoś poukłada.....dziś próbowałam dodzwonić się do Sentir i porozmawiać....dzwoniłam chyba kilkanaście razy.... nie odebrała tel. Nie wiem co o tym sądzić....ale to przykre ,bo miałyśmy współpracować to co teraz sie dzieje....na współpracę nie wygląda. Sentir.... jeśli będziesz gotowa na rozmowę to po prostu zadzwoń. Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='nescca']Kofeino....a Ty nie właź na dogo tylko kładź się do łóżeczka i odpoczywaj. Strasznie się dziś Tobą zdenerwowałam. Dbaj o siebie kochana.... i jeszcze raz wieeeelkie dzięki za wszystko co robisz. Gosiu.... fajnie ,że panujesz nad wszystkim. Sentir... EOT Lolalola.... kochaniutka.....rozmawiałam dzis z Nerisówką :) To moja bratnia dusza..... prosiła aby Maxa dowieźć we wtorek bo ma psa po operacji i bardzo prosi o kilka dni po to by mogła poświecić się tylko Jemu. Początkowo się zgodziłąm...ale zapomniałam ,że Max ma zniknąć do końca tyg. Zatem jutro rano zadzwonię i poproszę aby to była niedziela..... może tak być?[/QUOTE] a ja nie moge isc spac;) wzielam leki odpoczywam pije melise a marcin na mnie krzyczy:) ale ja mam obowiazki!!! o 24 leki dla dyski pozniej sacer luska, maja i kuba plus struszek a tak powaznie czekam na gosie az zalozy watek ale ja dzisij sie poryczalam tak ze relanium dostalam :( nosz kur.... ale ludzie mnie zadziwiaja.... ak mozna byc tak nieopowiedzialnym wziasc sbie na leb psa a pozniej nie podolac leczeniu?? cioteczko dziekuje za krowki ciagutki jak mi cukierspadl siegnelam;) na klinikach sie smiali:) Quote
nescca Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Kofeinko kochana..... krówki były od mojego TZ-ta. To komandos....a krówka była komandosa. Czytaj :) Strasznie martę się o dziewczynkę.....co Twój TZ sądzi o jej zachwianej równowadze? To błędnik? Czy efekt jakichś niedoborów? Bo mam nadzieję ,że nie choroba jak insynuował wiejski wet.... że to zapewne guz mózgu.... brrr ma chyba tomograf w oczach..... dupek. Quote
danavas Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 mój TZ też ma taką krówkę komandoskę....nie zjadł jej tylko sobie położył na półkę w kuchni.....a mama moja się wnerwia bo jej smaka robi i krąży jak sęp ;)... a co do transportu to tak sobie wymyśliłam: jest jedna opcja..jednak jeszcze nie pewna bo nie umiem się dodzwonić... mój Fox idzie do adopcji...będzie jechał z okolic Góry Kalwarii do Chorzowa...Pan z dt tego samego dnia wraca...więc może zgodzi się zabrać Maxa..tylko nie wiem dokładnie w który dzień będzie jechał...na bank w przyszłym tygodniu...wszystkiego się dowiem jutro...zadzwonię do niego...pozostała by tylko kwestia dostarczenia Maxa na trasę....no i dogadania z Sentir czy może się pobyt Maxa przeciągnąć chwilkę...to może być kwestia jednego dnia czy tam dwóch.... Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 to ja napisze tutaj sorry za of ale jak powstanie temat to napisze wsio... ona ma niedobory magnezowe.. 3 zeby zgnite a to co bylo rzekomym rkiem to ropien. ostalam w cholere lekow zastrzykow a byla taka dzielna siedzialam w gabinecie 2 i pol godziny non stop zabiegi ale uszy wyczyszczona pazury obciete ropnia nie ma krew zrobiona cal lacznie z cukrem wsio.. ja sie poryczlam jak mi paadla z zataczania sie zbaczymy co dalej ma mnostwo lekow ale rokowania sa zajebiste;) za miesiac macie suke jak talala;) wklejaam linka maniuchny [url]http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=V1230_21-10-11.mp4[/url] sorry za ofa ale mnie szlag trafia jak widze taki cos... Quote
Kofeina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 a co do krowek to pol odzialu ginekologicznego wykarmilam pokroilam i wszyscy zuli lacznie z lekarzem ziekujemy :* Quote
Recommended Posts