quasimodo Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Cudne zdjęcie - jak Fryciunia przyzwyczaiła się do kociaków!!! Quote
Tola Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 I jak ładnie komponuje się z kociakami:loveu: Quote
Czaka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='quasimodo']Cudne zdjęcie - jak Fryciunia przyzwyczaiła się do kociaków!!![/quote] Wyboru to ona raczej nie miała! :diabloti: Jak miała siedzieć o głodzie na ganku, to pewnie że woli siedzieś z kociakiem ale przy pełnej misce.:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Wyboru to ona raczej nie miała! :diabloti: Jak miała siedzieć o głodzie na ganku, to pewnie że woli siedzieś z kociakiem ale przy pełnej misce.:evil_lol:[/quote] Właśnie :lol:. Rano kociaki dostały jeść , a Frytka spała w pokoju . Ja właśnie wypuszczałam na podwórko Rokusia i TZ woła , " nie zamykaj , bo twoja emerytka pędzi " :evil_lol: Owszem , aż się zasapała , jeno do misek , a nie na podwórko tak mknęła :diabloti: Quote
Tola Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Witam w ostatnią niedzielę roku; my juz po spacerku, suki wcinają śniadanie. Mizianka dla Fryci i całej reszty:loveu: Quote
Tola Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Zbliza sie noc sylwestrowa... Bianka - czy dajesz cos swoim czworomogom na uspokojenie? Moja Tolka nie boi sie, ale Zula umiera ze strachu w czasie burzy, na pojedyncze wystrzały ucieka do szafy lub łazienki:roll: Jak jej pomóc przezyc te noc? Quote
AMIGA Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='BIANKA1']Właśnie :lol:. Rano kociaki dostały jeść , a Frytka spała w pokoju . Ja właśnie wypuszczałam na podwórko Rokusia i TZ woła , " nie zamykaj , bo twoja emerytka pędzi " :evil_lol: Owszem , aż się zasapała , jeno do misek , a nie na podwórko tak mknęła :diabloti:[/quote] No proszę - jednak motywacja to gwarancja sukcesu :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='martaa2']Zbliza sie noc sylwestrowa... Bianka - czy dajesz cos swoim czworomogom na uspokojenie? Moja Tolka nie boi sie, ale Zula umiera ze strachu w czasie burzy, na pojedyncze wystrzały ucieka do szafy lub łazienki:roll: Jak jej pomóc przezyc te noc?[/quote] U mnie tylko Roki boi się wystrzałów . Reszta szczeka , albo nie zwraca uwagi . Rokiemu nic nie daję . Tylko w zeszłym roku dostał sedalin , bo był świeżo po operacji . Myślałam , że umarł po tym sedalinie . Cały nowy rok wydzwaniałam do wetów :shake: Ja chowam się z Rokim w łóżku pod kołdre i czekamy na koniec . Quote
AMIGA Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 To dobrze, że sforka prawie cała nie boi się hałasu. Biedny Rokuś - musi mu byc goraco pod ta kołdrą razem z Tobą ;):evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [SIZE=4][COLOR=Red]Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzy Frytka z rodziną [/COLOR][/SIZE] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img266.imageshack.us/img266/2986/imag0024md2.jpg[/IMG][/URL] Quote
fizia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/8521/fetes592sn8.gif[/IMG] Szczęśliwego Nowego Roku!!! Quote
fizia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 A jeśli chodzi o środki uspokajające ja daję mojej Almie - która straszliwie się boi wystrzałów - Serene Um - juz 3 lata było ok [URL]http://www.krakvet.pl/serene-srodek-uspakajajacy-zwierzeta-sytuacjach-stresowych-30tabl-p-9241.html[/URL] Quote
AMIGA Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 I ja składam najserdeczniejsze życzenia, Nie wiem, czy ja mam jakieś omamy, czy wcięło mojego porzedniego posta. Na wszelki wypadek jeszcze raz życzę Wszystkim wspaniałego Nowego Roku, pełnego szczęścia, zdrowia i samych pomyślnych wydarzeń [URL]http://rodzinnastrona.ovh.org/nowyrok/9.htm[/URL] Quote
Czaka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Oj widzę, że Frycia już nie może się doczekać tego Nowego Roku. My też życzymy wszystkim tego co najlepsze, jak najmniej trosk i żeby każdy dzień był powodem do radości. Quote
quasimodo Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='BIANKA1'][SIZE=4][COLOR=red]Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzy Frytka z rodziną [/COLOR][/SIZE] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img266.imageshack.us/img266/2986/imag0024md2.jpg[/IMG][/URL][/quote] Nic tylko całować to pycho!!! My też życzymy samych pogodnych dni w całym przyszłym roku!!! Quote
BIANKA1 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Frytka przespała całe zamieszanie . Prędzej ją podnieci dzwięk garów , niż salwy armatnie :evil_lol: Quote
AMIGA Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kochana Frycia, zachowała się zupelnie jak Bonusik. A co się tam będzie przejmowała wystrzałami! Gorzej, gdyby przez wystrzały potłukły się wszystkie miski, to już byłby powód do jej interwencji :evil_lol: Quote
AMIGA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Czyżby towarzystwo jeszcze pokotem odsypiało nocne balangi??;) Quote
BIANKA1 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 My nie śpimy od 6 rano :cool3: Byliśmy na spacerku w lesie . Sypało śniegiem i było jak w bajce :loveu: Teraz gotuję obiad i sprzątam - niestety :razz: Kociaki jak zwykle parcelują choinkę i gałązki są w całym domu :lol: Nie mam czasu na odsypianie sylwestrowej nocy . Dla moich 12 ogonków to zwykły dzień . Quote
Czaka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 A jak się miewa Rokuś, bo ja swojej Sarze musiałam włączyć radio żeby zagłuszyć strzały. Niestety u nas głośno zrobiło się już ok. godz. 22, ale jakoś wszyscy przeżyliśmy tą noc. Quote
BIANKA1 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 U nas strzelali od 12 do 12,30 . Trochę postrzelali wcześniej , ale bardzo mało . Rokuś wcisnął się w kąt obok mnie między fotel i stolik , i cały czas się telepał i ślinił . Kropka też trochę się trzęsła , ale siedziała cicho . Kobi wlazł między fotele , Puniek szczekał , Frytka spała na środku głucha na wszystko . Czupur schowała się na schodach , Bianka poszła na podwórko :evil_lol: zobaczyć co się dzieje . Kociaki szalały na choince . Ptaszki spały w dziupli :cool3: Przed pierwszą poszłam spać z całą świtą . Nic tragicznego nie było . U nas mało kto strzela i amunicja szybko im się skończyła :evil_lol: Za to rano jak szliśmy na spacer , ani jeden pies nas nie oszczekiwał zza płota . Wszystkie bojki były pochowane w domach :diabloti: Quote
figa33 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Frytka ma dobry patent na życie - jedzenie , a reszta to drobiazg.;) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Quote
Czaka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Zrobiło się strasznie cicho na Frycinym wątku. Czy to znaczy, że jeszcze odsypiacie sylwestrowe szaleństwo? Quote
AMIGA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Tez zauważyłam, że jakoś cichutko to się zrobiło. Może nikt nie chce budzić Fryci, bo jak się obudzi, to będzie chciała jeść:evil_lol: Quote
Czaka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='AMIGA']Tez zauważyłam, że jakoś cichutko to się zrobiło. Może nikt nie chce budzić Fryci, bo jak się obudzi, to będzie chciała jeść:evil_lol:[/quote] Taaak, to tłumaczy wszystko! :diabloti: Quote
Recommended Posts