Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Czyli co , czeka Was kolejna składka? :cool3:[/quote]
Nie , bo odkąd weszliśmy do Unii , nie ma już partycypacji w kosztach zbrojenia . Ale będą ryć :mad:

Posted

Właśnie debatowali jak mi rury wymienić . Bo trzeba kuć 2 posadzki w tym jedną z marmuru :mad: Zachciało im się rury wymieniać i do zegara wszystko ryją . A podwórko mam z puzli i bedą rozbierać :angryy:
Niech sobie robią co chcą . Ma być tak po robocie jak przed .
Pojechali po inspektora :cool3:

Posted

ja tez mialam taka sytuacje z ryciem, tylko ze nie mam posadzek ani nawet kostki, zwykly tluczen przed domem. Bianko oni mi ROK przywracali podworko do ladu, i nie zrobili tego jak nalezy, bo posypali z wierzchu tluczniem i wszedzie tam gdzie ryli tluczen utonal i mam teraz bloto :-(
Inspektor byl owszem, ze sto razy. Inwestycja miala sie skonczyc wiosna 2007 i byc odebrana, a ostatnie poprawki robili mi w listopadzie, Z WYMIENIANIEM STUDZIENEK KANALIZACYJNYCH (nieuzywanych jescze) wlacznie, bo costam komustam sie nie podobalo. Ogrod przekopany, podworko przekopane, ja myslalam ze oszaleje. :shake:
Zapowiedzialam im ze jak jeszcze raz przyjda cokolwiek ruszyc do mnie to zabije, poszczuje psami, wyskocze z widlami, i po prostu wbije im je w tylki.
Narazie sie nie pokazali... za to pokazalo sie bloto spod cienkiej warstwy tlucznia....:shake:

Posted

A mnie właśnie ryją dziurę na podwórku :mad:Drugą na ulicy i wpuszczą kreta .
A jak się włączą do licznika , to pojęcia nie mam :cool1: Był kierownik i też nie wie . Ma jeszcze ktoś przyjechać i oglądać :cool3:Rury są metalowe już 25 lat , ale teraz wymienią na plastik .Oni się mnie pytają , w którym miejscu rura idzie przez podwórze ;) A co ja jestem . Jasnowidz ?

Posted

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img504.imageshack.us/img504/9791/imag0013pu3.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=504&i=imag0013pu3.jpg][IMG]http://img504.imageshack.us/img504/9791/imag0013pu3.971e6b78e1.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Ja przepraszam bardzo, ale czy Frycia wie o tych wszystkich krępujących zdjęciach ? :mad::diabloti:[/quote]
Myślę że tak , bo jak wyciągam aparat to wstydliwie się odwraca :razz:

Posted

To że nad malutką, to pestka, ale że tak grzecznie stoi w kolejce, za takim maleństwem! to mi się w głowie nie mieści. Zwłaszcza, że do niedawna w ogóle musiała żyć w separacji od kociaków :klacz::klacz::cool2:

Posted

A le mam dzisiaj poranek .
Puniek wytarzał się w goownie , Kobi się osrał , bo dorwał się do kociego jedzenia i zjadł wszystko , Kropka wpadła w błoto po uszy :mad:
Po powrocie ze spaceru robotnicy robiący wykopy kazali mi zabrać samochody z przed domu , a ja mam 3 śmierdzące psy do wykąpania . Ale już się uporałam . Teraz piorę stertę ręczników po kąpieli , i muszę wyprać wykładziny bo Kobi porobił pieczątki osraną doopą .:angryy: No i umyć podłogi i ...............już nie wiem co jeszcze :placz: A jeszcze muszę iść do wnusia z prezentem mikołajkowym .

:pissed::grab::flop:

Posted

Bedna ciocia Bianka:glaszcze:! Rzeczywiście katastrofa :shake:A moje uzdolnione dziecko usiłowało wepchnąć naszego kota do pralki :crazyeye:, dobrze ,że weszłam do łazienki i zapobiegłam nieszczęściu :mad:. Pralka była wyłączona ma się rozumieć................ale pełna, dziś piorę......

Posted

Ojeeeeej, ojeeeeeeeeeeeeeej, co tu taka cisza??? Witamy witamy z zamglonego Krakowa. Ale wreszcie zaczyna nieco przejaśniać.
Mam nadzieję, że u Was już "wykopki" skończone:p

Posted

[quote name='AMIGA']Ojeeeeej, ojeeeeeeeeeeeeeej, co tu taka cisza??? Witamy witamy z zamglonego Krakowa. Ale wreszcie zaczyna nieco przejaśniać.
Mam nadzieję, że u Was już "wykopki" skończone:p[/quote]

Przytkało mnie trochę , bo na łące weszliśmy na stado 23 dzików :evil_lol:
Nawet Kropkę zatkało .
Wykopy są okropne . Też sobie porę wynależli :mad: Wodę mamy doprowadzoną rurami po ziemi , a dzisiaj mróz :cool3:
Na szczęście nikt się dziś nie ubłocił , nie wytarzał i nie osrał :loveu: Sukces :multi:

Posted

[quote name='BIANKA1']
Na szczęście nikt się dziś nie ubłocił , nie wytarzał i nie osrał :loveu: Sukces :multi:[/quote]

Oj to straszna nuda dzisiaj :evil_lol:

Posted

Rzeczywiście czas na wykopki jest super!
A Rokiego tez te dziki przytkały??? Już sobie wyobrażam Amigę! Pognaa by jak szalona za stadem, tylko nie wiem jakby sie to skończyło i dla kogo szczęśliwie...

Posted

[quote name='AMIGA']Rzeczywiście czas na wykopki jest super!
A Rokiego tez te dziki przytkały??? Już sobie wyobrażam Amigę! Pognaa by jak szalona za stadem, tylko nie wiem jakby sie to skończyło i dla kogo szczęśliwie...[/quote]
A ja nie wiem co zrobiłyby moje suki na widok stada dzików.
Za to wiem co ja bym zrobiła:mdleje:

Posted

[quote name='martaa2']A ja nie wiem co zrobiłyby moje suki na widok stada dzików.
Za to wiem co ja bym zrobiła:mdleje:[/quote]

Normalne psy intuicyjnie dzików nie ganiają . Taka locha to chyba ponad 200kg waży . Roki poszedł na dziki jak był mały . Oberwał mocno . 2 dni wet przychodził i robił mu zastrzyki , bo Roki nie mógł wstać . Puniek też raz poszedł . Chyba nie wiedział na co .:evil_lol: Kropka na nie szczeka i goni . Ale jak staną i patrzą na nią , to ucieka . Ja w lesie chowam się za drzewo i czekam aż przejdą . Na łące tylko staję w miejscy . One pójdą w swoją stronę . Jak ryją i nie schodzą mi z drogi , to wycofuję się i idę inną ścieżką . Czasem na innej ścieżce jest inne stado i trzeba krzyczeć na nie żeby sobie poszły :lol:
Ja im noszę chleb od 7 lat . One mnie znają z pokolenia na pokolenie :cool3: