Jump to content
Dogomania

Wyrzucona staruszka, koczuje na ruchliwym parkingu pod Biedronką. Zielonka.

Recommended Posts

Posted

najlepiej byłoby ja adoptować ale pewnie żadna z nas nie spełni warunków i nie przejdzie wizyty przed -adopcyjnej...:diabloti:

przykro mi ale zupełnie tego nie rozumiem...to takie jakby watpienie w to że wszyscy ludzie chcą źle tylko Pani Joanna jest dobra dla zwierząt.

Posted

[quote name='Vasco']Nie chcę jej zabierać do hotelu na warunkach Fundacji. Przykro mi. Już to przerabiałam z Bruną i Karmelem.[/QUOTE]

Nie dziwię Ci się....

[quote name='Kinia1984']najlepiej byłoby ja adoptować ale pewnie żadna z nas nie spełni warunków i nie przejdzie wizyty przed -adopcyjnej...:diabloti:

przykro mi ale zupełnie tego nie rozumiem...to takie jakby watpienie w to że wszyscy ludzie chcą źle tylko Pani Joanna jest dobra dla zwierząt.[/QUOTE]

Zawsze można spróbowac ;)

Posted

Niestety zdjęć sunie nie będzie. Nie mogę jej odwiedzić w hotelu, bo mnie nie wpuszczą... jestem osobą nie związaną ze zwierzęciem....

Dostała imię Bellissima i podobno ma ok. 4 lat.

Zabieg udany.

Posted

Czy to znaczy, że Pani Zaniewska też ...?
Bardzo chwalono Fundację Maja np. w TOK FM. Wielokrotnie była zapraszana do programu, Zielonka podobno nie ma problemu z bezdomnością zwierząt. Jak słuchałam wypowiedzi P. Zaniewskiej, to brzmiała bardzo sensownie.
Uważam, że pokazanie w tv tego barakowozu z psami było świństwem zrobionym Mai. Takie wylewania psa z kąpielą...
I nawet zdjęć nie można zrobić? Dziwactwo...

Posted

Tak Zielonka nie ma problemu z bezdomnymi psami, bo ma umowę z panią Zaniewską. Pani Zaniewska ma za to problem i to duży. A psy też mają problem, bo z nimi w Zielonce nie ma problemu....

Chore jest to wszystko.

Posted

[quote name='Vasco']Tak Zielonka nie ma problemu z bezdomnymi psami, bo ma umowę z panią Zaniewską. Pani Zaniewska ma za to problem i to duży. A psy też mają problem, bo z nimi w Zielonce nie ma problemu....

Chore jest to wszystko.[/QUOTE]

Chore to za mało powiedziane niestety.... nic tylko się powiesić.

• 1 year later...