Vasco Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Nie chcę jej zabierać do hotelu na warunkach Fundacji. Przykro mi. Już to przerabiałam z Bruną i Karmelem. Quote
EVA2406 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 To jak można ją stamtąd wyciągnąć? przecież ona nie może cierpieć przez widzimisię jakiejś następnej zbieraczki :angryy: :angryy::angryy: Quote
Kinia1984 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 najlepiej byłoby ja adoptować ale pewnie żadna z nas nie spełni warunków i nie przejdzie wizyty przed -adopcyjnej...:diabloti: przykro mi ale zupełnie tego nie rozumiem...to takie jakby watpienie w to że wszyscy ludzie chcą źle tylko Pani Joanna jest dobra dla zwierząt. Quote
obraczus87 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Vasco']Nie chcę jej zabierać do hotelu na warunkach Fundacji. Przykro mi. Już to przerabiałam z Bruną i Karmelem.[/QUOTE] Nie dziwię Ci się.... [quote name='Kinia1984']najlepiej byłoby ja adoptować ale pewnie żadna z nas nie spełni warunków i nie przejdzie wizyty przed -adopcyjnej...:diabloti: przykro mi ale zupełnie tego nie rozumiem...to takie jakby watpienie w to że wszyscy ludzie chcą źle tylko Pani Joanna jest dobra dla zwierząt.[/QUOTE] Zawsze można spróbowac ;) Quote
Vasco Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Ciiii, bo się mój plan sypnie ;) Quote
Vasco Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Niestety zdjęć sunie nie będzie. Nie mogę jej odwiedzić w hotelu, bo mnie nie wpuszczą... jestem osobą nie związaną ze zwierzęciem.... Dostała imię Bellissima i podobno ma ok. 4 lat. Zabieg udany. Quote
Tattoi Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Czy to znaczy, że Pani Zaniewska też ...? Bardzo chwalono Fundację Maja np. w TOK FM. Wielokrotnie była zapraszana do programu, Zielonka podobno nie ma problemu z bezdomnością zwierząt. Jak słuchałam wypowiedzi P. Zaniewskiej, to brzmiała bardzo sensownie. Uważam, że pokazanie w tv tego barakowozu z psami było świństwem zrobionym Mai. Takie wylewania psa z kąpielą... I nawet zdjęć nie można zrobić? Dziwactwo... Quote
Vasco Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Tak Zielonka nie ma problemu z bezdomnymi psami, bo ma umowę z panią Zaniewską. Pani Zaniewska ma za to problem i to duży. A psy też mają problem, bo z nimi w Zielonce nie ma problemu.... Chore jest to wszystko. Quote
obraczus87 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Vasco']Tak Zielonka nie ma problemu z bezdomnymi psami, bo ma umowę z panią Zaniewską. Pani Zaniewska ma za to problem i to duży. A psy też mają problem, bo z nimi w Zielonce nie ma problemu.... Chore jest to wszystko.[/QUOTE] Chore to za mało powiedziane niestety.... nic tylko się powiesić. Quote
Vasco Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Bella doczekała ustąpienia pani Zaniewskiej i dzięki nowym osobom zajmującym się zielonkowskimi psami, ma odpowiedzialny dom. Quote
Recommended Posts