a_ga.isk Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dziewczyny witajcie... Pisze ze szkoly bo moj komputer kompletnie odmawia wspolpracy :/ Format by mu sie przydal ale narazie musze znalesc kogos kto by mi to zrobil... Postaram sie jak najszybciej wrocic^^ Moze uda mi sie u kolezanki jakies fotki wrzucic... Pozdrawiam was :) Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a_ga.isk napisał(a):Dziewczyny witajcie... Pisze ze szkoly bo moj komputer kompletnie odmawia wspolpracy :/ Format by mu sie przydal ale narazie musze znalesc kogos kto by mi to zrobil... Postaram sie jak najszybciej wrocic^^ Moze uda mi sie u kolezanki jakies fotki wrzucic... Pozdrawiam was :) witam Cie:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Kate I Luka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Sto lat Kochaniutka Cię nie było... Wracaj prędko :) Quote
tusia. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jesteśmy cierpliwi oj taaak, ale wracaj do nas szybciutko! Wymiziaj Luccy! Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: Quote
a_ga.isk Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dziewczyny wszystkiego naj w TYM specjalnym dniu ;) (To nie ja na zdjeciu :P ) Fotek mialo byc wiecej ale moj komputer nadal nie jest zdolny do wspolpracy i nie laduja sie... Pozdrawiam ;) Quote
Kate I Luka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 uwielbiam takie zabawkowe przeciąganki :) Czkamy więc na sprawność kompika. Pozdrowionka :multi: Quote
a_ga.isk Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Ehh a ja dzisiaj znowu przezywam zalamanie nerwowe.... Z Lucca znowu cos nie tak... zwrocila cale swoje sniadanie a teraz tylko lezy... a jak wstaje, zeby polozyc sie w innym miejscu to tak jakos chwiejnie idzie.... Mnie oczywiscie znowu najczarniejsze mysli nawiedzaja i nie wiem kompletnie co robic :( Quote
DiDDlina85 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ehh coś te nasze psiaki ostatnio chorują:( mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze, u nas sie polepszyło:) na pewno bedzie OK Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 a_ga.isk napisał(a):Ehh a ja dzisiaj znowu przezywam zalamanie nerwowe.... Z Lucca znowu cos nie tak... zwrocila cale swoje sniadanie a teraz tylko lezy... a jak wstaje, zeby polozyc sie w innym miejscu to tak jakos chwiejnie idzie.... Mnie oczywiscie znowu najczarniejsze mysli nawiedzaja i nie wiem kompletnie co robic :( ojej... może to tylko zatrucie i jest osłabiona... mam nadzieję że szybciutko jej przejdzie :) ps. cudne fotki...:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BBeta Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hej :), Po pierwsze coś mało fotek tutaj widze :cool1: Więcej by się przydało i ciut większe ;) Po drugie nic się nie martw Kaji też od czasu do czasu zdarza się zwymiotować. Z Luccą napewno wszystko jest OK :) Quote
Marta_Ares Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ale ladnie rosnie:loveu: fotki moglyby byc wyrazniejsze i wiecej mogloby ich byc:evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Witam^^ Ano z Lucca lepiej... tylko ja mam sklonnosci do panikowania... Moj komp caly czas odstawia cyrki i cud ze od czasu do czasnu wlaczy przegladarke... Fotki moglby byc lepsze jakbym miala lepszy aparat^^ Postaram sie jakies w najblizszym czasie zrobic... ale czy uda mi sie je wrzucic to zalezy od pewnej wrednej maszyny ;) Pozdrawiam ;) Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Hej... Dobrze, że Lucca ok :) Ale my też panikarze jesteśmy :p :eviltong: :eviltong: Czekamy na dużo fotek Luccy :multi: Quote
a_ga.isk Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Hej ;) Dzisiaj tak sobie pomyslalam ze wstawie tu zdjecia mojej Azji - kochanej spanielki, ktorej niestety juz nie ma przy mnie :( Tutaj 1-szy dzien u nas... 9 tyg miala Tutaj na plazy... I spiaca... Quote
BBeta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Śliczna była :loveu: Kolorowe spanielki są cudne chociaż marzy mi się jeszcze czarny Quote
Chefrenek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Piękna była. Miała takie nietypowe umaszczenie Świeczuszka dla Azji Quote
WinterGirl Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 śliczna sunia my też zapalamy świeczuszke Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
a_ga.isk Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Dzieki dziewczyny... A moja mala bestia sprawila mi piekny prezent... przegryzla kabel z internetu... A teraz dostawa fotek z seri Lucca i Bruno: Wsciekle psy xD Przytulaki ;) Zadowolony pies ^^ jezzzorek ;) No daaaj buzi ;) Quote
Recommended Posts