Jump to content
Dogomania

Kudłata Dolly vel Dolinka i prawie bokser Hugo;p Lucca[*], Azja[*]

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny witajcie...
Pisze ze szkoly bo moj komputer kompletnie odmawia wspolpracy :/ Format by mu sie przydal ale narazie musze znalesc kogos kto by mi to zrobil...
Postaram sie jak najszybciej wrocic^^ Moze uda mi sie u kolezanki jakies fotki wrzucic... Pozdrawiam was :)

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Dziewczyny witajcie...
Pisze ze szkoly bo moj komputer kompletnie odmawia wspolpracy :/ Format by mu sie przydal ale narazie musze znalesc kogos kto by mi to zrobil...
Postaram sie jak najszybciej wrocic^^ Moze uda mi sie u kolezanki jakies fotki wrzucic... Pozdrawiam was :)

witam Cie:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Dziewczyny wszystkiego naj w TYM specjalnym dniu ;)

(To nie ja na zdjeciu :P )

Fotek mialo byc wiecej ale moj komputer nadal nie jest zdolny do wspolpracy i nie laduja sie...

Pozdrawiam ;)

Posted

Ehh a ja dzisiaj znowu przezywam zalamanie nerwowe.... Z Lucca znowu cos nie tak... zwrocila cale swoje sniadanie a teraz tylko lezy... a jak wstaje, zeby polozyc sie w innym miejscu to tak jakos chwiejnie idzie.... Mnie oczywiscie znowu najczarniejsze mysli nawiedzaja i nie wiem kompletnie co robic :(

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Ehh a ja dzisiaj znowu przezywam zalamanie nerwowe.... Z Lucca znowu cos nie tak... zwrocila cale swoje sniadanie a teraz tylko lezy... a jak wstaje, zeby polozyc sie w innym miejscu to tak jakos chwiejnie idzie.... Mnie oczywiscie znowu najczarniejsze mysli nawiedzaja i nie wiem kompletnie co robic :(

ojej... może to tylko zatrucie i jest osłabiona... mam nadzieję że szybciutko jej przejdzie :)

ps. cudne fotki...:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Hej :),
Po pierwsze coś mało fotek tutaj widze :cool1: Więcej by się przydało i ciut większe ;) Po drugie nic się nie martw Kaji też od czasu do czasu zdarza się zwymiotować. Z Luccą napewno wszystko jest OK :)

Posted

Witam^^
Ano z Lucca lepiej... tylko ja mam sklonnosci do panikowania...
Moj komp caly czas odstawia cyrki i cud ze od czasu do czasnu wlaczy przegladarke...
Fotki moglby byc lepsze jakbym miala lepszy aparat^^ Postaram sie jakies w najblizszym czasie zrobic... ale czy uda mi sie je wrzucic to zalezy od pewnej wrednej maszyny ;)
Pozdrawiam ;)

Posted

Hej ;)
Dzisiaj tak sobie pomyslalam ze wstawie tu zdjecia mojej Azji

• - kochanej spanielki, ktorej niestety juz nie ma przy mnie :(

Tutaj 1-szy dzien u nas... 9 tyg miala

Tutaj na plazy...

I spiaca...

• Posted

Dzieki dziewczyny...
    A moja mala bestia sprawila mi piekny prezent... przegryzla kabel z internetu...
    A teraz dostawa fotek z seri Lucca i Bruno:

Wsciekle psy xD

Przytulaki ;)

Zadowolony pies ^^

jezzzorek ;)

No daaaj buzi ;)