WinterGirl Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 biało- czarni uwielbiają oglądać zdiątka Lucca, piękna sunia nocne tulasy Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Sylwia&westie Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 co tam u was? u nas piękna pogoda ! taka jak wczoraj :loveu: a co tam Lucca porabia? Proszę ją ucałować :) i dać smakołyczka :D Quote
Marta_Ares Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 piekna jest:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
a_ga.isk Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Chefrenek']No Aga dałaś czadu z tymi bulwami. Widzę, że się psiaki fajnie razem bawiły. Żebyś widziała jak się bawiły A bulwy są śliczne :loveu: Tontje jest jeszcze mała ma pół roku, Jessie starsza ale jaka kochana przytulańska [quote name='_ChiQuiTa_']Czy ja dobrze wyczytałam ?? 2 psiak?? nooo to zazdroszczę !!! a fotki... mmmm.... super !!!:iloveyou: Dobrze wyczytałaś ;) [quote name='bGirl']biało- czarni uwielbiają oglądać zdiątka Lucca, piękna sunia nocne tulasy [quote name='Marta_Ares']piekna jest:loveu: Dziękujemy ;) [quote name='Sylwia&westi'] co tam u was? u nas piękna pogoda ! taka jak wczoraj :loveu: a co tam Lucca porabia? Proszę ją ucałować :smile: i dać smakołyczka U nas jeszcze cieplej Lucca się suszy, zachciało jej się do rzeki wskakiwać :diabloti: No i nie będę sępić fotkami Z dzisiajeszego spacerku : Lucca i Toni Lucca i Toni 2 Tontje :loveu: Lucca i najlepsza koleżanka Tontje Patrz wyżej I znowu Trio Rubi, Tontje i w dali kawałek Lucci Jessie i Rubi Tam gdzie Tontje tam i Lucca A teraz i Tessa Jessie i Speedy G. i Max lubią kąpać się Rubi i Lucca... Tontje, Rubi, G. i kawałek Jessie Goldeny dwa plus berniol sztuk jedna I Speedy I Maksio goniący Lucce Zaszalałam:crazyeye: Quote
niunia32 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ale fajne foteczki :) widzę, że kąpiel musiała być w jeziorze czy stawie :P mizianko dla Lucci a my już uciekamy i życzymy Tajfun i niunia Quote
Sylwia&westie Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ale ma długi jęzorek :loveu: zupełnie tak jak Urwis :D jak sie zmęczy :razz: Pozdrawiamy !! Quote
Kate I Luka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='a_ga.isk']Hej Kasiu ;) U nas dokładnie takie upały:eviltong: Dzisiaj dołączyłam do klubu klapek :cool3: jeszcze trochę i ja też dołączę :D ale pysio w słoneczku ślicznie wygląda :) Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 co za kolia :lol: pięknie Lucca wyląda w swojej obróżce :loveu: moja też ma łańcuszkową :cool3: Quote
Sylwia&westie Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzień dobry :) gdzie foteczki ?? :) :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hehehe super psiaki :D a Speedy to taki troche Tinkowy czyż nie hie hie :iloveyou: Quote
Mada&Teodor Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hello Aga :) Superowe jest to zdjęćie !!!! Lucca ma fajną koleżanke buldożke :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam buldogi francuskie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
DiDDlina85 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ile tutaj slicznych fot!?!? Lucca przepiekna no i ilu ma przyjaciół:):multi: Quote
niunia32 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzień doberek!! wpadamy z wizytą życzyć miłego dnia i dużo słoneczka!!! pozdrawiamy gorąco!! Tajfek i niunia P.S. a może jakieś nowe fotki?? :P Quote
a_ga.isk Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Cześć ;) Dziękujemy wszystkim za komplementy ;) [quote name='Kate I Luka']Hej Aga :smile: Weekendujesz sie juz? Pewnie ;) A za tydzień, urodziny królowej i tydzień wolnego 8-) [quote name='Mada&Teodor'] Uwielbiam buldogi francuskie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wiem^^ Ja też uważam że są boskie :loveu: Szczególnie jak starsza buldożka na powitanie rzuca mi się na kolana i usiłuje zalizać mnie na śmierc ;) No i pare fotek ;) Quote
Mada&Teodor Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='a_ga.isk'] Wiem^^ Ja też uważam że są boskie :loveu: Szczególnie jak starsza buldożka na powitanie rzuca mi się na kolana i usiłuje zalizać mnie na śmierc ;) Aga, to może drugi psiaczek to powiennien być buldożek .... ? ;) A lucca jak zwykle urocza i juz tak duża .... a niedawno takie to było malutkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WinterGirl Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 dzień dobry zdiątka przytulanki najbardziej wpadły nam w oko.. pozdrawimy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Mada&Teodor Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Chefrenek napisał(a):Ooo tak bulwowy brat dla Lucci. Albo siostra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Aga i Lucca? Czy to znów nie Ty?? Ho ho ho, tych urodzinek Królowej zazdroszczę... i tej kwiatowej fety :loveu: Quote
a_ga.isk Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Aga, to może drugi psiaczek to powiennien być buldożek .... ? ;) Żeby go moja niezdara zadeptała ? :razz: Buldożki to taakie kruszynki ;) bGirl i Elizusek To raczej zapasy niż przytulańce :cool3: [quote name='Kate I Luka']Aga i Lucca? Czy to znów nie Ty?? Ho ho ho, tych urodzinek Królowej zazdroszczę... i tej kwiatowej fety :loveu: To ja... któż inny tarzałby się z Luccą po podłodze :cool3: Quote
Mada&Teodor Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 a_ga.isk napisał(a): Buldożki to taakie kruszynki ;) Aga, to tylko pozory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts