Jump to content
Dogomania

Kudłata Dolly vel Dolinka i prawie bokser Hugo;p Lucca[*], Azja[*]

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich w ten ulewny weekend :|
Dzisiaj po spacerze z Lucca musialam moje ubranie wykrecac
Ale na spacerze spotkalam bernenczyka... to juz 3 w mojej okolicy :D
Ale ten mial dziwna ta plamke na glowe... zaczynala sie ona za srodkiem i ciagnela na sam koniec glowy :|
W kazdym razie piesek juz starszy- 7 latek^^ Lucca chciala sie bawic a on ja olal :P

Posted

Co do tego berna z plamką.
Jest ona dopuszczalna o ile nie przekracza - zdaje sie w szerokosci 2cm. -ale nie jestm pewna. Igor też taką ma (omijajać fakt, ze nierasowy), też brat Roxy jako szczeniak miał - teraz nie wiem ;)
Zaraz dam dowód.

Posted

Ale ta plamka Igora jest malutka ;) A Lucca ma taka sama jak brat Roxy ale ten, ktorego spotkalismy wczoraj mial jakby ta plamke z srodka glowy przesunieta na tyl... byla b. nie laczyla sie z kreska tylko zaczynala sie sama na srodku i ciagnela az na tyly. Wygladalo to naprawde dziwnie,

Posted

Magda zaczynam sie Ciebie bac ^^
FiGa No widzisz jak to jest:diabloti:
Kasiu Bo widzisz Lucce trudno jakies ladne zdjecie zrobic^^ Modelka to ona nie bedzie^^
Ale przynajmniej ma juz zeby :D

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Bo ja zła kobieta jestem :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Czekam na foteczki :lol:

Jak Mgda jest zła to ja estem super zła :baddevil: :baddevil: :baddevil: . Jak nie będzie fotek to wyczarteruję samolot i ....:bad-word: :bad-word: :bad-word: :lmaa: :lmaa: :lmaa:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Jak Mgda jest zła to ja estem super zła :baddevil: :baddevil: :baddevil: . Jak nie będzie fotek to wyczarteruję samolot i ....:bad-word: :bad-word: :bad-word: :lmaa: :lmaa: :lmaa:

Klaudia to ja się z Toba wybiore do tej Holandii, tym czarterem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: