a_ga.isk Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 zuzolandia napisał(a): Witam ;-) sliczniutka sunieczka ;-).....my bylismy o krok od kupienia własnie bernrnczyka no ale ostatecznie ostał sie briard ;-) tez pastuch heheeh Witam i dziekuje :loveu: Mada napisał(a):Hello Aga :multi: Może wrzucisz pare fotaszej Lucci ze spacerku, bo chętnie bym sobie pooglądała moja ulubienice :smile: U nas nadal duzo śniegu, a Tedzisław jest w niebowzięty i do domu wcale nie chce wracać, i tylko by po sniegu szalał :eviltong: Nie moge dac ze spacerku bo ja wychodze z nia wieczorem a cos poprzestawialam w apracie i nie umiem ustawic lampy blyskowej :( Jak naprawie to dam ;) A o sniegu nie mow juz nic bo sie zalamie :placz: chihuahua napisał(a):No wlasnie daj zdjecia snieznej Luccy!!! [SIZE=2] Sniezne ? Jakie sniezne :-( U mnie sniegu nie ma... :cry: Ale dzisiaj sie ucieszylam bo... Oto zabek Lucci ^^ Jedyny jaki udalo sie nam znalesc a zgubila juz ich z 5 :D smiesznie teraz wyglada taki szczerbatek :evil_lol: Quote
chihuahua Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ja ciagle zapominam , ze ty w Pl nie mieszkasz:oops: Quote
Atena Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 pamietam jak Roxy gubiła zęby Pojechaliśmy na wystawe klubową do Słowacji aby z hodowczynia sie spotkać i wystawic w klasie baby. Gdy spotkaliśmy hodowczynię, ta zaczeła ja głaskać i sprawdzać zęby i pyta sie Roxy w swoim języku " A gdzie Ty masz ząbki!":evil_lol: zuzolandia- a Briardy nie zagania-ły/-ją owce? Quote
Mada&Teodor Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a_ga.isk napisał(a):Witam i dziekuje :loveu: Nie moge dac ze spacerku bo ja wychodze z nia wieczorem a cos poprzestawialam w apracie i nie umiem ustawic lampy blyskowej :( Jak naprawie to dam ;) A o sniegu nie mow juz nic bo sie zalamie :placz: [/font][/font] Sorrki Aga, o śniegu juz nie bede wspominała. Mi udalo się znaleść 6 melczaków Tedzika i zachowalam je sobie na pamiątke :) Quote
Marta_Ares Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hejka:loveu::loveu: kiedy nowe foteczki??? Quote
Dynia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ello a dlaczego nie ma śnieżnych foteczek ?? :mad: Quote
Rybc!a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Dynia napisał(a):ello a dlaczego nie ma śnieżnych foteczek ?? :mad: Bo śniegu nie ma. Ale to was nieusprawiedliwia, o nie nie! Proszę mi tu szybciutko nowe zdjęcia Luccy dawać, bo jak nie to :mad: . Fajna psinka, rośnie jak na drożdżach. Quote
a_ga.isk Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Dziewczyny nie bijcie ale dzisiaj nic mi sie robic nie chcialo^^ Zamierzalam zrobic zdjecia L. na spacerku ale baterie padly^^ A pozatym pierwszy raz pozwolilam L. luzem pobiegac w parku :D Nawet nie uciekla ^^ Rybci!a Witam, po raz pierwszy Cie u nas widze :P Dyniu Nie wspominaj o sniegu przy mnie :bigcry: ChiQuiTa A w te i wewte sobie chodzimy ]:-> Quote
a_ga.isk Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 ChiQuiTa napisał(a): Czeeść i czolem :-D Bry wieczor ;) Co tam w zasniezonych miastach :D ? Quote
BBeta Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Nie narzekaj na brak śniegu, u mnie jest dopiero od pięciu dni, a już mam go serdecznie dość :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 a_ga.isk napisał(a):Bry wieczor ;) Co tam w zasniezonych miastach :D ? baardzo super :D śnieżek jest fazny co chwile go przybywa :D Już nawet ze 3 aniołki zrobiłam :D:D:D:cool3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 BBeta napisał(a):Nie narzekaj na brak śniegu, u mnie jest dopiero od pięciu dni, a już mam go serdecznie dość :shake: Aga przeglądałam sobie twoją galerię i co widze :-o . Mieszkasz w Holandi ? Fajnie masz :evil_lol:. Pff a ja osiadłam w naszej nudnej Polsce :evil_lol:. Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć Dziewczyny... Co ja widzę, nie ma fotków :shake: Aga, jak tęsknisz za śniegiem, to nic tylko w busa się pakuj i do PL przyjeżżaj na kilka dni.... Po 2- 3 już będzies miała śniegu dość na całą zimę :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
a_ga.isk Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Dziewczyny... Co ja widzę, nie ma fotków :shake: Aga, jak tęsknisz za śniegiem, to nic tylko w busa się pakuj i do PL przyjeżżaj na kilka dni.... Po 2- 3 już będzies miała śniegu dość na całą zimę :eviltong: :eviltong: :eviltong: Fotki zrobie dzisiaj na spacerze ^^ Co do przyjazdu... chcialo by sie...ale primo fuduszy brak na busa^^ secondo: koniec trymestru= egzamin po raz kolejny :bigcry: Kamcia_14 napisał(a):Aga przeglądałam sobie twoją galerię i co widze :-o . Mieszkasz w Holandi ? Fajnie masz :evil_lol:. Pff a ja osiadłam w naszej nudnej Polsce :evil_lol:. E tam fajnie od razu... moglabym sie o to poklucic^^ BBeta napisał(a): Nie narzekaj na brak śniegu, u mnie jest dopiero od pięciu dni, a już mam go serdecznie dość :shake: Niby tak ale teskni sie za tym czego sie nie ma ;) Quote
a_ga.isk Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Bry dzień :):):):) A bry, bry szczegolnie jak sie wyspalo ^^ Taka jedna fotka: A reszta wieczorkiem^^ Quote
Mada&Teodor Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześc Aga :) Juz wieczorek, a fotek nie ma :shake: :shake: :shake: Czekam na nie z niecierpliowśćią :p Quote
Chefrenek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Cześc Aga :) Juz wieczorek, a fotek nie ma :shake: :shake: :shake: Czekam na nie z niecierpliowśćią :p Popieram. Czekamy na fotki albo ... Quote
a_ga.isk Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Cześc Aga :) Juz wieczorek, a fotek nie ma :shake: :shake: :shake: Czekam na nie z niecierpliowśćią :p Wieczorek sie jeszcze nie skonczyl a wlasnie bede zrzucac fotki z aparatu wiec beda^^ Quote
a_ga.isk Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Dzisiaj po raz pierwszy sposcilismy Lucce ze smyczy w parku:multi: Byla grzeczna nie odbiegala za daleko raz tylko z jednym szczeniorkiem sie zagalopowala:cool3: Fotki z dzisiajszego spacerku... Malo i kiepska jakosc... Moja aparat:mad: Bieeegneeee....:lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='a_ga.isk']Dzisiaj po raz pierwszy sposcilismy Lucce ze smyczy w parku:multi: Byla grzeczna nie odbiegala za daleko raz tylko z jednym szczeniorkiem sie zagalopowala:cool3: Fotki z dzisiajszego spacerku... Malo i kiepska jakosc... Moja aparat:mad: Bieeegneeee....:lol: ale berneńczyki są śliczne zwłaszcza na żywo:loveu: Lucca tez musi być cudna:D Quote
Recommended Posts