UMilki Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Donata']Wydano dziś dla hoteliku u Milki 18, 4 kg karmy suchej plus 9 puszek mięsnych. Ewunia proszę potwierdzić tę ilość karmy.[/QUOTE] I potwierdzam, że dostałam 18,4 kg karmy suchej i 9 puszek.
Romka Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 (edited) [quote name='UMilki']Jak do tej pory karma, która do mnie trafiała od Was była dzielona po równo między Laskę a Kubę. Czyli dostawały jeść z jednej puli, więc nie rozumiem teraz tego podziału. Nikt nie wspominał, że to dla Laski a to dla Kuby.[/QUOTE] Ok,chcę to jakoś wpisać na poszczególne wątki... Już zapisałam na wątku Kuby i Laseczki.:lol: Edited February 23, 2012 by Romka uzupełnienie
Romka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Wpływy z bazarku na leczenie i karmę Erniego: [B]Kopiuję z wątku skarbonki,post 2:[/B] "6/ od Alfiki (9 bazarek) - kwota 50,- zl ; przelew 27.02.2012r. 7/ od Wielebnych ( bazarek)- kwota 63,- zł; przelew 27.02.2012r. 8/ od Beta Aata(bazarek) - kwota 20,- zł; przelew 27.02.2012r."
Romka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Kolejne wpływy bazarkowe,kopiuję z postu 2 wątku: [B]"9/ od Ubocze (bazarek) - kwota 20,- zł; przelew 28.02.2012r.[/B] 10/ od Donaty - kwota 100,- zł; przelew 29.02.2012r. [B]11/ od Sylwiaso( bazarek) - kwota 15,- zł; przelew 29.02.2012r." [/B]Kwota 100zł,wpływ Donaty do skarbonki psiaków łowickich,[B]prosimy o podanie tytułu przelewu[/B].Dziękujemy!:lol:
Romka Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 (edited) Przekazałam dziś przelewem na konto skarbonki[B],łącznie 45 zł[/B] od p.Joli,p.Justyny i p.Magdy za sprzedaną poza bazarkiem dla Erniego biżuterię.[B]Proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku skarbonki. Ponadto nasze psiaki otrzymały: [COLOR=indigo]od Ani z Łowicza:[/COLOR] 40 kg karmy Pufi, [COLOR=indigo]od Anety z Łowicza:[/COLOR] 21 kg ryżu, 5 woreczków kaszy Bardzo za wszystko dziękuję!:loveu::loveu::loveu: Karmę już została[COLOR=darkred] przekazana[/COLOR] do hotelików: UMilki:20 kg karmy Pufi Sylwiaso 15 kg karmy Pufi,18 kg ryżu,5 woreczków kaszy Pozostałe:5kg karmy Pufi pozostawiono dla Saby z posesji pod lasem. 3 kg ryżu przekazano karmicielce z Os.Noakowskiego. [/B]Sylwia,Umilki potwierdźcie proszę otrzymana karmę. Edited March 5, 2012 by Romka
sylwiaso Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Potwierdzam,że otrzymałam karmę,ryż i kaszę.Bardzo Dziekuję!!!
Romka Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 [quote name='sylwiaso']Potwierdzam,że otrzymałam karmę,ryż i kaszę.Bardzo Dziekuję!!![/QUOTE] Bardzo dziękuję za potwierdzenie I mamy kolejne wpływy bazarkowe,kopiuję z postu nr 2 tego wątku: [B]"12/ od Joli, Magdy, Justyny (bazarek)- kwota 45,- zł; przelew 5.03.2012r."[/B]
UMilki Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Potwierdzam otrzymanie karmy, za którą w imieniu psiaków dziękuję.
Romka Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Do zapłacenia w lecznicy są: kropelki przciwkleszczowe dla Laski-30żł [COLOR=blue][B]Kuby-24zł[/B][/COLOR] Lolka -24zł [B]Łącznie:78zł[/B] [B][COLOR=blue]Ze skarbonki[/COLOR] płacimy jedynie [COLOR=blue]za kropelki Kuby[/COLOR],pozostałe płacimy ze skarbonki Laski i skarbonki Lolka. Ponadto : [/B]"Rozliczenie na luty 2012: Cichacz/Kuba w hotelu u Milki szczepienie- 60zł- już zapłacone [COLOR=blue][B]Erni: leki- Rheumocan i ArtroHA (6.02 i 27.02)- 326zł[/B]" [B]ŁĄCZNIE[/B] ze skarbonki ,w lecznicy ,należy zapłacić:[B]350zł Proszę o przekazanie wymienionej kwoty na konto lecznicy. [/B] [/COLOR]
Romka Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 [SIZE=5][SIZE=5][COLOR=purple]Zapraszamy serdecznie na bazarek, z którego dochód przeznaczony zostanie na leczenie i karmę[/COLOR][/SIZE][/SIZE] [CENTER][SIZE=5][SIZE=5][COLOR=purple] dla[/COLOR][/SIZE][/SIZE] [SIZE=5][SIZE=5][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/SIZE] [SIZE=5][SIZE=5][COLOR=purple][COLOR=navy][SIZE=6]ERNIEGO[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE] [SIZE=5][SIZE=5][COLOR=purple][COLOR=navy][SIZE=6] przebywającego[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE] [SIZE=5][SIZE=5][COLOR=purple][COLOR=navy][SIZE=6] w hoteliku u Sylwiaso[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE] [/CENTER] [SIZE=5][SIZE=5][COLOR=purple][COLOR=navy][SIZE=6] [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][CENTER][SIZE=3][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/186862-Erni-kochany-psi-staruszek-w-hoteliku/page13"]http://www.dogomania.pl/threads/1868...oteliku/page13[/URL][/B][/SIZE] [/CENTER] [SIZE=5][SIZE=5][COLOR=purple][COLOR=navy][SIZE=6] [IMG]http://img713.imageshack.us/img713/6995/dsc9871k.jpg[/IMG] [COLOR=red][B][SIZE=3]ŁĄCZNE WPŁYWY Z BAZARKU NA ERNIEGO WYNOSZĄ :213 ZŁ [COLOR=indigo]Wszystkim bardzo serdecznie dziękujemy!:loveu::loveu::loveu::loveu: Bazarek jest już rozliczony. [/COLOR] [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE]
Romka Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Wpływy z bazarku proponuję przeznaczyć jedynie na leczenie Erniego,koszt leków jest bardzo duży.Erni ma dostateczną ilość karmy.
Donata Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='romka']do zapłacenia w lecznicy są: Kropelki przciwkleszczowe dla laski-30żł [color=blue][b]kuby-24zł[/b][/color] lolka -24zł [b]łącznie:78zł[/b] [b][color=blue]ze skarbonki[/color] płacimy jedynie [color=blue]za kropelki kuby[/color],pozostałe płacimy ze skarbonki laski i skarbonki lolka. Ponadto : [/b]"rozliczenie na luty 2012: Cichacz/kuba w hotelu u milki szczepienie- 60zł- już zapłacone [color=blue][b]erni: Leki- rheumocan i artroha (6.02 i 27.02)- 326zł[/b]" [b]łącznie[/b] ze skarbonki ,w lecznicy ,należy zapłacić:[b]350zł proszę o przekazanie wymienionej kwoty na konto lecznicy. [/b] [/color][/quote] zapłata na konto weterynarii dokonana w dniu 9.03.2012 w rozbiciu na poszczegolne psiaki tj. Erni, laska, kuba.
Romka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Kopiuję z wątku Laseczki,[B]post 903[/B]: [url]http://www.dogomania.pl/threads/179867-LASKA-starsza-urocza-panna-do-wzi%C4%99cia.CZEKA-NA-DOM-W-HOTELIKU/page37[/url] pisze UMilki; "Na prośbę Romki zakupiłam dla Laski dwa worki (2x15 kg) karmy BRIT Light&Senior. [B]Całkowity koszt 183 zł.[/B]" Płacimy ze skarbonki Laseczki.
Donata Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 I na wątku Laski również nie widzę swych postów dotyczacych zakończenia wspólpracy z Romką. Nie widzę też wpisów Romki, co sie stało? Przypominam tylko, że Laska jest psem pod moją opieką i żadne zakazy , polecenia Romki są w tej sytuacji nieskuteczne i newiążace.
Donata Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Na czyje polecenie zostały wykreślone rozliczenia na skarbonce poczawszy od m-ca kwietnia 2012 roku? [U][I][B]Pytam? I oczekuję odpowiedzi na tym forum. [/B][/I][/U] Pieniądze są darem wielu osób a nie są to pieniądze prywatne Romki i nie może tak byc że jej nie uprawnione uzurpatorstwo do zarządzania pieniążkami nie tylko Skarbonki czyni tu taki bałagan.
UMilki Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Na wszystkich dogomaniackich wątkach brakuje wpisów od początku kwietnia. Była usterka na serwerze dogomanii czego wynikiem są właśnie takie sytuacje, że zniknęły posty.
Romka Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 [quote name='Romka']Kopiuję z wątku Laseczki,[B]post 903[/B]: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179867-LASKA-starsza-urocza-panna-do-wzi%C4%99cia.CZEKA-NA-DOM-W-HOTELIKU/page37"]http://www.dogomania.pl/threads/179867-LASKA-starsza-urocza-panna-do-wzięcia.CZEKA-NA-DOM-W-HOTELIKU/page37[/URL] pisze UMilki; "Na prośbę Romki zakupiłam dla Laski dwa worki (2x15 kg) karmy BRIT Light&Senior. [B]Całkowity koszt 183 zł.[/B]" Płacimy ze skarbonki Laseczki.[/QUOTE] Czy kwota 183zł za karmę została zapłacona ze skarbonki Laseczki?
Romka Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 [quote name='Donata']I na wątku Laski również nie widzę swych postów dotyczacych zakończenia wspólpracy z Romką. Nie widzę też wpisów Romki, co sie stało? Przypominam tylko, że Laska jest psem pod moją opieką i żadne zakazy , polecenia Romki są w tej sytuacji nieskuteczne i newiążace.[/QUOTE] Jak podajesz na wątku Laseczki z mojej przyczyny zniknęły wszystkie posty na wątku Laseczki i skarbonki psiaków ze schroniska w Łowiczu :diabloti::-Pdot.cyt."zakończenia współpracy z Romką"zapomniałaś dodać albo nie rozumiesz,że [COLOR=#ff0000][B]o naszej współpracy już dawno nie może być mowy i, że to ja poprosiłam o zakończenie tej współpracy z uwagi na nierzetelność prowadzonej przez Ciebie finansów naszych psiaków[/B][/COLOR]. Laska jest psem pod Twoją opieką.Skarbonkę rzeczową i finansową Laseczki prowadzisz Ty.... ja natomiast [B]prowadzę wątek[/B] Laseczki.Przypominam więc o wszystkim co dotyczy Laseczki.TAK JEST NA WSZYSTKICH WĄTKACH. Jestem też osobą która przekazuje 50zł deklaracji stałych(zapłaconych już do maja włącznie).[B]Co najmniej jeszcze 3 osoby to moje znajome,które utrzymują Laseczkę w hoteliku.Wobec nich mam zobowiązania,one czytają wątek Laseczki...prowadzenie skarbonki Laseczki powinno być rzetelne.[/B] [B][SIZE=3]1.Proszę zatem o przekazanie kwoty 183zł ze skarbonki Laseczki i nieobciążanie tą kwotą skarbonki psiaków ze Schroniska w Łowiczu. 2.Proszę też o rzetelne rozliczenie karmy na wątku Laseczki.[/SIZE][/B]
Romka Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 [quote name='Donata']Na czyje polecenie zostały wykreślone rozliczenia na skarbonce poczawszy od m-ca kwietnia 2012 roku? [U][I][B]Pytam? I oczekuję odpowiedzi na tym forum. [/B][/I][/U] Pieniądze są darem wielu osób a nie są to pieniądze prywatne Romki i nie może tak byc że jej nie uprawnione uzurpatorstwo do zarządzania pieniążkami nie tylko Skarbonki czyni tu taki bałagan.[/QUOTE] Cytuje z [B]postu nr 2[/B] tego wątku: [SIZE=2]"15/ w dniu 31.03.2012 - kwota 207,- zł za leki dla Erniego; przelew 31.03.2012r. 16/ w dniu 14.04.2012 - kwota 4,- zł za oplatę bankowa; przelew 14.04.2012r.[/SIZE] [SIZE=2][COLOR=red]Razem rozchody -[/COLOR] [COLOR=red]1.496,64[/COLOR][COLOR=red] zł- 233,-zł= 1.263,64 zł[/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Stan konta Skarbonki na 14.04.2012 roku wynosi 613,99 zł.[/COLOR][/SIZE][/B]" Stan konta skarbonki wynosi 613,99zł. [COLOR=#ff0000][B]Kwota ta nie uwzględnia kwoty 207zł za leki Erniego,przelew z dnia 31 marca 2012r.Począwszy od 16 marca br.Erni został objęty całkowitą opieką SYLWIASO,co na pewno potwierdzi ona sama.Nie ma zatem podstaw do przekazywania pieniędzy na potrzeby Erniego. Proszę zatem o prawidłowe zaksięgowanie tej kwoty i uwzględnienie jej w końcowym stanie konta skarbonki,które powinno wynosić [SIZE=3]820,99zł[/SIZE][/B][/COLOR][SIZE=3]. [COLOR=#800080]Należy także zapłacić za obrożę przeciwkleszczową dla Kuby kwotę 45zł i przekazać ją na konto UMilki. [B]Pozostaje zatem kwota 775,99zł[/B][/COLOR] Po prawidłowym zaksięgowaniu,kwotę[B] 775,99zł (776zł)[/B]proszę podzielić [B]równo[/B] pomiędzy 4 psiaki pozostające pod naszą opieką psiaki:Laseczkę,Rafika,Kubę i Lolka.Na jednego psiaka kwota wynosi [B]194zł. [/B] Kwoty przypadające na Kubę i Lolka(2x 194zł),proszę przekazać na moje konto,które podam na PW. [B]W ten sposób zakończymy działalność skarbonki.[/B] Absolutnie zgadzam się z Tobą Donato,że"pieniądze są darem wielu osób"...nie są zatem do Twojej dyspozycji a jedynie są u Ciebie w depozycie.Tak jest na wszystkich wątkach. [/SIZE]
wielebny Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) [quote name='Romka']Cytuje z [B]postu nr 2[/B] tego wątku: [SIZE=2]"15/ w dniu 31.03.2012 - kwota 207,- zł za leki dla Erniego; przelew 31.03.2012r. 16/ w dniu 14.04.2012 - kwota 4,- zł za oplatę bankowa; przelew 14.04.2012r.[/SIZE] [SIZE=2][COLOR=red]Razem rozchody -[/COLOR] [COLOR=red]1.496,64[/COLOR][COLOR=red] zł- 233,-zł= 1.263,64 zł[/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Stan konta Skarbonki na 14.04.2012 roku wynosi 613,99 zł.[/COLOR][/SIZE][/B]" Stan konta skarbonki wynosi 613,99zł. [COLOR=#ff0000][B]Kwota ta nie uwzględnia kwoty 207zł za leki Erniego,przelew z dnia 31 marca 2012r.Począwszy od 16 marca br.Erni został objęty całkowitą opieką SYLWIASO,co na pewno potwierdzi ona sama.Nie ma zatem podstaw do przekazywania pieniędzy na potrzeby Erniego. Proszę zatem o prawidłowe zaksięgowanie tej kwoty i uwzględnienie jej w końcowym stanie konta skarbonki,które powinno wynosić [SIZE=3]820,99zł[/SIZE][/B][/COLOR][SIZE=3]. [COLOR=#800080]Należy także zapłacić za obrożę przeciwkleszczową dla Kuby kwotę 45zł i przekazać ją na konto UMilki. [B]Pozostaje zatem kwota 775,99zł[/B][/COLOR] Po prawidłowym zaksięgowaniu,kwotę[B] 775,99zł (776zł)[/B]proszę podzielić [B]równo[/B] pomiędzy 4 psiaki pozostające pod naszą opieką psiaki:Laseczkę,Rafika,Kubę i Lolka.Na jednego psiaka kwota wynosi [B]194zł. [/B] Kwoty przypadające na Kubę i Lolka(2x 194zł),proszę przekazać na moje konto,które podam na PW. [B]W ten sposób zakończymy działalność skarbonki.[/B] Absolutnie zgadzam się z Tobą Donato,że"pieniądze są darem wielu osób"...nie są zatem do Twojej dyspozycji a jedynie są u Ciebie w depozycie.Tak jest na wszystkich wątkach. [/SIZE][/QUOTE] Zapytaj sie wszystkich zainteresowanych darczyńców czy sie godzą na zakończenie działalności skarbonki. Bo my się nie godzimy.:angryy: Edited April 18, 2012 by wielebny błąd
Donata Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Szanowna Romko, posty zniknęły począwszy od 1.04.2012 ; dotyczy to również rozliczeń finansowych tak na Skarbonce ogólnej, Rafika i Laski. Zniknęły też ostatnie wpisy na wątku Skarbonki a także moje uzasadnienie zakończenia wspólpracy z dnia 12.04.2012 roku. [B][I]Ponieważ moja praca zawodowa nie pozwala mi na całodzienne śledzenie wątków , [/I][/B]do uzupełnienia rozliczeń finansowych na tych 3 wątkach wrócę w najbliższy piątek - sobotę, bo to nie jest zadanie w tej chwili do wykonania przez 10- czy 20 minut.
Donata Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Informuje, że uzupełniłam już wyciete wpisy na Skarbonce a jej stan na 17.04.2012 roku wynosi 385,99 zł a nie jak podaje Romka 775,99 zł. Odnosząc się do wpisu Romki w poście 169 stwierdzam że jest w nim tyle demagogii i populizmu, że trudno z tymi stwierdzeniami polemizować, nie mówiąc już o " wirtualnych " wyliczeniach Romki no i podziale Skarbonki wbrew woli darczyńców. Zanim Romko coś napiszesz .. zastanów sie 2 razy aby nie wprowadzać zamieszania i dezorientacji na forum : co do ideii założenia Skarbonki oraz w kwestii " fałszywej" oceny umowy zawartej z gminą na opiekę nad Ernim przez Sylwię ( oczywiście na skutek inicjatywy wolontariuszy w styczniu 2011 roku). Niechęć Sylwi do kontaktów z Romką i Olivin nie oznacza, że coś się zmieniło w zasadach współpracy / pomocy na linii wolontariusze a Sylwia . Erni jest chory , wszyscy o tym wiedzą, jego leczenie nie jest tanie a wszyscy dogomaniacy znają utartą już praktykę , że za ponadstandartowe leczenie psa płacą wolontariusze. Tak postępowaliśmy w przypadku Leona, tak postępują wolontariusze ( z wątku 6-ciu psów) opiekujący sie Farą. Ponadto w odpowiedzi na zamieszczony w poście 166 wpis o rzekomej " [B][I]nierzetelności prowadzonych finansów naszych psiaków[/I][/B]" uważam że jako osoba zawodowo mająca kontakt z prawem powinnaś znać definicje [B][I]" nierzetelności[/I]" [/B]a tym bardziej powinnaś oddzielić zlecenie zapłaty za zakup nie uzgodniony ze mną ( chyba miałas świadomośc tego, że to ja jestem osobą mającą w sprawie Laski najwięcej do powiedzenia), następnie nakazującej mi zapłacic z konta Laski. [B][I]Tak naprawdę za ten nie uzgodniony zakup karmy powinnaś zapłacić sama Romko.[/I] [/B] Ponadto fakt prowadzenia wątku Laski nie upoważnia Cię do decydowania o rodzajach wydatków, możesz tylko w nich uczestniczyć jako sponsor dający dodatkowe pieniądze ( a ty dajesz tylko deklaracje stałe) . W tej sytuacji jaką sprowokowałaś; jasno i wyrażnie podkreślam , [I][U]że ja jestem osobą adoptującą Laskę, ja zorganizowałam dla niej sponsorów finansujących jej pobyt w hoteliku u Milki i ja bedę uzgadniać sprawy jej dotyczące z jej tymczasową opiekunką. Proszę łaskawie przyjąć sobie to do wiadomości a ewentualne nieforsujące spacery równiez uzgadniać z Ewą. [/U][/I]
Romka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [B]Sylwia zadeklarowała na pw do mnie , iż z dniem 16.03 br. przejmuje całkowitą opiekę nad ERNIM.[/B] Mimo mojej prośby do Sylwii o potwierdzenie tej zmiany na wątku Erniego, Sylwia zniknęła z DOGOMANII i do dnia dzisiejszego nie wypowiedziała się w tej sprawie. [B]W związku z nieprawidłowościami polegającymi na wypłacaniu pieniędzy ze skarbonki na konto Sylwii, zwrócę się z prośbą do moderatora o zgodę na upublicznienie pw, lub jego fragmentów, z których jednoznacznie wynika, że Sylwia nie powinna otrzymywać pieniędzy ze skarbonki psiaków łowickich.[/B] Jeśli wyrażasz chęć pomocy finansowej Sylwii, nie mam nic przeciw temu: załóż skarbonkę dla Erniego, tak jak w przypadku Laski i Rafika. Niedopuszczalne jest samowolne dysponowanie środkami [B]wielu[/B] darczyńców wg własnego widzimisię, ponieważ nie są to Twoje pieniądze. [B]Laska ma swoją skarbonkę, dlatego koszt zakupionej karmy musi być pokryty z jej skarbonki. Co do sposobu zakupienia karmy, bez konsultacji,[/B] [B]RADZĘ UWAŻNIE PRZECZYTAĆ WĄTEK LASKI[/B]. Nie chcę nawet myśleć, że w związku z planem przejęcia Laski i jej skarbonki postanowiłaś uszczuplić budżet skarbonki psiaków na rzecz skarbonki Laski, bo tylko takie wytłumaczenie przychodzi do głowy. Donato, nie kombinuj. W obliczu powyższego, uznaję iż podany stan skarbonki jest nieprawidłowy. Proszę o prawidłowe zaksięgowanie wydatków skarbonki. [B]Ponieważ wątek skarbonki jest źródłem nieustannych konfliktów, proszę o rozliczenie skarbonki w sposób podany przeze mnie w poście 169 i zamknięcie skarbonki.[/B] Donato, po prawidłowym rozliczeniu skarbonki z ulgą odstąpię od współpracy z Tobą.
Donata Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Kolejne manipulowanie słowami, faktami, celowe ich zniekształcanie np to , że [QUOTE] Nie chcę nawet myśleć, że w związku z planem przejęcia Laski i jej skarbonki postanowiłaś uszczuplić budżet skarbonki psiaków [/QUOTE]. [I][B]To nie plan przejęcia Romko to fakt, że postanowiłam zająć się Laską osobiście tak jak to wynika z umowy spisanej na moje nazwisko i skończyć każdą formę współpracy z osobą o nicku ROMKA po tym [/B][/I] jak będąc w schronisku w dniu 17.03. 2012 roku razem z innymi wolontariuszkami zostałyśmy nazajutrz wmanipulowane w aferę uszkodzenia samochodu Romki pozostawionego w okolicy schroniska (na środku drogi przejazdowej w lesie ). Zostałyśmy zgłoszone na policję przez osobę poszkodowaną jako osoby podejrzane o te uszkodzenie. Skierowanie na nas podejrzenia miało wynikać rzekomo z trwajacego konfliktu na tym forum; nie były to zwykłe procedury dochodzeniowe, poszkodowana ( porysowania samochodu) zażądała przeprowadzenia badań papilarnych u 4 osób a było nas w tym dniu 6 -cioro. Czy stać cię będzie na słowo przepraszam, uważam że nie.... , zrobiłaś to z rozmysłem i premedytacją. Dlatego nie dziw się, że zostałaś w naszym środowisku sama a każdy kto cię zna woli omijać szerokim łukiem. Twoja retoryka,napastliwość, pokrętność , działanie poza plecami to cechy osoby z którą nawet święty by nie wytrzymał długo. A propos , Skarbonka nie zostanie zamknięta bo jest nam wolontariuszom i psiakom potrzebna i znasz wypowiedzi darczyńców na tym forum ; nie uzurpuj sobie do niej praw bo do tej skarbonki ani grosza od początku roku nie wpłaciłaś. Ja do niej wpłacałam i wpłacam dalej i nie życzymy sobie abyś Ty o naszych pieniądzach decydowała Romko. I proszę kolejny raz nie używać zwrotów "proszę" bo to nie instytucja którą kierujesz a organizacja ludzi w której wspólpracujesz. Nie decyduj mi o Skarbonce Laski i moich znajomych którzy partycypują w kosztach jej utrzymania. Nie wydzwaniaj do moich znajomych, nie mąć w głowach, po prostu miej wreszcie honor i cywilną odwagę wytonować się na tym forum .
Romka Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 (edited) [SIZE=3][B][COLOR=#000000]Donato, w dalszym ciągu unikasz konkretów i nie piszesz o tym czego ten wątek dotyczy czyli o rozliczeniach finansowych!!![/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]O naszej współpracy już od dawna nie może być mowy i to ja poprosiłam o zakończenie tej współpracy z uwagi na nierzetelność prowadzonych przez Ciebie finansów naszych psiaków[/B][/COLOR][/SIZE] [B]- nierzetelne prowadzenie skarbonki Laseczki[/B] [I]a) przeniesienie deklaracji stałych bez wcześniejszego poinformowania darczyńców b) do chwili obecnej brakuje 19,5 kg. karmy w skarbonce Laski c) pomimo posiadania środków finansowych w skarbonce Laski opłaciłaś zakup karmy dla niuni z pieniędzy przeznaczonych na inne psy- trochę dziwne, że stało się to przed przejęciem przez Ciebie skarbonki Laski (no bo po co miałabyś uszczuplać swoją skarbonkę???)[/I] [B]- nierzetelne prowadzenie skarbonki Rafika[/B] [I]a) przeniesienie deklaracji stałych Rafika do skarbonki Laski co w przypadku braku zgody deklarujących na rzecz Laski skutkowałoby brakiem od czerwca br. środków utrzymania go w domu tymczasowym. Takie zamiany są niedopuszczalne. b) przeniesienie wszystkich środków finansowych ze skarbonki Rafika w dniu 12.04.br. do skarbonki Laski przy jednoczesnym nieprzeniesieniu pełnej kwoty deklaracji Laseczki tj. deklaracji za okres od 12.04.-30.04 br. (czyżbyś znów coś oszczędzała w swojej skarbonce?)[/I] [B]- nierzetelne prowadzenie skarbonki psiaków łowickich - nierzetelne rozliczanie karmy na wątku skarbonki - jako skarbnik na bazarku Erniego nie byłaś na nim ani razu - dysponowanie środkami skarbonki w sposób taki, jakby były to Twoje prywatne pieniądze np. przelewy od pana Macieja T. z Bielawy są zapisywane w rozliczeniach z miesięcznym opóźnieniem(???marzec w kwietniu!) - opłacanie kosztów leczenia Erniego, który od 16.03, br. jest pod całkowitą opieką na własną prośbę Sylwiaso. - przekłamania informacji dotyczących:[/B] a) [I]umów hotelikowych - sprawdź te umowy, a zobaczysz, że jest tam również moje nazwisko obok Twojego! [/I][B]Wobec powyższego nie obrażając nikogo, chcę zakończyć farsę zwaną "skarbonką psiaków ze schroniska w Łowiczu" i proponuję przejęcie przez Ciebie Donato i dalsze prowadzenie tego wątku. Uczciwie byłoby , gdybyś rozliczyła z honorem i sprawiedliwie pieniądze psów, które znajdują się w skarbonce dzięki wielu darczyńcom. Donato, równo pomiędzy nasze 4 psy: [/B]LASKĘ RAFIKA KUBĘ LOLKA JEŚLI WYRAZISZ ZGODĘ NAPISZĘ DO MODERATORA, A JA Z PRZYJEMNOŚCIĄ POCZYTAM SOBIE CO TAM DOBREGO SŁYCHAĆ NA WĄTKU ;-) Edited May 2, 2012 by Romka
Recommended Posts