Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniaczek zabrany od pani, która ma ponad 20 psów mnożących się jeden przez drugiego. Wyjątkowo jest gładkowłosy, bo inne to kudłacze. Szczeniaczek ma ponad 2 miesiące. Był cały zapchlony i gryzł niemiłosiernie. Na razie dał sobie spokój i odpoczywa w kenelu. Waży max. 2 kg!!!! Nazwałam go TOLUŚ
Szuka domu.
Kontakt: 726714598, [email protected]

wątek reszty psów: http://www.dogomania.pl/threads/214789-Za-miesi%C4%85c-ponad-20-ps%C3%B3w-b%C4%99dzie-bez-opieki!-POMOCY!!!?p=17650079#post17650079

TOLEK:

Mam zdjęcia ale na razie tylko podczas kąpieli:

jego mama:

Posted

xmartix napisał(a):
Tolek nie da sobie w kaszę dmuchać, jak Pirat chciał mu zabrac patyczka to ten pokazał mu swoje małe ząbki :)

Mieszkał z taką ilością psów to pewnie się nauczył ;) Jest śliczny. Jak oceniasz, na jakiego dużego psiaka wyrośnie? 5? 7 kg?

Posted

Korenia napisał(a):
Jak oceniasz, na jakiego dużego psiaka wyrośnie? 5? 7 kg?
5kg to miniaturka. Patrząc na mamę, która ma pewno 7-8kg i na niego to będzie co najmniej taki jak ona (10kg to też mały pies, np. Łatek z mojej sygnatura waży 10,5kg)

Posted

Jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy przy nim (oprócz oczywiście przechowania go w moim domu, bo jak on jest bardziej bojowy niż Pirat, to z moją Shilutą mogliby pójść "na noże":), to daj znać:)

Posted

dziekuje Justika :)
wredny Tolek sika na Pirata poslanie.....
o Tolusia byly juz 2 tel, ale nie wypalilo, gdyz 1 rodzina wolala miec psa "od reki"... a drudzy zdziwieni byli ze piesek jeszcze w domu sika...

Posted

xmartix napisał(a):
:) musiałam chwilowo usunąć Piratkowe posłanie.. Toluś zrobił sobie z niego toaletę...

Biedny Piratek, najpierw zabrali mu Miśkę, a teraz dali małego terrorystę, który skazuje go na leżenie na gołej podłodze:)