kkasiiiar Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Kurcze nie wiem od czego zaczac. Pani zjawila sie u mnie z Corka ktora jest mniej wiecej w moim wieku.. wiec mam nadzieje ze jest ogarnieta ;) Piesek bardzo sie ucieszyl na ich widok widac bylo ze nie jest im obojetny bo obie kobiety zaczely go glaskac przytulac.. wiec tak piesek nalezal do babci ktora umarla w zeszlym roku i jej corka wziela pieska do siebie a on wlasnie zrobil sie taki wloczykij...piesek ma okolo 8-9 lat dokladnie nie wiedza...Ogolnie zanim zaczne pisac co wyszlo o weta to musze przyznac ze milo sie zaskoczylam nowa wetka u mnie w "miescie" bo zawsze jezdzilam z moja Tora do Grudziadza nigdy tutaj psow nie leczylam..wetka nie wiezla od Nas ani grosza na dana chwile za wizyty(szczepienie i odrobaczenie ja pokrylam na pol z wlascicielka)..za sterykle mojej Soni chce 100 zl wiec mile zaskoczenie...a tlok u niej taki ze szok i ludzie bardzo zadowoleni i chwala.. i mloda wiec latwo sie dogadowalysmy:P Do sedna - Jesli chodzi o jadro to piesek nie odczuwa zadnego dyskomfortu wiec najprawdopodobniej jest wnetrem, z uwagi na jego wiek i na to ze mu to nie przeszkadza w zyciu codziennym moze pozostac tak jak jest. Lapa przeswietlona nie wiadac zadnego powaznego uszkodzenia zlamania lub czegos w tym stylu, ona podejrzewa ze poprostu piesek mial jakis uraz i bardzo cierpial i teraz boi sie stwac na ta lape...tetno w niej jest wiec nie ma zadnego zakrzepu...lapka zostala usztywniona tak zeby byla w pozycji naturalnej nie podkurczonej i moze znowu zacznie jej uzywac...za 2 tygodnie mamy zjawic sie na kontroli i bedziemy dalej myslec jesli nie bedzie poprawy druga opcja jaka moze powodowac taki stan lapy jest guz na mozgu:/ ale niestey takiego sprzetu ona nie posiada zeby zrobic badania...w kazdym bardz razie mamy nadzieje ze to jednak nie guz..te 2 tygodnie pokaza czy to jest cos zwiazanego z mozgiem...Corka kobiety zdeklarowala sie ze na czas rekowalscencji wezmie pieska do siebie do bloku, pojechalam z nimi i dopilnowalam zeby rzeczywiscie tam dotarl wspolnie wszystko przygotowalysmy miski, poslanie..Piesek zostal odbarowany przezemnie adresowka-dziekuje Anula za Twoje rady i zaangażowanie!!!! Za 2 tygodnie spotykamy sie u wetki, obiecialam Pani ktora mieszka w domu ze przyjade z Mezem i pomozemy jej zalatac wszystkie dziury w plocie zeby piesek juz nie wychodzil..aaa ma na imie Kajtek bym zapomniala ;) Pani przyjela moja propozycje wiec chyba zmierzamy ku dobremu..:) Quote
savahna Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Kkasiiiar, jakaś dobrą reka masz do tycvh psiaków....:lol: I nieustajace owacje dla Tz-ta.;) Quote
Anula Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Jesteś niesamowita -wielkie pokłony Kochana Cioteczko dla Ciebie.Bardzo,bardzo dziękuję za pomoc Kajtusiowi.Tak mi ten chłopak leżał na sercu.Teraz już tylko będzie dobrze oby jeszcze łapka doszła do normy to będzie super.Dzięki za wspaniałe wiadomości. Quote
kkasiiiar Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Najwazniejsze jest ze piesek jest bezpieczny :) Niedlugo mam dostac zdjecia z domu Malego (tego przez plot co ladnie do mnie przelecial :eviltong:)to dodam pokaze :) savahna- no dobry z niego chlopak ale wiadomo nie mozna za duzo chwalic :P a z ta dobra reka to wolalabym najpierw w spokoju Corke odchowac :D wiec starczy mi narazie wrazen :P Toyota- Tobie dziekuje jak zawsze za zainteresowania moimi sprawami jestes niezastapiona!!;P Anula-jeszcze raz Tobie dziekuje za wszytsko !!!! Quote
sylwija Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 dobre wiadomości, nich się Kajtkowi wiedzie :) Quote
toyota Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zapomniałam napisać, że cena za sterylkę super korzystna ! Jak będziesz zadowolona z tego gabinetu, to chyba zacznę z moimi jeździć przynajmniej na sterylki. Ja dopiero co zapłaciłam 320 zł za jedną i 260 zł za drugą sunię. Obie małe jak Sonia. I dostałam dużą zniżkę :p. Quote
kkasiiiar Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 toyota napisał(a):Zapomniałam napisać, że cena za sterylkę super korzystna ! Jak będziesz zadowolona z tego gabinetu, to chyba zacznę z moimi jeździć przynajmniej na sterylki. Ja dopiero co zapłaciłam 320 zł za jedną i 260 zł za drugą sunię. Obie małe jak Sonia. I dostałam dużą zniżkę :p. No dam znac...z Sonia jestem umowiona pod koniec pazdziernika wiec bede wiedziala co i jak :) Quote
Marycha35 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Supero wieści Dziewczynki, dobrze, że z Białaskiem jest ok:) I już jest bezpieczny!!! BRAWO:):):) Quote
Lucyna Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Wróciłam z wyjazdu, a tutaj takie miłe wieści. Super, że uratowaliście go i udało się odnaleźć właścicieli ... :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts