Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie, jamniki gładkowłose mają chyba najgorzej w schronisku w zimie.. :-(

Może też nowe zdjęcia suni udałoby się zrobić ?

[FONT=Arial][SIZE=2][IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/Box40(2).JPG[/IMG][/SIZE][/FONT]

• 2 weeks later...
  • Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18']Karolcia jest wysterylizowana, ma apetyt i pewnie z tych dwoch powodow tak sie jej przytylo ;)[/quote]
Oj, wiem coś na temat apetytu u jamnikowatych. A jaki ma stosunek do innych psów?

Posted

[quote name='Ulka18']Karolcia jest z dosc duzym psem w boksie i z tego co pamietam to ona tam rzadzi :wink: Dowiem sie od kierownika, jesli potrzeba i jakis domek jest na horyzoncie.[/quote]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2]W potencjalnym domu jest pies który też lubi rządzić. Więc raczej ciężko by było im się dogadać.[/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Argat'][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2]W potencjalnym domu jest pies który też lubi rządzić. Więc raczej ciężko by było im się dogadać.[/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Wiem, ze ona jest w boksie z tym jednym psem juz dosc dlugo. Ale przeciez wyjscie za brame schroniska zmienia kazdego psa diametralnie, wiec moze warto byloby podejsc z tym psem pod schronisko i zrobic probe ?
Karolcia nie lubi sama zostawac w domu, lepiej byloby, zeby towarzyszyl jej jakis psiak, wiec nie zaszkodzi sprobowac.

Posted

[quote name='Ulka18']Wiem, ze ona jest w boksie z tym jednym psem juz dosc dlugo. Ale przeciez wyjscie za brame schroniska zmienia kazdego psa diametralnie, wiec moze warto byloby podejsc z tym psem pod schronisko i zrobic probe ?
Karolcia nie lubi sama zostawac w domu, lepiej byloby, zeby towarzyszyl jej jakis psiak, wiec nie zaszkodzi sprobowac.[/quote]
Tylko że ten dom niestety nie jest z Mielca. Więc taka próba odpada.

Posted

[quote name='Ulka18']Wiem, ze jamniki byly chyba w Lodzi....i to nawet sporo, ale nie mam pojecia, czy i ile jeszcze czeka....[/quote]
W Łodzi z tego co wiem w tej chwili już nie ma, ale jamników w schroniskach niestety nie brakuje. Na razie zostałam poproszona o wysłanie opsiów oraz zdjęć kilku psów, dlatego pytałam o Karolcie.

Posted

Dziewczyny, nie zapominajcie, ze w Mielcu jeszcze takie cudo siedzi:

[URL="http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=2&sort=data DESC&pid=1370"][IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/trbhib.JPG[/IMG][/URL]

A nasze łódzkie jamniki udało nam sie po zorganizowanej, jamikowej akcji wszystkie wyadoptowac :multi::multi::multi:.

Posted

[quote name='Ulka18']Ta sunia byla w boksie Pysi. Chyba jest wysterylizowana, ale nie pamietam :oops:

Reno, a nie zostaly Wam jakies wolne domki po lodzkiej akcji jamnikowej?[/quote]

Spróbuje popytac, bo ja osobiście to nie ogłaszałam jamników a jedynie jednego wiozłam do DT. Wiem, ze własnie Wisełka z Wawy, u której był tymczasowo Hektorek, miała kilka potencjalnych domków.

Ja tą jamniczkę wystawiam na allegro a nasze łódzkie poszły wszystkie własnie w ten sposób.

Posted

[quote name='Ulka18'] a prawdziwi górale psow nie szanuja :shake:[/quote]

:crazyeye:
Myślę, że to zbyt daleko posunięte uogólnienie:cool3: