bonika Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Właśnie, jamniki gładkowłose mają chyba najgorzej w schronisku w zimie.. :-( Może też nowe zdjęcia suni udałoby się zrobić ? [FONT=Arial][SIZE=2][IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/Box40(2).JPG[/IMG][/SIZE][/FONT] Quote
Ulka18 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Karolcia sie przypomina...jamniki maja swoich wielbicieli, nie rozumiem, dlaczego w miare rasowa, ruda jamniczka nie ma jeszcze domu :shake: Quote
terra Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Karolciu, czy kogoś wzruszy twój los i pokocha cię tak, że zechce spędzić z tabą życie? Quote
Ulka18 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Moze jakby Różowonosa znalazla dom, to daloby sie Karolcie zahotelikowac. To jamnisia z nadwaga, gdyby sie troche odchudzila, na pewno znalazlaby dom. Quote
terra Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Hopaj Karolciu na pierwszą, może zdarzy się cud i domek na ciebie czeka. Quote
Ulka18 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nikt nie chce jamnisi :???: inne paroweczki juz dawno zlalazly domy... Quote
Argat Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Karolcia urocza, mimo swojej nadwagi. Czy jest wysterylizowana? Quote
Ulka18 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Karolcia jest wysterylizowana, ma apetyt i pewnie z tych dwoch powodow tak sie jej przytylo ;) Quote
Argat Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Ulka18']Karolcia jest wysterylizowana, ma apetyt i pewnie z tych dwoch powodow tak sie jej przytylo ;)[/quote] Oj, wiem coś na temat apetytu u jamnikowatych. A jaki ma stosunek do innych psów? Quote
Ulka18 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Karolcia jest z dosc duzym psem w boksie i z tego co pamietam to ona tam rzadzi :wink: Dowiem sie od kierownika, jesli potrzeba i jakis domek jest na horyzoncie. Quote
Argat Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Ulka18']Karolcia jest z dosc duzym psem w boksie i z tego co pamietam to ona tam rzadzi :wink: Dowiem sie od kierownika, jesli potrzeba i jakis domek jest na horyzoncie.[/quote] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2]W potencjalnym domu jest pies który też lubi rządzić. Więc raczej ciężko by było im się dogadać.[/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT] Quote
terra Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ale nie zaszkodzi się dowiedzieć, jak Karolcia dogaduje się z innymi psami;) Quote
Ulka18 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Argat'][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2]W potencjalnym domu jest pies który też lubi rządzić. Więc raczej ciężko by było im się dogadać.[/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT][/QUOTE] Wiem, ze ona jest w boksie z tym jednym psem juz dosc dlugo. Ale przeciez wyjscie za brame schroniska zmienia kazdego psa diametralnie, wiec moze warto byloby podejsc z tym psem pod schronisko i zrobic probe ? Karolcia nie lubi sama zostawac w domu, lepiej byloby, zeby towarzyszyl jej jakis psiak, wiec nie zaszkodzi sprobowac. Quote
Argat Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Ulka18']Wiem, ze ona jest w boksie z tym jednym psem juz dosc dlugo. Ale przeciez wyjscie za brame schroniska zmienia kazdego psa diametralnie, wiec moze warto byloby podejsc z tym psem pod schronisko i zrobic probe ? Karolcia nie lubi sama zostawac w domu, lepiej byloby, zeby towarzyszyl jej jakis psiak, wiec nie zaszkodzi sprobowac.[/quote] Tylko że ten dom niestety nie jest z Mielca. Więc taka próba odpada. Quote
Ulka18 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wiem, ze jamniki byly chyba w Lodzi....i to nawet sporo, ale nie mam pojecia, czy i ile jeszcze czeka.... Quote
Argat Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Ulka18']Wiem, ze jamniki byly chyba w Lodzi....i to nawet sporo, ale nie mam pojecia, czy i ile jeszcze czeka....[/quote] W Łodzi z tego co wiem w tej chwili już nie ma, ale jamników w schroniskach niestety nie brakuje. Na razie zostałam poproszona o wysłanie opsiów oraz zdjęć kilku psów, dlatego pytałam o Karolcie. Quote
terra Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Oj, Karolciu! Czy w końcu znajdzie się człowiek, który pokoch cię taką, jaka jesteś? Quote
Ulka18 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Biedna Karolcia ... tak dlugo czeka na milosc :shake: Quote
Reno2001 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dziewczyny, nie zapominajcie, ze w Mielcu jeszcze takie cudo siedzi: [URL="http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=2&sort=data DESC&pid=1370"][IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/trbhib.JPG[/IMG][/URL] A nasze łódzkie jamniki udało nam sie po zorganizowanej, jamikowej akcji wszystkie wyadoptowac :multi::multi::multi:. Quote
Ulka18 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ta sunia byla w boksie Pysi. Chyba jest wysterylizowana, ale nie pamietam :oops: Reno, a nie zostaly Wam jakies wolne domki po lodzkiej akcji jamnikowej? Quote
Reno2001 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Ulka18']Ta sunia byla w boksie Pysi. Chyba jest wysterylizowana, ale nie pamietam :oops: Reno, a nie zostaly Wam jakies wolne domki po lodzkiej akcji jamnikowej?[/quote] Spróbuje popytac, bo ja osobiście to nie ogłaszałam jamników a jedynie jednego wiozłam do DT. Wiem, ze własnie Wisełka z Wawy, u której był tymczasowo Hektorek, miała kilka potencjalnych domków. Ja tą jamniczkę wystawiam na allegro a nasze łódzkie poszły wszystkie własnie w ten sposób. Quote
Ulka18 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Gdyby Mielec byl blizej centralnej Polski, to pewnie wiecej byloby domow... wiadomo Podkarpacie to podnozek gor, a prawdziwi górale psow nie szanuja :shake: Quote
terra Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Ulka18'] a prawdziwi górale psow nie szanuja :shake:[/quote] :crazyeye: Myślę, że to zbyt daleko posunięte uogólnienie:cool3: Quote
Recommended Posts