Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

popatrzcie ile jamniczkowatych piesków znalazłam w galerii schroniska :

[URL="http://www.allegro.pl/item353253661_mix_jamniki_po_przejsciach_.html"][IMG]http://photos02.allegro.pl/photos/128x96/353/25/36/353253661[/IMG][/URL][URL="http://www.allegro.pl/item353253661_mix_jamniki_po_przejsciach_.html"][COLOR=#505050]mix Jamniki ......... po przejsciach :((([/COLOR][/URL]

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Do góry Karolciu!

W Mielcu mają być specjalne kosze, na początku testowane przy placach zabaw. Szkoda że już od jednej osoby słyszałam, że woli wywalić psa, niż po nim sprzątać :shake:

Posted

[quote name='Argat']Do góry Karolciu!

W Mielcu mają być specjalne kosze, na początku testowane przy placach zabaw. Szkoda że już od jednej osoby słyszałam, że woli wywalić psa, niż po nim sprzątać :shake:[/quote]

Czasem mam wrażenie jakby niektórzy ludzie myśleli, że są niezniszczalni i nieśmiertelni.
Czy taka osoba ma podpisany cyrograf z diabłem i wie, że nigdy nikt po niej nie bedzie musiał sprzątać i nie wywali jej z domu?

Karolciu, gdzie jest twoj domek, tylko bardzo długo każe ci czekać.:-(

Posted

[quote name='Argat']W Mielcu mają być specjalne kosze, na początku testowane przy placach zabaw. Szkoda że już od jednej osoby słyszałam, że woli wywalić psa, niż po nim sprzątać :shake:[/quote]
Mowcie co chcecie, ale ja wole adopcje zamiejscowe :roll: Z domami z Mielca nie mamy zadnego kontaktu, zdjec, wiadomosci. Ludzie z Mielca sa typowo 'podkarpaccy', wiem ile sie nasluchalysmy podczas zbierania darow w Tesco 2 lata temu. Nikt juz pozniej nie chcial tej akcji powtorzyc :no-no-no: Dlatego zapytalam Fundacje czy by nie chcieli Karolci.

Posted

Nie uogólniajmy ;)
A jest jakaś odpowiedź w sprawie Karolci? A w ogóle w jakiej ona jest formie? Z tego co czytam, dwa razy wracała z adopcji, pewnie nie jest najlepiej?
Z tego samego miasta jestem, a nawet nic o niej nie wiem.

Posted

Na razie nie mamy odpowiedzi :shake:
Karolcia troche posiwiala, dalej jest taka kluseczka, za wszelka cene chce wyjsc z boksu. Stoi na lapinkach i prosi :placz:
Tak jak jest napisane na stronie, Karolcia byla adoptowana i wracala, poniewaz nie lubi sama zostawac w domu. Ma zapędy niszczycielskie.

Posted

Może by pomyśleć o specjalnej karmie? Nie wiem na ile to jest w schronisku możliwe i ile to by dało przy małej ilości ruchu...
Jej przydałby się dom w którym jest już jeden pies, albo porządne zmęczenie przed każdym samotnym pobytem w domu.

Posted

[quote name='Argat']Może by pomyśleć o specjalnej karmie? Nie wiem na ile to jest w schronisku możliwe i ile to by dało przy małej ilości ruchu...
Jej przydałby się dom w którym jest już jeden pies, albo porządne zmęczenie przed każdym samotnym pobytem w domu.[/quote]
Nie ma raczej mozliwosci podawania specjalnej karmy w schronisku.
Nie ma tez pewnosci, ze ta karme zje akurat Karolcia.

Szkoda jej, bo to przemila sunieczka i kocha ludzi ponad wszystko.
Ze spracerkami trzeba by ostroznie na poczatku, zeby serduszko wytrzymalo.

Posted

Musialabym zapytac kierownika o zgode. Trudno jest wyprowadzic psa wzdluz boksow i wprowadzic z powrotem. Trzeba by tez wyciagnac kolege Karolci, zeby nie bylo konfliktow po powrocie.