Mami Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 No! Prawidlowo! Ciesze sie bardzo, bo kiedy z serca plyna slowa uderzaja z wielka moca! Kraza blisko wsrod nas ot tak Dajac chetnym szczere zloto (improwizacja dowolna) O! Wspominalem, ze jestem tez poeta? Quote
Diana14 Posted January 11, 2004 Author Posted January 11, 2004 No cóż, chyba jestem zaskoczony.... :D hahahaha.........nareszcie!!!!!!!!chciałabym zobaczyć Twoją minę......... Quote
Mami Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 Stefan, tak miedzy nami, to nie zapomnij ze tu sa dzieci, i uzywanie zwrotu rznac jest niestosowne. Niemniej jednak, do tego rzniecia tez bym sie chetnie przylaczyl! Quote
Diana14 Posted January 11, 2004 Author Posted January 11, 2004 zrobie cos dla dobra ludzkosci...przeniscie sie na off topic ..PLEASE :) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=6390&start=255 macie tu nawet linka... taka wspanialomyslna jestem ;) PROSZE...chyba ze mi Dianko dowiedziesz jak to ze idzies zod szpitala ma sie to cannicrossu :) i do napastowania Jacka :) Tajruś!Rób jak chcesz ja tam się nie obrażę......... Ja napastuję Jacka???...............hmmm.........muszę to przemyśleć.... Ale o canicrossie i tak już wiem co chciałam :) Quote
Diana14 Posted January 11, 2004 Author Posted January 11, 2004 no to cio???przenosimy się???ja tam muszę sobie obcykać co i jak.... :evilbat: Quote
Diana14 Posted January 11, 2004 Author Posted January 11, 2004 zrobie cos dla dobra ludzkosci...przeniscie sie na off topic ..PLEASE :) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=6390&start=255 macie tu nawet linka... taka wspanialomyslna jestem ;) PROSZE...chyba ze mi Dianko dowiedziesz jak to ze idzies zod szpitala ma sie to cannicrossu :) i do napastowania Jacka :) Tajra, postaram się poprawić.. Choć daleki jestem od myśli, że to moja skromna osoba wywołuje to zmieszanie, to jednak treść zawarta e tym topicu, ale tutaj wskazuje czemu na off się nie da :) Pozdrawiam Nie wiem co miałeś na myśli i co kombinujesz ale już mi się to nie podoba........ Łaskawy Panie proszę o wyjaśnienia.... Tajruś!Nie denerwuj się.....ja tu po dobroci chcę....zgodziłam się przecież... :) Quote
Recommended Posts