Jump to content
Dogomania

Galeria szalonej sznaucerzycy i miziastego kociosława.

Recommended Posts

Posted

jak to Twojej Pusi - pojechałaś do Magdy po kota ? :)
a Pusie są teraz jak rozumiem dwie ?bo myślałam że ta młodsza Pusia jest Puszkiem hihih?
Bo trikolorka jest siostrą tej dorosłej już Pusi
komuś się coś pomerdało, ale myślę,że Magda sprostuje jak to z Pusiami jest :D

Posted

moja Pusia to ownicki lesny{siostra jest duza trikolorka] maly Pusiek to czubek vel wytrzeszcz[mlodszy brat mojej Pusi po tej samej matce a wyglada ze tym samym ojcu rowniez] a Margowa to wroclawska Pusia [corka trikolorki ] i chyba tak ma byc
wsio jasne?

Posted

[quote name='Tekla64']moja Pusia to ownicki lesny{siostra jest duza trikolorka] maly Pusiek to czubek vel wytrzeszcz[mlodszy brat mojej Pusi po tej samej matce a wyglada ze tym samym ojcu rowniez] a Margowa to wroclawska Pusia [corka trikolorki ] i chyba tak ma byc
wsio jasne?[/QUOTE]

Strasznie to skomplikowane :eviltong:

Posted

No to widzę, że nie tylko u mnie kocurki się "mnożą":eviltong: zestaw pies + 2 koty u mnie całkiem fajnie działa;)
Ale które to twoje szczęście? Bo ja totalnie już się pogubiłam które i jak mają na imię poza tricolorką i Pusią;)
Piękne zdjęcia i czekam na jeszcze;)

Posted

no jak to tak, do Magdy bez psa pojechałaś? no nie mogę, ja rozumiem że po kota, ale bez Figi :shake:

zdjęcia super, no i najważniejsze że wyjazd był udany i że wszyscy są zadowoleni :p