Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

W zeszłą sobotę wyszłam z Borysem na spacer, bo nie było Anety, a Kula poszła na sterylkę :) Osobiście bardzo lubię tego wariata, także to była sama przyjemność. Ma on trochę złych nawyków, jak skakanie czy w trakcie zabawy łapanie zębami za dłoń, ale wiem, że Aneta z nim nad tym pracuje. Ostatnio też ćwiczyła z nim "łapę", ja również, już coś mu tam wychodzi. Ćwiczyłam z nim również komendę "nos", obrotu wokół własnej osi i wokół opiekuna oraz ósemek między nogami, ale na razie między tylko jedną nogą :D Muszę powiedzieć, że Borys przepięknie skupia się na opiekunie! (albo na smaczkach? :D) Nawet jak wokół niego bawiły się psy to on mimo wszystko ze mną ćwiczył. Byłam pod wrażeniem :)

Mam również dwa zdjęcia ze spaceru. Dość słabej jakości, bo robione telefonem, ale zawsze coś :}

Tutaj próbowałam uchwycić jak wysoko skacze, ale to już są chyba za duże wymagania na aparat w telefonie :D

Posted

Mam kilka zdjęć, niestety też robione telefonem. Wiem, że Aneta miała aparat i trochę cykała, więc może niebawem je wrzuci :D

Taaaki przytulaś z niego!

I powygrzewać się trzeba, bo słońce świeci :D

• 2 weeks later...
Posted

w sobotę była rodzina zdecydowana na adopcje Borysa, mówiłam że taki fajny wesoły grzeczny, niestety w boksie szczerzy zęby na ludzi, nie wiem co z tym zrobić, z takim zachowaniem przecież wszystkich zniechęca, dlatego jest tak długo! Jedyna nadzieja na adopcję prosto ze spaceru, żeby nie był w klatce w czasie oglądania...

Tłumaczyłam, że niektóre psy tak reagują na boks, ale się wystraszyli, zresztą nie ma co się dziwić, warkotał dość groźnie...

Posted

Oj, Borys Borys... nie wolno tak ludzi straszyć :shake:

Następnym razem musi być uśmiech jak z reklamy pasty do zębów
i błagające oczy z triku "na Kota w Butach" :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Borys idzie do domu, musi pokochać kota...
Idzie do Doroty, która prosiła o możliwość szkolenia Borysa w czwartki przez nią, myślę, że Aneta nie będzie miała nic przeciwko?
W końcu to juz prawie Doroty piesek... :lol:

• 3 weeks later...