joanna83 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 A ja wysłałam kochasia do pupili. P.Janka obiecała go umieścić tym razem na pewno :) Quote
psi Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='joanna83']A ja wysłałam kochasia do pupili. P.Janka obiecała go umieścić tym razem na pewno :)[/QUOTE] SUPER dziękuję :) Quote
psi Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Kochani ,żeby nie było ,że coś ściemniam piszę prawdę i tylko prawdę jak dziś było :lol: Lucek mnie praktycznie nie zna tyle o ile przez płot więc dziś miałam okazję pobyć z nim godzinkę.Lucek był grzeczny 2 razy skoczył na mnie ale raczej to miała być według niego zabawa co mi nie odpowiadało bo ja z metra cię ta i olbrzyma nie miałam ochoty dźwigać na sobie :eviltong: żartuje oczywiście,wydałam komendę nie wolno i odepchnęłam go od siebie i stanowcze [B]NIE[/B] chłopak w mig zrozumiał,że sobie tego nie życzę (te 2 podskoki na mnie były pod rząd).[B]Nie szczypną[/B] mnie ani razu dał się ładnie wyczesać dotykałam go wszędzie [B]ZERO[/B] agresji.Na wybiegu były 2 nieznajome psy nie był nimi zainteresowany (ale sąsiada z boksu obszczekuje,on go nienawidzi :-().Ta jego ślepota może być spowodowana cukrzycą jedna Pani mi tak powiedziała.Powiem Wam szczerze Lucek to łagodny do ludzi misiek,który bardzo szybko się przystosowuje do sytuacji :) on pragnie być z człowiekiem i go zadowalać :) Jeśli ktoś go adoptuje to będzie miał oddanego wiernego przyjaciela.Lucek ładnie chodzi na smyczy jesli sie oddalał od mnie wołałam go z komenda WRÓĆ i był posłuszny :multi: fotki z dzisiejszego dnia będę miała potem to wrzucę Proszę o domek dla Lucjana Quote
psi Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Kochani ,żeby nie było ,że coś ściemniam piszę prawdę i tylko prawdę jak dziś było :lol: Lucek mnie praktycznie nie zna tyle o ile przez płot więc dziś miałam okazję pobyć z nim godzinkę.Lucek był grzeczny 2 razy skoczył na mnie ale raczej to miała być według niego zabawa co mi nie odpowiadało bo ja z metra cię ta i olbrzyma nie miałam ochoty dźwigać na sobie :eviltong: żartuje oczywiście,wydałam komendę nie wolno i odepchnęłam go od siebie i stanowcze [B]NIE[/B] chłopak w mig zrozumiał,że sobie tego nie życzę (te 2 podskoki na mnie były pod rząd).[B]Nie szczypną[/B] mnie ani razu dał się ładnie wyczesać dotykałam go wszędzie [B]ZERO[/B] agresji.Na wybiegu były 2 nieznajome psy nie był nimi zainteresowany (ale sąsiada z boksu obszczekuje,on go nienawidzi :-().Ta jego ślepota może być spowodowana cukrzycą jedna Pani mi tak powiedziała.Powiem Wam szczerze Lucek to łagodny do ludzi misiek,który bardzo szybko się przystosowuje do sytuacji :) on pragnie być z człowiekiem i go zadowalać :) Jeśli ktoś go adoptuje to będzie miał oddanego wiernego przyjaciela.Lucek ładnie chodzi na smyczy jesli sie oddalał od mnie wołałam go z komenda WRÓĆ i był posłuszny :multi: fotki z dzisiejszego dnia będę miała potem to wrzucę Proszę o domek dla Lucjana Quote
asika5 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Normalnie pies ideał:loveu: Idziezima i dobrze żeby Luisek miał juz do tego czasu cieplutki kącik gdzieś na kanapie;) DOMKU DOMKU GDZIE JESTEŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agula99 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Lucjan na jakąś fajną kanapkę i to już!!! Quote
psi Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Agula99']Lucjan na jakąś fajną kanapkę i to już!!![/QUOTE] Moje marzenie :lol: ale nie będę wybredna w doborze domku chciała bym by znalazł człowieka,który go pokocha,będzie szanował,dbał i troszczyły się o niego.Oby miał ciepły kąt na zimę to moje marzenie :) Quote
psi Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 witam i proszę o zajrzenie do Lucka :) Quote
asika5 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 A ja dopiero usiadłąm od rana i od razu zagladam do Lecjanka Miłej nocki chłopie;) Quote
DONnka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 W górę Lucuś :):):) Nikt o Ciebie nie pyta :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
asika5 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Lucjanie wstawaj mamy pękny poranek. Kto wie może dzis ktoś ofiaruje ci dom? BUuuuuuuuuuuuuziaczki w słodki pyszczek Quote
psi Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Hej Asia dzięki ,że trzymasz rękę na pulsie mi się dziś przysnęło dłużej :eviltong: Domku czekamy i wyglądamy Cię z utęsknieniem :loveu: Quote
psi Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='joanna83']A ja wysłałam kochasia do pupili. P.Janka obiecała go umieścić tym razem na pewno :)[/QUOTE] Lucjanek ukazał się w PUPILACH dzięki [B]joanna83[/B] Quote
psi Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 martwię się tymi zimnymi nocami a i niebawem zima do Nas zawita :( Wypatrzyłam kolejnego wielkiego psa około 45kg może więcej może ciut mniej o wdzięcznym imieniu [B]MAJOR[/B] jest [B]NIEDOWIDZĄCY[/B] ma oczopląs ale świetnie reaguje na niektóre komendy i posłuszeństwo (łatwo nad nim zapanować) idealny do pilnowania posesji jutro fotki postaram się wrzucić. Quote
bela51 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Biedne te psiaki, gdybym tylko mogła, wziełabym cała sfore tych starych, najbardziej potrzebujących. :-( Ale teraz tylko yorki w modzie, nie wazne że z pseudo, byle mozna było poszpanowac.:shake: Quote
psi Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='bela51']Biedne te psiaki, gdybym tylko mogła, wziełabym cała sfore tych starych, najbardziej potrzebujących. :-( Ale teraz tylko yorki w modzie, nie wazne że z pseudo, byle mozna było poszpanowac.:shake:[/QUOTE] Ja również nie mam możliwości przygarnięcia :( (64m blok 2 psiaki staruszki 2 kotki cóż poradzić TZ i synek więcej nie wcisnę) chyba,że dwunożnych eksmitować do innego lokalu :D (taki niedzielny żarcik :D) Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Lucjanku pamiętam i zaglądam ....obyś jak najszybciej znalazł kochający domek. Quote
DONnka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Zmykaj do domku Lucjanku :) Zima idzie ... Quote
psi Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Lucjanek prosi o domek dajcie mu szansę na lepsze życie..... Quote
Recommended Posts