Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='joanna83']A ja wysłałam kochasia do pupili. P.Janka obiecała go umieścić tym razem na pewno :)[/QUOTE]

SUPER dziękuję :)

Posted

Kochani ,żeby nie było ,że coś ściemniam piszę prawdę i tylko prawdę jak dziś było :lol:

Lucek mnie praktycznie nie zna tyle o ile przez płot więc dziś miałam okazję pobyć z nim godzinkę.Lucek był grzeczny 2 razy skoczył na mnie ale raczej to miała być według niego zabawa co mi nie odpowiadało bo ja z metra cię ta i olbrzyma nie miałam ochoty dźwigać na sobie :eviltong: żartuje oczywiście,wydałam komendę nie wolno i odepchnęłam go od siebie i stanowcze [B]NIE[/B] chłopak w mig zrozumiał,że sobie tego nie życzę (te 2 podskoki na mnie były pod rząd).[B]Nie szczypną[/B] mnie ani razu dał się ładnie wyczesać dotykałam go wszędzie [B]ZERO[/B] agresji.Na wybiegu były 2 nieznajome psy nie był nimi zainteresowany (ale sąsiada z boksu obszczekuje,on go nienawidzi :-().Ta jego ślepota może być spowodowana cukrzycą jedna Pani mi tak powiedziała.Powiem Wam szczerze Lucek to łagodny do ludzi misiek,który bardzo szybko się przystosowuje do sytuacji :) on pragnie być z człowiekiem i go zadowalać :) Jeśli ktoś go adoptuje to będzie miał oddanego wiernego przyjaciela.Lucek ładnie chodzi na smyczy jesli sie oddalał od mnie wołałam go z komenda WRÓĆ i był posłuszny :multi: fotki z dzisiejszego dnia będę miała potem to wrzucę

Proszę o domek dla Lucjana

Posted

Kochani ,żeby nie było ,że coś ściemniam piszę prawdę i tylko prawdę jak dziś było :lol:

Lucek mnie praktycznie nie zna tyle o ile przez płot więc dziś miałam okazję pobyć z nim godzinkę.Lucek był grzeczny 2 razy skoczył na mnie ale raczej to miała być według niego zabawa co mi nie odpowiadało bo ja z metra cię ta i olbrzyma nie miałam ochoty dźwigać na sobie :eviltong: żartuje oczywiście,wydałam komendę nie wolno i odepchnęłam go od siebie i stanowcze [B]NIE[/B] chłopak w mig zrozumiał,że sobie tego nie życzę (te 2 podskoki na mnie były pod rząd).[B]Nie szczypną[/B] mnie ani razu dał się ładnie wyczesać dotykałam go wszędzie [B]ZERO[/B] agresji.Na wybiegu były 2 nieznajome psy nie był nimi zainteresowany (ale sąsiada z boksu obszczekuje,on go nienawidzi :-().Ta jego ślepota może być spowodowana cukrzycą jedna Pani mi tak powiedziała.Powiem Wam szczerze Lucek to łagodny do ludzi misiek,który bardzo szybko się przystosowuje do sytuacji :) on pragnie być z człowiekiem i go zadowalać :) Jeśli ktoś go adoptuje to będzie miał oddanego wiernego przyjaciela.Lucek ładnie chodzi na smyczy jesli sie oddalał od mnie wołałam go z komenda WRÓĆ i był posłuszny :multi: fotki z dzisiejszego dnia będę miała potem to wrzucę

Proszę o domek dla Lucjana

Posted

Normalnie pies ideał:loveu:

Idziezima i dobrze żeby Luisek miał juz do tego czasu cieplutki kącik gdzieś na kanapie;)

DOMKU DOMKU GDZIE JESTEŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Agula99']Lucjan na jakąś fajną kanapkę i to już!!![/QUOTE]

Moje marzenie :lol: ale nie będę wybredna w doborze domku chciała bym by znalazł człowieka,który go pokocha,będzie szanował,dbał i troszczyły się o niego.Oby miał ciepły kąt na zimę to moje marzenie :)

Posted

Hej Asia dzięki ,że trzymasz rękę na pulsie mi się dziś przysnęło dłużej :eviltong:

Domku czekamy i wyglądamy Cię z utęsknieniem :loveu:

Posted

[quote name='joanna83']A ja wysłałam kochasia do pupili. P.Janka obiecała go umieścić tym razem na pewno :)[/QUOTE]

Lucjanek ukazał się w PUPILACH dzięki [B]joanna83[/B]

Posted

martwię się tymi zimnymi nocami a i niebawem zima do Nas zawita :(

Wypatrzyłam kolejnego wielkiego psa około 45kg może więcej może ciut mniej o wdzięcznym imieniu [B]MAJOR[/B] jest [B]NIEDOWIDZĄCY[/B] ma oczopląs ale świetnie reaguje na niektóre komendy i posłuszeństwo (łatwo nad nim zapanować) idealny do pilnowania posesji jutro fotki postaram się wrzucić.

Posted

Biedne te psiaki, gdybym tylko mogła, wziełabym cała sfore tych starych, najbardziej potrzebujących. :-(
Ale teraz tylko yorki w modzie, nie wazne że z pseudo, byle mozna było poszpanowac.:shake:

Posted

[quote name='bela51']Biedne te psiaki, gdybym tylko mogła, wziełabym cała sfore tych starych, najbardziej potrzebujących. :-(
Ale teraz tylko yorki w modzie, nie wazne że z pseudo, byle mozna było poszpanowac.:shake:[/QUOTE]

Ja również nie mam możliwości przygarnięcia :( (64m blok 2 psiaki staruszki 2 kotki cóż poradzić TZ i synek więcej nie wcisnę) chyba,że dwunożnych eksmitować do innego lokalu :D (taki niedzielny żarcik :D)