Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE][B]Martika@Aischa[/B] No to już jest nas dwie :smile::smile::smile:[/QUOTE]

[quote name='Agula99']A nawet [B]TRZY!!!![/B] :)[/QUOTE]

dziękuję :)

Posted

Generalnie ciężko o domek nie tyle dla ślepaczków co dla starszych psów...:-(
Ale wierzę że Lucek znajdzie swoje miejsce :loveu:

Posted

[quote name='Lupi']Generalnie ciężko o domek nie tyle dla ślepaczków co dla starszych psów...:-(
Ale wierzę że Lucek znajdzie swoje miejsce :loveu:[/QUOTE]

Jasne że znajdzie !!!!! :) Nie tracimy nadziei :) Lucuś chłopaku do domku marsz!!!!!

Posted

[quote name='Beatkaa']To może ogłoszenie w jakiejś gazecie regionalnej? :)[/QUOTE]

Był Lucjanek w "papierowej" pare razy ogłaszany nawet artykuł o seniorkach był 3 razy pisany i na lokalnych portalach umieszczam ale[B] NIC[/B] :(

Posted

[quote name='psi']Był Lucjanek w "papierowej" pare razy ogłaszany nawet artykuł o seniorkach był 3 razy pisany i na lokalnych portalach umieszczam ale[B] NIC[/B] :([/QUOTE]

Ciocia trzeba próbować do skutku ...może akurat jakiś dobry człowiek kupi gazetkę i zakocha się w Lucusiu :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ciocia trzeba próbować do skutku ...może akurat jakiś dobry człowiek kupi gazetkę i zakocha się w Lucusiu :)[/QUOTE]

Próbuję i nie poddaję się ;) i cicha nadzieję mam,że właśnie ten człowiek właściwy się znajdzie :)

Posted

[B]Lucuś[/B], wybacz, że Cię tak strasznie zaniedbałam :modla:
Prawdę mówiąc wchodząc tu po tak długiej przerwie liczyłam, że coś się u Ciebie zmieniło :shake:
Głaski wysyłam i kciuki znowu zaciskam modląc się o cud :modla:
Czy Lucjan ma aktualne wydarzenie na fb ???

Posted

[quote name='DONnka'][B]Lucuś[/B], wybacz, że Cię tak strasznie zaniedbałam :modla:
Prawdę mówiąc wchodząc tu po tak długiej przerwie liczyłam, że coś się u Ciebie zmieniło :shake:
Głaski wysyłam i kciuki znowu zaciskam modląc się o cud :modla:
Czy Lucjan ma aktualne wydarzenie na fb ???[/QUOTE]

Witaj cioteczko :)
Lucjanek się nie gniewa i wybacza nieobecność to pogodne dobroduszne psisko :)
Ma wydarzenia na fb ale każdy tyko pożałuje i udostępnia dalej :( rozumiem obawy ludzi dlatego skupiłam się na naszym regionie i szukam na Podlasiu mu domu

Lucjan hop na pierwszą :)