DONnka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Agula99']I jeszcze miziamy i podnosimy i zachwycamy się!! Dla Lucusia wszystko, a nawet więcej!!! :)[/QUOTE] No to razy dwa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
psi Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='DONnka']No to razy dwa :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] a ciocia DONnka nie może spać i do Lucjanka zagląda po nocy ;) za co serdecznie dziękuję :loveu: Lucuś tyle kochanych i życzliwych osób jest wokoło musi się udać znaleźć Ci domek Quote
Agula99 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 I dziś też Lucka ściskamy i wielką nadzieję na dobry domek mamy :) Quote
psi Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Agula99']I dziś też Lucka ściskamy i wielką nadzieję na dobry domek mamy :)[/QUOTE] super rymowanki piszesz cioteczko :) dziękuję :) Quote
Agula99 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Bo Lucuś, to jest cudne stworzenie, kochają się w nim wszystkie jelenie, tylko Luckowi człowieka brak, lecz nagle może wszystko pójdzie na TAK :) Quote
psi Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Agula99']Bo Lucuś, to jest cudne stworzenie, kochają się w nim wszystkie jelenie, tylko Luckowi człowieka brak, lecz nagle może wszystko pójdzie na TAK :)[/QUOTE] Oj tak oj tak :D a ja jestem jednym z tych jeleni :D Quote
Guest monia3a Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Witaj Lucek :) Coś chłopie nie masz szczęścia :( tyle ogłoszeń i cisza ... Quote
Beatkaa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ostatnio jakiś zastój w adopcjach ....:( Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Lucuś!! Nie damy się, o nie o nieeee!!! Quote
psi Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 nie nie poddamy się :) będziemy ogłaszać chłopaka do skutku nawet jeśli Lucek pożyje 2 dni na wolności i swoim człowieku to [B]POWIEM BYŁO WARTO [/B] Quote
DONnka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Lucek pamiętam :loveu: Kciuki trzymam permanentnie i nie dopuszczam do siebie innej myśli niż ta, że chłopak w końcu odnajdzie swoje miejsce na Ziemi :):):):) Quote
Agula99 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Ja też zaglądam, wierzę w cuda i wierzę że się uda!!! :) Quote
psi Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Cioteczki jesteście kochane :) dziękuję ,że wspieracie Lucjana ruszam z wątkiem schroniskowych staruszków może któremuś się uda pomóc link w podpisie jak ktoś chce zajrzeć Dobranoc Lucusiu :* Quote
siekowa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nawet nie wiedziałam, że ten cudowny psiaczek ma swój wątek na dogo :) Wstawię go na profile Adopcje starszych psów tylko z którym tekstem? [url]http://psiegranemarzenia.pl/pokaz-Haker-1549.html[/url] [url]http://psiegranemarzenia.pl/pokaz-Lucek-1476.html[/url] Czy ma wydarzenie na facebooku? Quote
psi Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='siekowa']Nawet nie wiedziałam, że ten cudowny psiaczek ma swój wątek na dogo :) Wstawię go na profile Adopcje starszych psów tylko z którym tekstem? [URL]http://psiegranemarzenia.pl/pokaz-Haker-1549.html[/URL] [URL]http://psiegranemarzenia.pl/pokaz-Lucek-1476.html[/URL] Czy ma wydarzenie na facebooku?[/QUOTE] Witaj [B]siekowa[/B] :) na wątku Lucjanka vel Hakerka Od jakiegoś już czasu przechrzciliśmy Hekerka na Lucjana więc dla mnie nie ma znaczenia jaki tekst sie pojawi ważne by ten właściwy domek się znalazł Tak ma FB [url]http://www.facebook.com/events/250472908324916/[/url] Quote
Agula99 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Lucuś, no prosze będziesz miał kolejne wsparcie od siekowej :) Quote
Martika&Aischa Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Po ostatnich ciężkich dniach i ja melduję się u naszego Lucusia cały czas mu kibicując :* Quote
psi Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Po ostatnich ciężkich dniach i ja melduję się u naszego Lucusia cały czas mu kibicując :*[/QUOTE] Dziekujęmy :) Lucjanie proszony jesteś na pierwszą :) Quote
Martika&Aischa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Bardzo wysokooooooooo podnosimy naszego Lucjanka :) Wiosna tuż tuż .....domku odezwij się !!! Quote
psi Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Dziś byłam u Lucjana chłopak zaczął się sypać czesanko się szykuje oby parę dni było sucho to wpadnie w moje ręce :D jaki on kochany jest. Jak zwykle wylizał mi rękę między czasie pokłócił się z sąsiadem i poszedł do koleżanek na ploty :D fotki wrzucę pojutrze bo komputer w naprawie i gościnnie od TZ korzystam (patrzcie jaki dobry z niego człek :D komputer żonce dał :D-mały żarcik ;) ) Cioteczki Lucuś pozdrawia i dziękuję za pomoc -tak mi szepnął do ucha ;) Quote
Agula99 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Lucuś nooo kochany, my cię też pozdrawiamy psinko :) Quote
DONnka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='psi']Dziś byłam u Lucjana chłopak zaczął się sypać czesanko się szykuje oby parę dni było sucho to wpadnie w moje ręce :D jaki on kochany jest. Jak zwykle wylizał mi rękę między czasie pokłócił się z sąsiadem i poszedł do koleżanek na ploty :D fotki wrzucę pojutrze bo komputer w naprawie i gościnnie od TZ korzystam (patrzcie jaki dobry z niego człek :D komputer żonce dał :D-mały żarcik ;) ) [B]Cioteczki Lucuś pozdrawia i dziękuję za pomoc -tak mi szepnął do ucha ;)[/B][/QUOTE] [B]Lucjanku[/B], nie ma za co :loveu: Tak naprawdę to mimo starań niewiele dla Ciebie udało się zrobić biedaku :shake: Ciągle jesteś w schronie :(:(:( Dobrze, że masz koło siebie choć [B]ciocię psi[/B] :loveu: Oby na wiosnę obudziły się ludzkie serca a jedno z nich zabiło mocniej dla Ciebie :loveu: :loveu: :loveu: Fajnie, że przybywają nowe ciocie na wątek Lucusia :):):) Quote
Recommended Posts