psi Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Jest APEL w schronisku kto może to niech roześle dalej....Dzięki "UWAGA..." [URL]http://schronisko.bialystok.pl/[/URL] Quote
psi Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='psi']Jest APEL w schronisku kto może to niech roześle dalej....Dzięki "UWAGA..." [URL]http://schronisko.bialystok.pl/[/URL][/QUOTE] na BO zamieściłam może kogoś ruszy [B][COLOR=black]...RATUJĄC PSA NIE ZMIENIMY ŚWIATA ALE ŚWIAT ZMIENI SIĘ DLA TEGO JEDNEGO PSA... ADOPCJA POWINNA BYĆ ŚWIADOMA I PRZEMYŚLANA TO DECYZJA NA LATA ZWIERZĘ TO NIE ZABAWKA,KTÓRĄ ODŁOŻYSZ NA PÓŁKĘ JAK SIĘ ZNUDZI NIE ROZMNAŻAJ... NIE PORZUCAJ...NIE SKAZUJ NA CIERPIENIE... ADOPCJA =RATUJE ŻYCIE DAJ SZANSĘ DLA SENIORA GODNIE PRZEŻYĆ STAROŚĆ TO CUDNE I ODDANE PSY,ONE WIEDZĄ I DUŻO WIĘCEJ ROZUMIEJĄ... ZANIM KUPISZ PIESKA W TYPIE RASY BO CIĘ NIE STAĆ NA PSA Z PAPIERAMI POMYŚL CZY WARTO...CZĘSTO TAKIE PSY CHORUJĄ,BO MAJĄ UKRYTE I CZASEM WIDOCZNE WADY GENETYCZNE... NIE KAŻDY MUSI KOCHAĆ ZWIERZĘTA NAJWAŻNIEJSZE BY ICH NIE KRZYWDZIŁ NIE BĄDŹ OBOJĘTNY NA CIERPIENIE I WYRZĄDZANĄ IM KRZYWDĘ...ONE SIĘ NIE POSKARŻĄ ONE I TAK KOCHAJĄ SWOJEGO "OPRAWCĘ"... [/COLOR][/B] Quote
Guest monia3a Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Aukcja Lucka została usunięta :( Takiego maila dostałam: Lucek - starszy i niewidomy owczarek niemiecki (2046211932) W naszym Serwisie umieszczać można tylko i wyłącznie Oferty sprzedaży psów i kotów. [B]Nie jest dozwolone wykorzystywanie Ofert Allegro w celu ogłoszeniowym.[/B] Zakaz dotyczy także wykorzystania opisu przedmiotu w Allegro do przedstawienia całej swojej oferty wraz z cennikiem. Niedozwolone jest również zamieszczanie w opisie oferty sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż nie odbędzie się w ramach Allegro. Oferta nie może też być wykorzystywana jako sposób kontaktowania się z innymi Użytkownikami. Jeśli chcą Państwo oddać psa lub kota w dobre ręce można tego dokonać poprzez Serwis Tablica.pl na warunkach ujętych na stronie: [url]http://tablica.pl/pomoc/oferty/zmiany-dotyczace-zamieszczania-ogloszen-w-kategorii-zwierzeta/[/url] Quote
Agula99 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Tak, to się u wszystkich powtarza, nam też pousuwali ogłoszenia naszych psiaków, bo to miejsce na sprzedaż, a nie zwykłe ogłoszenia, no cóż, szkoda. Quote
psi Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='Agula99']Tak, to się u wszystkich powtarza, nam też pousuwali ogłoszenia naszych psiaków, bo to miejsce na sprzedaż, a nie zwykłe ogłoszenia, no cóż, szkoda.[/QUOTE] no tak nie zarabiają więc po co blokować miejsce Quote
Agula99 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='psi']no tak nie zarabiają więc po co blokować miejsce[/QUOTE] Dokładnie, ale czy to nie byłby ładny gest w stronę zwierząt?? Przecież nic nie tracą, no ale nie może być, liczy się kasa, kasa, kasa!! Quote
Guest monia3a Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='psi']no tak nie zarabiają więc po co blokować miejsce[/QUOTE] Dlaczego nie zarabiają?? Każde wystawienie aukcji jest płatne nie mają tylko prowizji od kupna. Muszę sprawdzić dlaczego tylko usunęli Lucka bo Fidżi i Polarek nadal są na aukcjach :) Quote
psi Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='monia3a']Dlaczego nie zarabiają?? Każde wystawienie aukcji jest płatne nie mają tylko prowizji od kupna. Muszę sprawdzić dlaczego tylko usunęli Lucka bo Fidżi i Polarek nadal są na aukcjach :)[/QUOTE] Acha nie wiedziałam sądziłam,że od wystawionej kwoty biorą prowizję a ,że psy za 1zł to sądziłam,że o to chodzi. Quote
DONnka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 LUCUŚ, WYBACZ CIOTCE, ŻE CIĘ ZANIEDBAŁA OKRUTNIE :modla: :modla: :modla: To wszystko przez te bazarki w moim podpisie :shake: Teraz się już poprawię :):):) [B]Psi,[/B] nie było żadnego odzewu z ostatnich ogłoszeń Lucka ??? Quote
psi Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 :placz:Nie było cholera jasna:placz: już sama nie wiem o co chodzi czy na prawdę Lucek nie ma szans na adopcję :( Czy jest psem nie adopcyjnym? nie wiem jak mu pomoc :placz: Mówię o nim w pracy proszę by rozpytywali znajomych rodzinę ale cisza :-( juz sama nie wiem co dalej...... Quote
Agula99 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Lucuś tak mi ciebie żal psinko, czy jest tam gdzieś dobry człowieczek dla ciebie??? :( Quote
Guest monia3a Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='psi']:placz:Nie było cholera jasna:placz: już sama nie wiem o co chodzi czy na prawdę Lucek nie ma szans na adopcję :( Czy jest psem nie adopcyjnym? nie wiem jak mu pomoc :placz: Mówię o nim w pracy proszę by rozpytywali znajomych rodzinę ale cisza :-( juz sama nie wiem co dalej......[/QUOTE] Ula spokojnie, znajdzie się. Zobacz mój Piksel siedział u mnie ponad 9 miesięcy a Fidżi jest już 11 i nadal cisza ... Quote
psi Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='monia3a']Ula spokojnie, znajdzie się. Zobacz mój Piksel siedział u mnie ponad 9 miesięcy a Fidżi jest już 11 i nadal cisza ...[/QUOTE] no mam nadzieję,że w końcu wypatrzy ten [B]jego człowiek[/B] i zabierze do domku Quote
Martika&Aischa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Lucuś do domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agula99 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ludzie pokochajcie Lucusia, tego słodziaka!!! :) Quote
psi Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Już prawie pięć miesięcy szukamy Luckowi domku i miałam tylko 2 zgłoszenia,które nie wypaliły :( oczywiście to dobrze bo po co brać psa by potem sie męczył z nimi lub....a tu to szeroka gama jest jak pozbyć się niechcianego psa :( Lucjan hop do góry :) Quote
Agula99 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Tak to czasem jest, nasze psiaki też czekają na domki po pięć miesięcy i dłużej, ale nie załamujmy się!! Lucuś ja wierzę, że domek gdzieś tam czeka!! Quote
joanna83 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [B]Ula[/B] z adopcjami ciężko. Nasze szczenięta siedzą już 3 miesiące. Ale ja też uważam, że lepiej poczekać, sprawdzić dom 10 razy i mieć jak największe przekonanie, że to właśnie ten, niż oddać szybko i byle jak. Quote
psi Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='joanna83'][B]Ula[/B] z adopcjami ciężko. Nasze szczenięta siedzą już 3 miesiące. Ale ja też uważam, że lepiej poczekać, sprawdzić dom 10 razy i mieć jak największe przekonanie, że to właśnie ten, niż oddać szybko i byle jak.[/QUOTE] Zgadza się Asia lepiej poczekać , Lucjan ma opiekę nie jest głodny czy spragniony,brakuje mu jedynie swego człowieka,który pomizia, pogada po prostu będzie z nim i przy nim :) Quote
DONnka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Trzeba wierzyć cioteczki :):):) Lucuś w końcu znajdzie ten swój skrawek zielonej trawki :):):) Quote
psi Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='DONnka']Trzeba wierzyć cioteczki :):):) Lucuś w końcu znajdzie ten swój skrawek zielonej trawki :):):)[/QUOTE] Ja cały czas wierzę :) Z ogłoszeń cisza no nic kolejny pakiecik się zrobi i mam jeszcze 30 ogłoszeń w gratisie obiecanych do końca jego dni będę próbowała znaleźć mu dom Zaglądajcie i podrzucajcie proszę :) Quote
Agula99 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Zawsze zaglądamy, podrzucamy i kciukamy :) Quote
psi Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='Agula99']Zawsze zaglądamy, podrzucamy i kciukamy :)[/QUOTE] dziękuję [B]Agula99 [/B],że jesteś i dopingujesz Lucusia[B]:loveu: [/B] Quote
Recommended Posts