Bundustar Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [B]Czy ktoś się wybiera na DOG SHOW LUXEMBOURG 5-6.11.2011 CACIB ???[/B] [URL="http://www.uchl.lu/"][COLOR=#4444ff]http://www.uchl.lu/[/COLOR][/URL] zwłaszcza na 5.11.2011 Quote
Flaire Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ja też się wybieram, ale jeszcze nie jestem zgłoszona. Mogę ew. zabrać jedną osobę z psem. Wystawiamy się w niedzielę, ew. skłonna bym była połączyć tę wystawę z wystawą w Holandii w sobotę, choć jest to dosyć daleko (prawie 4 godziny drogi). Quote
Flaire Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Flaire']Ja też się wybieram, ale jeszcze nie jestem zgłoszona. Mogę ew. zabrać jedną osobę z psem. Wystawiamy się w niedzielę, ew. skłonna bym była połączyć tę wystawę z wystawą w Holandii w sobotę, choć jest to dosyć daleko (prawie 4 godziny drogi).[/QUOTE]Hehe, nic się nie da połączyć, bo w obu miejscach teriery są w niedzielę... :( Ale ciągle mam miejsce w samochodzie na Luksemburg w niedzielę. :) Quote
Zuza i Noddy Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Bundustar'][B]Czy ktoś się wybiera na DOG SHOW LUXEMBOURG 5-6.11.2011 CACIB ???[/B] [URL="http://www.uchl.lu/"][COLOR=#4444ff]http://www.uchl.lu/[/COLOR][/URL] zwłaszcza na 5.11.2011[/QUOTE] Dołączam się do pytania ;) I jeszcze mam takie co do championatu, czy jest jakaś ulga, ze można za jednym pojechaniem zrobić? Quote
maciek_axa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Mam pytanko... Czy zgłaszać się można tylko pocztą czy jest możliwość zgłoszeń on-line? aaa, i do kiedy pierwszy termin?:) Quote
panbazyl Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Dołączam się do pytania ;) I jeszcze mam takie co do championatu, czy jest jakaś ulga, ze można za jednym pojechaniem zrobić?[/QUOTE] z tego co pamietam - jak pies w kl championow jest wystawiany i zdobywa cac to dostaje ch lux. Nie pamietam jak z Junior ch... tam dają już jakieś pamiatki w postaci medali już od oceny dobrej bodajże. Psów jest tam dużo, wystawa wspaniale zorganizowana, mają klatki dookola ringów, z których można korzystać, więc nawet swoich nie trzeba taszczyć. I bardzo dużo stoisk z psimi gadżetami. Quote
Zuza i Noddy Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='panbazyl']z tego co pamietam - jak pies w kl championow jest wystawiany i zdobywa cac to dostaje ch lux. Nie pamietam jak z Junior ch... tam dają już jakieś pamiatki w postaci medali już od oceny dobrej bodajże. Psów jest tam dużo, wystawa wspaniale zorganizowana, mają klatki dookola ringów, z których można korzystać, więc nawet swoich nie trzeba taszczyć. I bardzo dużo stoisk z psimi gadżetami.[/QUOTE] Dzięki, to teraz zostaje tylko znaleźć transport. [B][COLOR=red]Szukam miejsca dla 1 osoby i basenji na 5 listopada.[/COLOR][/B] Quote
panbazyl Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Dzięki, to teraz zostaje tylko znaleźć transport. [B][COLOR=red]Szukam miejsca dla 1 osoby i basenji na 5 listopada.[/COLOR][/B][/QUOTE] z Polski na pewno będzie sporo osób. Quote
Flaire Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Dzięki, to teraz zostaje tylko znaleźć transport. [B][COLOR=red]Szukam miejsca dla 1 osoby i basenji na 5 listopada.[/COLOR][/B][/QUOTE] Zuza, ja szukam pasażera... ale my idziemy w niedzielę... Quote
Zuza i Noddy Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Flaire']Zuza, ja szukam pasażera... ale my idziemy w niedzielę...[/QUOTE] Co to za pomysł, żeby III i V grupę dawać w inne dni :roll: Ja na niedziele to chyba nawet niejeden transport bym miała :lol: Quote
Flaire Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Zuza i Noddy'] Ja na niedziele to chyba nawet niejeden transport bym miała :lol:[/QUOTE] To może któraś z tych osób mnie by wzięła? Albo ze mną pojechała? Bo ja szukam towarzyszów podróży głównie w celu obniżenia (niebagatelnych) kosztów... Quote
Zuza i Noddy Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Flaire']To może któraś z tych osób mnie by wzięła? Albo ze mną pojechała? Bo ja szukam towarzyszów podróży głównie w celu obniżenia (niebagatelnych) kosztów...[/QUOTE] Popytam i dam znać. Quote
bianka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Mamy wolne miejsca w Mercedesie VITO dla dwóch osób ze średnimi psami jeżdżącymi w transporterach. [B]Jedziemy na wystawę niedzielną[/B]. Początek podrózy w Warszawie w sobotę (05.11) bardzo wcześnie rano. Mamy zarezerwowany hotel w Luksemburgu na przedwystawową noc. Wracamy do kraju bezpośrednio po wystawie. Może ktoś jest chętny do wspólnej podróży? Zapraszam Beata tel. 502 227 889 PS. oczywiście możemy zabrać kogoś "po trasie" (Częstochowa, Wrocław) Quote
pawelg Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 mnie wlasnie przyszlo potwierdzenie, ze Jazzik jest zgloszony ;) Quote
maga18 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 moja grupa tez w sb :/ ja ostatecznie moglabym swoim autem jechac, ale z kims - wiec ktos chetny na sb? :) ew moze ktos pojdzie na ugode i pojedzie na sb bezposrednio na wystawę, nocleg, wystawa nd i do domu? Quote
Flaire Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Moja oferta nieaktualna - mam już transport. :) Quote
bianka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='bianka']Mamy wolne miejsca w Mercedesie VITO dla dwóch osób ze średnimi psami jeżdżącymi w transporterach. [B]Jedziemy na wystawę niedzielną[/B]. Początek podrózy w Warszawie w sobotę (05.11) bardzo wcześnie rano. Mamy zarezerwowany hotel w Luksemburgu na przedwystawową noc. Wracamy do kraju bezpośrednio po wystawie. Może ktoś jest chętny do wspólnej podróży? Zapraszam Beata tel. 502 227 889 PS. oczywiście możemy zabrać kogoś "po trasie" (Częstochowa, Wrocław)[/QUOTE] [SIZE=2]Do Luksemburga mamy jeszcze jedno wolne miejsce!!! [/SIZE] [SIZE=2]Dla ostatniego chętnego bardzo atrakcyjna cena- koszty podzielimy na cztery :)[/SIZE] [SIZE=2]Beata[/SIZE] Quote
Jurga Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Witam serdecznie, Bardzo pilnie szukamy osoby, która mogłaby zabrać z wystawy w Luxemburgu do Polski psa, samca, niespełna rocznego wyżła weimarskiego. Dokładamy się do kosztów podróży. Jeżeli ktoś mógłby i chciał nam pomóc, bardzo proszę o kontakt pod adresem email: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
bianka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='bianka'][SIZE=2]Do Luksemburga mamy jeszcze jedno wolne miejsce!!! [/SIZE] [SIZE=2]Dla ostatniego chętnego bardzo atrakcyjna cena- koszty podzielimy na cztery :)[/SIZE] [SIZE=2]Beata[/SIZE][/QUOTE] Już nieaktualne:lol: mamy komlet pasazerów:multi: Quote
Dubter Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Bardzo pilnie poszukuje kogos jadacego na luksembouska wystawe i mogacego przywiezc dwa mlode psiaki oczywiscie za oplata - interesuje mnie sobota Quote
zielonechrusty Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Cześć czy ma ktoś wolne miejsce w aucie dla psa i jednej osoby interesuje mnie niedziela ?????? Quote
maciek_axa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='zielonechrusty']Cześć czy ma ktoś wolne miejsce w aucie dla psa i jednej osoby interesuje mnie niedziela ??????[/QUOTE] odezwij sie na priv :) Quote
pawelg Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 grupa warszawsko-czestochowska rusza juz jutro ;) oby cos ugrali! Quote
Recommended Posts