w deszczu rosnę Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Sabinka, jesteś nadzwyczajna! chapeau bas! Quote
Jagoda1 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Patrząc na Zefirka, gęba sama sie śmieje... Quote
Akrum Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Zefirku, jak ci minęła kolejna noc i poranny spacerek? Obyło się bez bólu?? Quote
michu Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Zefir już się przyzwyczaił, jak prawdziwy boksio, do kanapy. Teraz to jego ulubione miejsce w domu, a szczególnie wtedy, kiedy ja tam siedzę :) Najwygodniejsza pozycja to położenie na moich kolanach swoich nóżek lub główki. Nie omieszka również wpakować się do łóżka, czy to jak się kładę, czy jak już śpię :) a jak się budzę, to czuję jego ciepło :) Jeśli chodzi o bóle, w prawdzie nie szczeka już, ani nie wyje z bólu, ale gdy zbyt długo się cieszy i hasa, czasem nawet skacze na tylnych łapkach, żeby być blisko mnie, albo wracamy ze spaceru, to widać po nim, że bóle całkowicie nie ustały. Kręci się dookoła, szuka sobie miejsca, albo kładzie się na boku i próbuje podgryzać sobie tylne łapki. Dzisiaj będziemy dzwonić do dra Słodkiego i zobaczymy co nam powie.. Quote
Yana Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 kilka dni mnie nie było... czytam wieści o Zefirku... tak mi przykro, że tyle musiał wycierpieć :-( mam nadzieję, że jednka leczenie przyniesie oczekiwane efekty i chłopak będzie mógł się jeszcze cieszyć życiem u boku ukochanego człowieka Quote
sabinka40 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 .....rany, aż się poślimtałm...czy to ten sam Zefirek? Cudowne zdjęcia......dziękuję:buzi: Quote
onga Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ja pierdziu....Wspaniały pomysł i tyle kaaaaaaaaaaasy :) Super!!! A Zefir mnie nieustannie rzuca na kolana :) Słodziasta morda :* Quote
michu Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Właśnie przyjechałem z karmą dla Zefira :) Jest to : Gastro Intestinal Low Fat Royala. Zajada się nią chłopak, aż mu uszy się trzęsą :) Quote
michu Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='michu']Właśnie przyjechałem z karmą dla Zefira :) Jest to : Gastro Intestinal Low Fat Royala. Zajada się nią chłopak, aż mu uszy się trzęsą :)[/QUOTE] Kosz 200 zł po obniżce w klinice, jak Kapsel pisała wcześniej :) Quote
Pyrdka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Super, że Zefirek ciutkę lepiej. Oj, facet ma swój urok. Potwierdzam. Ta siwa mordka i to chrumkanie i sapanie:evil_lol: W aucie, to Łowicza był niesamowicie grzeczny:lol: Jest apetyt- to jest dobrze!!! Tak trzymaj:lol: Quote
Kapsel Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='michu']Właśnie przyjechałem z karmą dla Zefira :) Jest to : Gastro Intestinal Low Fat Royala. Zajada się nią chłopak, aż mu uszy się trzęsą :)[/QUOTE] Podobno karma paskudna smakowo :cool3::cool3::cool3: a Zefirek się zajada aż mu się uszy trzęsą.:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Kapsel']Podobno karma paskudna smakowo :cool3::cool3::cool3: a Zefirek się zajada aż mu się uszy trzęsą.:evil_lol:[/QUOTE] ... bo Ty jesteś wybredna..:razz: Quote
Kapsel Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='Jagoda1']... bo Ty jesteś wybredna..:razz:[/QUOTE] To prawda Jagódko :smile::-D Quote
Cheese Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ciesze się,że ma apetyt. A tak swoją drogą,ciekawe kto powiedział,że mu nie smakuje ta karma ;) ? Quote
Kapsel Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Michał jak dzisiaj Zefirek? boli go? jedziecie dzisiaj do dr Słodkiego? Jest kubraczek w spadku po Lolku, który Yana :loveu::loveu::loveu: podarowała. Czy przyda się naszemu Wicherkowi? Quote
wykrywka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Zaglądam do Zefirka z nadzieją na dobre wieści - tak chciałabym przeczytać, że lek zadziałał, że mniej go boli. Quote
tatankas Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 A ja zaproszę na wątek Polickiego psiaka,który już kilka miesięcy na ulicy,boksery nie nadają się do budy,on byłby przeszczęśliwy za budę i pełną miskę: [url]http://www.dogomania.pl/threads/216223-Misiek-ju%C5%BC-z%C5%82apany.-Za-kilka-dni-trafi-do-schronu.-Budujemy-Misiowi-domek-[/url]!!!!! Quote
michu Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Niestety dzisiaj rano po spacerze chyba dość mocno go bolało :( Nie dość, że się turlał, kręcił, to znów zaczął wyć, szczekać :( Dzisiaj mamy dzwonić do Dra Słodkiego i zobaczymy co powie. Wczoraj nie było go w pracy, a dzisiaj jest po południu. Quote
wykrywka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Niedobre wieści :shake:, tak przykro czytać, że Zefirek cierpi. Quote
sabinka40 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 :shake:nie dobrze że boli, trzymaj się Zefirku:glaszcze:......jak zle sie czyta takie wieści....biedactwo:shake:. Dobrze że chociaż karma mu smakuje i ma apetyt, jestem dobrej myśli i trzymam kciuki mocno zacisnięte Quote
Kapsel Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 [quote name='michu']Niestety dzisiaj rano po spacerze chyba dość mocno go bolało :( Nie dość, że się turlał, kręcił, to znów zaczął wyć, szczekać :( Dzisiaj mamy dzwonić do Dra Słodkiego i zobaczymy co powie. Wczoraj nie było go w pracy, a dzisiaj jest po południu.[/QUOTE] Nie jest dobrze :shake: czekamy na wieści po wizycie. Quote
Recommended Posts