Jump to content
Dogomania

bokser Zefirek przeszedł za [TM]*, juz cię nic nie boli faflaczku(((:

Recommended Posts

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zefir już się przyzwyczaił, jak prawdziwy boksio, do kanapy. Teraz to jego ulubione miejsce w domu, a szczególnie wtedy, kiedy ja tam siedzę :) Najwygodniejsza pozycja to położenie na moich kolanach swoich nóżek lub główki. Nie omieszka również wpakować się do łóżka, czy to jak się kładę, czy jak już śpię :) a jak się budzę, to czuję jego ciepło :)
Jeśli chodzi o bóle, w prawdzie nie szczeka już, ani nie wyje z bólu, ale gdy zbyt długo się cieszy i hasa, czasem nawet skacze na tylnych łapkach, żeby być blisko mnie, albo wracamy ze spaceru, to widać po nim, że bóle całkowicie nie ustały. Kręci się dookoła, szuka sobie miejsca, albo kładzie się na boku i próbuje podgryzać sobie tylne łapki.
Dzisiaj będziemy dzwonić do dra Słodkiego i zobaczymy co nam powie..

Posted

kilka dni mnie nie było... czytam wieści o Zefirku... tak mi przykro, że tyle musiał wycierpieć :-( mam nadzieję, że jednka leczenie przyniesie oczekiwane efekty i chłopak będzie mógł się jeszcze cieszyć życiem u boku ukochanego człowieka

Posted

[quote name='michu']Właśnie przyjechałem z karmą dla Zefira :) Jest to : Gastro Intestinal Low Fat Royala. Zajada się nią chłopak, aż mu uszy się trzęsą :)[/QUOTE]
Kosz 200 zł po obniżce w klinice, jak Kapsel pisała wcześniej :)

Posted

Super, że Zefirek ciutkę lepiej. Oj, facet ma swój urok. Potwierdzam. Ta siwa mordka i to chrumkanie i sapanie:evil_lol: W aucie, to Łowicza był niesamowicie grzeczny:lol:
Jest apetyt- to jest dobrze!!! Tak trzymaj:lol:

Posted

[quote name='michu']Właśnie przyjechałem z karmą dla Zefira :) Jest to : Gastro Intestinal Low Fat Royala. Zajada się nią chłopak, aż mu uszy się trzęsą :)[/QUOTE]
Podobno karma paskudna smakowo :cool3::cool3::cool3: a Zefirek się zajada aż mu się uszy trzęsą.:evil_lol:

Posted

[quote name='Kapsel']Podobno karma paskudna smakowo :cool3::cool3::cool3: a Zefirek się zajada aż mu się uszy trzęsą.:evil_lol:[/QUOTE]

... bo Ty jesteś wybredna..:razz:

Posted

Michał jak dzisiaj Zefirek? boli go? jedziecie dzisiaj do dr Słodkiego?
Jest kubraczek w spadku po Lolku, który Yana :loveu::loveu::loveu: podarowała. Czy przyda się naszemu Wicherkowi?

Posted

A ja zaproszę na wątek Polickiego psiaka,który już kilka miesięcy na ulicy,boksery nie nadają się do budy,on byłby przeszczęśliwy za budę i pełną miskę:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216223-Misiek-ju%C5%BC-z%C5%82apany.-Za-kilka-dni-trafi-do-schronu.-Budujemy-Misiowi-domek-[/url]!!!!!

Posted

Niestety dzisiaj rano po spacerze chyba dość mocno go bolało :( Nie dość, że się turlał, kręcił, to znów zaczął wyć, szczekać :( Dzisiaj mamy dzwonić do Dra Słodkiego i zobaczymy co powie. Wczoraj nie było go w pracy, a dzisiaj jest po południu.

Posted

:shake:nie dobrze że boli, trzymaj się Zefirku:glaszcze:......jak zle sie czyta takie wieści....biedactwo:shake:. Dobrze że chociaż karma mu smakuje i ma apetyt, jestem dobrej myśli i trzymam kciuki mocno zacisnięte

Posted

[quote name='michu']Niestety dzisiaj rano po spacerze chyba dość mocno go bolało :( Nie dość, że się turlał, kręcił, to znów zaczął wyć, szczekać :( Dzisiaj mamy dzwonić do Dra Słodkiego i zobaczymy co powie. Wczoraj nie było go w pracy, a dzisiaj jest po południu.[/QUOTE]
Nie jest dobrze :shake: czekamy na wieści po wizycie.