Jump to content
Dogomania

Bona - sunia,klasyczny wilczurek, podrzucony mi w prezencie pod bramę hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma_ga napisał(a):
To świetnie, że u Bąbelka sprawa się tak zakończyła :).

Ben ma atopowe zapalenie skóry, jest na specjalnej karmie i na sterydach, lecz na szczęście na niewielkiej dawce :). Je chętnie, przybiera na wadze (już prawie 34 kg a ważył 30 w tym najgorszym okresie u mnie), no i w zasadzie przestał się drapać.

Zadomowił się już na dobre. Uczy się chętnie, jest bystry. Sama radość i szczęście :loveu: . No i zaczyna już czasami ustawiać niektóre pieski na spacerze :mad:.

Moja sunia też ma atopowe zapalenie skory ale poza sterydami nic weci nie dali ani nie zalecili. Jaką karmę je Ben?

• 4 months later...
Posted

Ginn napisał(a):
Poszukuję pilnie kogoś do wizyty po adopcyjnej dla Bony w Kunowie - świętokrzyskie.

wybacz, ale wcale mi się to nie podoba... :(
Jak będzie trzeba to odbierzemy psa z policją, ale ostatni post na jej temat jest z września... Czy ona tam jest? :(
Nie daje sie sa bez wizyty przedadopcyjnej, szczególnie w naszym regionie :(
Przejrzałam wątek, ale jest o tylu innych psach, że się pogubiłam... Ciotki dogo, tak nie można... ;/

• 1 month later...
Posted

Przepraszam, że tak póxno pisze, ale mamy mase problemów i rzadko wchodze na dogo...

Bona nazywa się teraz Koma i jest bardzo wesołym, radosnym psem. Domu raczej nie przypilnuje bo weszłysmy z Jola na podwórko i do domu, a ona nas "obcałowywała".... Wyglada dobrze, ale nie chce jeść gotowanego, tylko sucha karmę.
Oto jej zdjęcia - nienajlepsze bo ciągle podskakiwała i biegała :)

Pojedziemy tam jak będzie ciepło, to porobimy lepsze zdjęcia :)

Naprawdę jest OK.

Posted

iwop jestem Wam bardzo, bardzo wdzięczna za wizytę i za zdjęcia. Ale mam pytania. Zrozumiałam, że Bona do domu nie wchodzi - czy coś na ten temat wiecie.

Posted

[quote name='Ginn']iwop jestem Wam bardzo, bardzo wdzięczna za wizytę i za zdjęcia. Ale mam pytania. Zrozumiałam, że Bona do domu nie wchodzi - czy coś na ten temat wiecie.[/QUOTE]

Bona wchodzi do domu - była razem z nami, ale podobno woli biegać po podwórku. W czasie mrozów spała w domu.

Posted

[quote name='Ginn']Jeszcze raz wielkie dzięki. Jesli będę mogła w czymś pomóc to jestem do dyspozycji.[/QUOTE]

Kochana, dla nas wizyta u psa, który jest radosny to czysta przyjemność :) Pojedziemy tam jak będzie ciepło i zrobimy lepsze zdjęcia :)