Annaa4 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ja tak nie śmiało się zapytam co u Rudego ?:)) Myślę o nim co jakiś czas:) Quote
Aleksa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Annaa4 napisał(a):Ja tak nie śmiało się zapytam co u Rudego ?:)) Myślę o nim co jakiś czas:) z tego co mi wiadomo, to on ma domek. :) Quote
bajk21. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Przepraszam, że nie pisałam tyle czasu, ale mam strasznie dużo pracy przy jedenastu szczylach i całej reszcie. Rudy jest już w swoim domku, ma bardzo dobrze i wyleguje się na łóżku. Poproszę o jakieś zdjęcia to wstawię. Quote
Annaa4 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Aleksandra95 napisał(a):z tego co mi wiadomo, to on ma domek. :) Tak tak to ja wiem :)) Tak tylko się pytam jak tam u niego. bajk21. napisał(a):Przepraszam, że nie pisałam tyle czasu, ale mam strasznie dużo pracy przy jedenastu szczylach i całej reszcie. Rudy jest już w swoim domku, ma bardzo dobrze i wyleguje się na łóżku. Poproszę o jakieś zdjęcia to wstawię. Dziękuje za informacje :) Quote
UlaFeta Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Pisalam o rudym i tez zniknelo:shake: tak w telegraficznym skrocie;Rudy jest zakochany w pani z wzajemnoscia. Ma swoj pokoj i swoja kanape.:eviltong: A co do zdrowia to jest tak;miednica oki.lapka oki ale drut pozostanie do 8 miesiaca-tak dla pewnosci Acha i jeszcze jedno pilnuje domku i szczeka na obcych.:evil_lol: Quote
UlaFeta Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Wczoraj sie dowiedzialam,ze juz nie Rudy,nie Misiek tylko Miszell:evil_lol:-spolszczylam i lubi sie obrazac:eviltong:a taka bida byla.Cwaniak sie zrobil.A piekny jest to mu wszystko uchodz. Prosilam o zdjecia,:-(moze beda. Quote
paros Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 UlaFeta napisał(a):Wczoraj sie dowiedzialam,ze juz nie Rudy,nie Misiek tylko Miszell:evil_lol:-spolszczylam i lubi sie obrazac:eviltong:a taka bida byla.Cwaniak sie zrobil.A piekny jest to mu wszystko uchodz. Prosilam o zdjecia,:-(moze beda. prosimy o zdjęcia pięknisia :loveu: Quote
UlaFeta Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 paros napisał(a):prosimy o zdjęcia pięknisia :loveu: Tez bym chciala go zobaczyc:lol:ale jak Dominika pojedzie to zapomina ze trzeba zdjecia zrobic,:mad: Quote
bric-a-brac Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Uwaga, uwaga, aktualne zdjęcia Rudego zamieszczone dzięki UlaFeta! :multi: Ta dammmmmm! : :lol: Quote
UlaFeta Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 W lewej lapce ma ten drut:shake: i jeszcz jej nie stawia,ale w czerwcu bedzie mial wyjety:multi: Jak bylam to warczal na mnie:mad:pilnowal swojej Pani :lol:i lazil za nia jak cien.Zakochany:loveu: Quote
Annaa4 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 UlaFeta napisał(a):W lewej lapce ma ten drut:shake: i jeszcz jej nie stawia,ale w czerwcu bedzie mial wyjety:multi: Jak bylam to warczal na mnie:mad:pilnowal swojej Pani :lol:i lazil za nia jak cien.Zakochany:loveu: :))))) strasznie się ciesze Quote
Recommended Posts