Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że nie pisałam tyle czasu, ale mam strasznie dużo pracy przy jedenastu szczylach i całej reszcie. Rudy jest już w swoim domku, ma bardzo dobrze i wyleguje się na łóżku. Poproszę o jakieś zdjęcia to wstawię.

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
z tego co mi wiadomo, to on ma domek. :)

Tak tak to ja wiem :)) Tak tylko się pytam jak tam u niego.
bajk21. napisał(a):
Przepraszam, że nie pisałam tyle czasu, ale mam strasznie dużo pracy przy jedenastu szczylach i całej reszcie. Rudy jest już w swoim domku, ma bardzo dobrze i wyleguje się na łóżku. Poproszę o jakieś zdjęcia to wstawię.

Dziękuje za informacje :)

• 2 months later...
Posted

Pisalam o rudym i tez zniknelo:shake:
tak w telegraficznym skrocie;Rudy jest zakochany w pani z wzajemnoscia.
Ma swoj pokoj i swoja kanape.:eviltong:
A co do zdrowia to jest tak;miednica oki.lapka oki ale drut pozostanie do 8 miesiaca-tak dla pewnosci
Acha i jeszcze jedno pilnuje domku i szczeka na obcych.:evil_lol:

Posted

Wczoraj sie dowiedzialam,ze juz nie Rudy,nie Misiek tylko Miszell:evil_lol:-spolszczylam
i lubi sie obrazac:eviltong:a taka bida byla.Cwaniak sie zrobil.A piekny jest to mu wszystko uchodz.
Prosilam o zdjecia,:-(moze beda.

• 2 weeks later...
Posted

UlaFeta napisał(a):
Wczoraj sie dowiedzialam,ze juz nie Rudy,nie Misiek tylko Miszell:evil_lol:-spolszczylam
i lubi sie obrazac:eviltong:a taka bida byla.Cwaniak sie zrobil.A piekny jest to mu wszystko uchodz.
Prosilam o zdjecia,:-(moze beda.

prosimy o zdjęcia pięknisia :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

W lewej lapce ma ten drut:shake: i jeszcz jej nie stawia,ale w czerwcu bedzie mial wyjety:multi:
Jak bylam to warczal na mnie:mad:pilnowal swojej Pani :lol:i lazil za nia jak cien.Zakochany:loveu:

Posted

UlaFeta napisał(a):
W lewej lapce ma ten drut:shake: i jeszcz jej nie stawia,ale w czerwcu bedzie mial wyjety:multi:
Jak bylam to warczal na mnie:mad:pilnowal swojej Pani :lol:i lazil za nia jak cien.Zakochany:loveu:

:))))) strasznie się ciesze