Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smycz na recepcji, faktury załatwiam w poniedziałek po poworcie z Wrocka. Wg pań z recepcji Rocki jest greczniutki, jak nie widzi kotów rzecz jasna :lol:

[B] Dzwonili do mnie z kliniki: trafił do nich psiak, powypadkowy ... państwo którzy, go uratowali i leczą, nie mogą miec psa, stąd prośba do nas żeby poszukać domu choćby dt. Pies wymaga jeszcze opieki, w schronisku nie ma szans, stąd w ostateczności Ci ludzie co go uratowali raczej zdecydują się na eutanazję :(

Rymonka, czy mogłabyś go jutro zobaczyć, to jest ponoć niewielki[/B] [B] mieszaniec[/B] :modla:

Posted

[quote name='la_pegaza']Smycz na recepcji, faktury załatwiam w poniedziałek po poworcie z Wrocka. Wg pań z recepcji Rocki jest greczniutki, jak nie widzi kotów rzecz jasna :lol:

[B]Dzwonili do mnie z kliniki: trafił do nich psiak, powypadkowy ... państwo którzy, go uratowali i leczą, nie mogą miec psa, stąd prośba do nas żeby poszukać domu choćby dt. Pies wymaga jeszcze opieki, w schronisku nie ma szans, stąd w ostateczności Ci ludzie co go uratowali raczej zdecydują się na eutanazję :([/B]

[B]Rymonka, czy mogłabyś go jutro zobaczyć, to jest ponoć niewielki[/B] [B]mieszaniec[/B] :modla:[/quote]

.. Tak.. zobaczę go oczywiście...
jak wrócę z Rockim, to napiszę co i jak .....

Posted

... nie zabrałam dziś Rockiego, ponieważ ma biegunkę, a najprowdopodobniej jest to spowodowane zmianą jedzonka... :p
.. no cóż... zobaczymy.. dziś i jutro dietka.....
czyli najprawdopodobniej w poniedziałek go zabiorę... :-(

ale zaliczyśmy mega spacerek... jest taka piękna pogoda... !!!:loveu:
.. był też Marek, którego jak Rocki zobaczył to omal nie przewrócił z radości...;) .. to bardzo zywiołowy psiak...

Posted

La_pegaza - co do tego pieska z wypadku, to dowiem się jutro jak będę u Rockiego, bo dziś było tam niezłe zamieszanko....a zresztą przyzam się że tak się zajęłam Rockim na spacerku, że zapomniałam...:oops: jutro dokonam com obiecała...;) a jak wrócisz z... to daj cynka może razem byśmy podskoczyły...
pzdr.

Posted

[quote name='fifulka']Ależ on jest piękny ... Ta mordka łojejciu.... :mdrmed: Rymonka mam nadzieje ze go niedlugo zobacze !!! moze i mnei polubi :>[/quote]

jest piękny, a na żywo jak go zobaczysz...a na pewno zobaczysz :mdrmed: to się zakochasz...:loveu:

Posted

Chciałabym podziękować poznańskim dobrym duszkom Hani i Andrzejowi, którzy odwiedzili Rockiego i postanowili pokryć część kosztów leczenia bidulki! Dzięki!!!

Hania i Andrzej już od dłuższego czasu wspierają nas w działaniu, pomagając finansowo. "Zaopatrują" się na moich aukcjach allegro w różne zapewne niepotrzebne im gadżety, Dzięki po stokroć!!!!

Posted

... My z Rockim znów po spacerku... pogopda bjuti:loveu:
Rocki jest coraz bardziej wesoły i cieszy się jak do niego przychodzę.. i coraz bradziej podbija moje serducho...:loveu:
.. najważniejsze, że biegunki nie ma..
.. zabieram go z kliniki jutro po 15.00.. jeszcze rano zrobiona zostanie ponownie morfologia.. wszystko musi grać!!!

dziękujemy wszystkim z całego seerca za fachową pomoc i rady, za troskę i wsparcie!!! :loveu: :Rose: