Apbt_sól Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Hopaj w góre!!! Zaraz wyszperam jeszcze zdjeciaa!!!!! Boxia W schrone nie byłam juz długo gdyż choroba mnie dopadła i nie daje rade swoich obrobić i biegać ale obieuje ze po 20 beda nowe fotoski dziewczynki , wybaczcie ciocie. Quote
Iza i Avanti Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Biedna boksia poszukuje domku, tymacasu lub hoteliku :( :( :( :( Quote
la_pegaza Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Apbt, jesteś na miejscu - znasz jakieś hotele w okolicy?? Hotel w Szymanowie k/Wrocławia zejdzie na 25zł za dobe - to dosyc dużo, nie ma nic tańszego w okolicy? Quote
Apbt_sól Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Hotel jest 25 zł doba, tylko kto tą psine bedzie brał na spracer ja nie wytańcze takiej ilosci czasu, a 2 jej przydałby się domek ciepły domek a tam kojec na dworze jest :( Quote
Dharma Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Jak szukac domku bez informacji o ktore prosilam ??? :placz: Najwazniejsze jest jaki jest jej stosunek do innych psow?? Czy ktos moze sie zorientowac?? Quote
AgaiTheta Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Dharma napisał(a):Jak szukac domku bez informacji o ktore prosilam ??? :placz: Najwazniejsze jest jaki jest jej stosunek do innych psow?? Czy ktos moze sie zorientowac?? Monika no właśnie nie ma kto. W Wałbrzychu mamy zaledwie trzy dogomaniaczki, myślę że współpraca ze schronem też nie najlepiej się układa. Ją trzeba wyciągnąć do hotelu a potem będziemy ją poznawać. Tak myślę.... Quote
Apbt_sól Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 w chwili obecnej nie dam rady jechac do schronu,powiem jedynie co widziałam, suńka z psami bez agresji z reszta na ludzi nawet uwagi nie zwracała. Pojade dopiero kolo 20 predzej nie mogle. Quote
KasiaM Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 psinko prześliczna do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Dharma Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='AgaiTheta'] a potem będziemy ją poznawać. Bardzo wstepnie rozwazam wziecie jej na tymczas. Stad moje zrzedzenie. tym razem naprawde tylko na tymczas ;) Ale do podjecia takiej decyzji musze wiedziec jaka jest, bo nie mam mozliwosci izolowania psow. Na dniach powinnam sie przeprowadzic do domu z ogrodem, (co prawda mam pewne trudnosci i troche sie to przeciaga), ale wtedy opieka nad trzema psami moze byc realna. Do bloku nie zdecyduje wziac sie trzeciego psinka. Quote
la_pegaza Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 no to pojawiło się swiatełko w tunelu :) Quote
Apbt_sól Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Podnosze narazie tylko tyle...... w góre słonko !!!! Quote
la_pegaza Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 potrzebujemy info jak się suka zachowuje stosunku do inncyh psów.suk :modla: możliwy tymczas!! Quote
joaaa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Dharma, do domu, realna sprawa. I wygląda na bez konfliktów, z opisu. Quote
Apbt_sól Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 i Z wieczerka pataj patataj na góre kropeczku!!!! Quote
la_pegaza Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 kto pomoże Dharmie coś więcej o suni się dowiedziec? Quote
Recommended Posts