Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hopaj w góre!!!
Zaraz wyszperam
jeszcze zdjeciaa!!!!!

Boxia

W schrone nie byłam juz długo gdyż choroba mnie dopadła i nie daje rade swoich obrobić i biegać ale obieuje ze po 20 beda nowe fotoski dziewczynki , wybaczcie ciocie.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dharma napisał(a):
Jak szukac domku bez informacji o ktore prosilam ??? :placz:

Najwazniejsze jest jaki jest jej stosunek do innych psow??

Czy ktos moze sie zorientowac??

Monika no właśnie nie ma kto. W Wałbrzychu mamy zaledwie trzy dogomaniaczki, myślę że współpraca ze schronem też nie najlepiej się układa. Ją trzeba wyciągnąć do hotelu a potem będziemy ją poznawać.
Tak myślę....

Posted

w chwili obecnej nie dam rady jechac do schronu,powiem jedynie co widziałam, suńka z psami bez agresji z reszta na ludzi nawet uwagi nie zwracała.
Pojade dopiero kolo 20 predzej nie mogle.

Posted

[quote name='AgaiTheta'] a potem będziemy ją poznawać.

Bardzo wstepnie rozwazam wziecie jej na tymczas. Stad moje zrzedzenie. tym razem naprawde tylko na tymczas ;) Ale do podjecia takiej decyzji musze wiedziec jaka jest, bo nie mam mozliwosci izolowania psow. Na dniach powinnam sie przeprowadzic do domu z ogrodem, (co prawda mam pewne trudnosci i troche sie to przeciaga), ale wtedy opieka nad trzema psami moze byc realna. Do bloku nie zdecyduje wziac sie trzeciego psinka.