Apbt_sól Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 niestety milcza narazie ..ale moze juz nie długo !!!!! :) Quote
andre Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Rocky trafil tez dzis na tablice przy ul. Bohaterow Westerplatte - glownej ulicy w samym centrum ZG. AM Quote
miśiaga Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Rocky już na aaaby.pl : [url]http://www.aaaby.pl/zwierzaki/300,46885,,,,22415720,Zwierzaki_F,.html?k=xx_22415720&b=Zwierzaki&lp=1[/url] Quote
pusia2405 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Rocki, znajdź szybko swój nowy dom!! Quote
AgaiTheta Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Nowe wieści, troszkę mniej optymistyczne, ale jest ok: [FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]Witam,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]dziękuję za pieniązki, przyszły.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]Chciałabym napisać kilka słów o Rockim,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]troszke zaczyna szaleć... posikuje troszke w kojcu,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]próbuje się wydostać z kojca... zaczyna mu przestawać odpowiadać to że znowu jest zamknięty...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]Mimo częstych wypuszczań i biegania bez smyczy... (ciężko go zmęczyć ;-) ) zaczyna szaleć jak [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]jest zamknięty... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]Poza niesieniem zniszczeń ;-) oczywiście jest wesoły, uroczy i jak to boxer wszędobylski ;-)))[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]Blacky (sznaucer) który u mnie teraz jest będzie szczepiony, czy chcecie aby zaszczepić Rockiego?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]Pozdrawiam,[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
AgaiTheta Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Szukamy domku i prosimy o wpłaty!!!!!!!!!! Hotel opłacony do soboty. Quote
andre Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 widac chlopak dochodzi do siebie i tyle ;-) szczepienie - chodzi o wscieklizne? jesli tak, to lepiej takich rzeczy pilnowac - mielismy przypadek, ze psiak dzien po szczepieniu dziabnal lekko kogos i doszly koszty obserwacji, bo nie minelo 14 dni kwarantanny... AM Quote
CASIA&ttb Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 zaświadczenie o szczepieniu juz wysłane pocztą na adres hotelu-ze schronu dostałyśmy Quote
pusia2405 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='andre']widac chlopak dochodzi do siebie i tyle ;-) Też tak myślę, tylko niestety staje się uciążliwy dla właścicielki hoteliku. Wygląda na to, że pies potrzebuje dużo ruchu i uwagi. a nikt do nas nie dzwoni:razz: Quote
joaaa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Roki ma zaktualizowaną stronkę na adopcjach. :p Quote
Iza i Avanti Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Szukamy domku dla aktywnego Rokusia! Quote
Kluska4 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 To dobrze, że wrócił do normalnego życia ;) Widział kto normalnego, zdrowego i równocześnie apatycznego boksera? :razz: Quote
pusia2405 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ja nie rozumiem, dlaczego nikt nie dzwoni, nie interesuje się?? Dlaczego:razz: Przecież to taki piękny pies:) Quote
miśiaga Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [B]Pusia2405[/B], może chodzi o wiek, ludzie najchętniej adoptują młode psiaki, dla niektórych już nawet roczny pies jest "za stary"... Rocky na allegro ma w chwili obecnej 1435 wyświetleń, jest też na wielu innych portalach z przypuszczam nie najgorszą oglądalnością typu aaabay czy gratka. Pozostaje czekać na TEN dom, na TYCH ludzi. Prosimy też o wpłaty na hotelik na słodziaka. Ja go będę ogłaszać do skutku. Quote
andre Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 do mnie (zielonogorskie ogloszenia poszly z namiarami na mnie) niestety poki co tez nikt nie dzwoni, ale z doswiadczenia wiem, ze takie psy najczesciej trafiaja do dobrych ludzi, ktorzy PRZYPADKOWO natrafili na ogloszenie - zdaje nam sie, ze pies jest juz niemal wszedzie, ludziska go obserwuja i nic, a tu nagle zupelny przypadek decyduje o tym, ze po dluzszym okresie ciszy trafia sie wspanialy dom... dziwne moze, ale aby sprawdzilo sie tez w przypadku rockiego. Quote
la_pegaza Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ale[B] żadnego [/B]odzewu nie było?? ::-?: Quote
andre Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='la_pegaza']ale[B] żadnego [/B]odzewu nie było?? ::-?:[/QUOTE] u mnie nic, u dziewczyn najwyrazniej tez nie. AM Quote
Recommended Posts