Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowe wieści, troszkę mniej optymistyczne, ale jest ok:
[FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]Witam,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]dziękuję za pieniązki, przyszły.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]Chciałabym napisać kilka słów o Rockim,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]troszke zaczyna szaleć... posikuje troszke w kojcu,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]próbuje się wydostać z kojca... zaczyna mu przestawać odpowiadać to że znowu jest zamknięty...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]Mimo częstych wypuszczań i biegania bez smyczy... (ciężko go zmęczyć ;-) ) zaczyna szaleć jak [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]jest zamknięty... [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]Poza niesieniem zniszczeń ;-) oczywiście jest wesoły, uroczy i jak to boxer wszędobylski ;-)))[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]Blacky (sznaucer) który u mnie teraz jest będzie szczepiony, czy chcecie aby zaszczepić Rockiego?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy]Pozdrawiam,[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

widac chlopak dochodzi do siebie i tyle ;-)

szczepienie - chodzi o wscieklizne? jesli tak, to lepiej takich rzeczy pilnowac - mielismy przypadek, ze psiak dzien po szczepieniu dziabnal lekko kogos i doszly koszty obserwacji, bo nie minelo 14 dni kwarantanny...

AM

Posted

[quote name='andre']widac chlopak dochodzi do siebie i tyle ;-)

Też tak myślę, tylko niestety staje się uciążliwy dla właścicielki hoteliku.
Wygląda na to, że pies potrzebuje dużo ruchu i uwagi.
a nikt do nas nie dzwoni:razz:

Posted

[B]Pusia2405[/B], może chodzi o wiek, ludzie najchętniej adoptują młode psiaki, dla niektórych już nawet roczny pies jest "za stary"...
Rocky na allegro ma w chwili obecnej 1435 wyświetleń, jest też na wielu innych portalach z przypuszczam nie najgorszą oglądalnością typu aaabay czy gratka. Pozostaje czekać na TEN dom, na TYCH ludzi.
Prosimy też o wpłaty na hotelik na słodziaka. Ja go będę ogłaszać do skutku.

Posted

do mnie (zielonogorskie ogloszenia poszly z namiarami na mnie) niestety poki co tez nikt nie dzwoni, ale z doswiadczenia wiem, ze takie psy najczesciej trafiaja do dobrych ludzi, ktorzy PRZYPADKOWO natrafili na ogloszenie - zdaje nam sie, ze pies jest juz niemal wszedzie, ludziska go obserwuja i nic, a tu nagle zupelny przypadek decyduje o tym, ze po dluzszym okresie ciszy trafia sie wspanialy dom... dziwne moze, ale aby sprawdzilo sie tez w przypadku rockiego.